Bildiğiniz üzere Rusya-Ukrayna arasında savaş çıkabilir. Bu durumda Rusya daha güçlü olduğu için Ukraynalıların göç etme ihtimali daha fazla tabiki iki ülkeden de göç olursa Türkiye’ye farketmez 😂. Çünkü iki ülkenin de kızları dünya’nın en güzel kızlarından neyse bunlar ülkeye geldiklerinde malum güzel olmayan Türk kızlarının bile egosu tavan olduğu için gelenlerin çoğunun kendilerinden güzel olmasının egolarını yok edebileceğini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapıp. Sonra yorumları silen kezban arkadaş Türk kızlarının en iyi örneği 😂😂
Ukraynalı kızların Türkiye’ye göç etmesi nasıl olur?
Yorum yapıyorsanız altına gelecek yorumları da kaldırabilir olmalısınız yorumumu silerek bile sorumda belirttiğim tipik Türk kızları gibi davranıyorsunuz 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok mutlu olurum tabi ki ben kieve gidemedim bari onlar gelsin. D
Tabiki savaş çıkmasın ama savaş çıkarsa göç etmelerini isterim ekonomi zaten kötü batto balık yan gider en azından gerçek güzel görmüş oluruz 😂
Ülkedeki erkekler olarak yakisiklimisiniz kıllı tippler kızları begenmiyi Ukraynalı erkeklerde sizden yakışıklı
Hiç Ukrayna li erkek ile tanistinmi ya da canlı olarak gordunmu
@34Derbeder34 evet iki kez gittim Kiev ve Lviv e
Hmm ondan diyosun türk erkeklerinden daha yakışıklı diye valla ne Rus ne de Ukrayna li bence bizim türk kızları daha güzel
@34Derbeder34 illaki her yerin güzeli çirkini vardır ben genelledigi için dedim
Anladım tabikide vardır ama bir alışkanlık olmuş işte nedense dünyadaki güzel kadınlar deyince Rus ve Ukrayna geliyor
Yorum yapıyorsanız altına gelecek yorumları da kaldırabilir olmalısınız yorumumu silerek bile sorumda belirttiğim tipik Türk kızları gibi davranıyorsunuz 😂
Biran önce önce gelsinler zaten ülkenin her şehrinde aüriyeli var bari onlarda AA gelirse medeniyet gösterirler
Bizim kezolar kudurmaya başlamış
Aynen hemen yorum geldi birisinden MDJSPSPĞFPAF
Kapıları açın Ukraynalı kadınlara bakmaya hazırız.
Tek temennim 😂
Ne kadar misafirperver olduğunuzu göstermek için güzel bir fırsat.😅
Guzeli guzele kirdirdilar ☹
Yazık