https://artigercek.com/index.php/haberler/akp-li-turan-in-ekonomik-krizi-itirafi-bu-bedeli-milletimizle-beraber-tasiyacagiz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

1- Beraber taşımayacağımız aşikar. Ülkede siyasetle uğraşıp da haksız kazanç elde etmeyen var mı ki bu arkadaşlar geçinemeyen milletin derdinden anlasın. O yüzden beraber değil millet olarak biz taşıyacağız o yükü.
2- Aldıkları kararlarla bunlara sebep olanların taşıması gerekirken onların hatalarını millet olarak biz çekiyoruz. Onların o anlamsız kararlarını almalarına sebep olan gücü veren halk da en az onlar kadar suçlu ama ya bizler. Geleceği göre göre kurunun yanında yaş olarak yananlar. En berbat durumda olan sanırım bu uyarmasına, olacağı bilmesine rağmen elinden bişey gelmeyen grup.

İyi de halkın parasıyla Porsche alıp, pudra şekeri çeken ben değilim ki bedeli ben ödeyeyim! Bize bu yaşımıza kadar yemeği kim yediyse, hesabı o öder diye öğretti.
Dünyada krizde sadece ülkemizde değil her şey daha da kötüye gidecek sona yaklaşıyoruz
Yalancilar!
Cevap
15Cevap
Öncelikle sözü yanlış çünkü her zaman bedeli sadece sade vatandaş karşıladı veya odedi.. siyasilerin, sanayicinin, isadaminin cani hic yanmadi.. ikincisi, neden hep birlikte tasiyoruz? Ben dolari yukseltecek bir şey yapmadım, ekranlarda cok avam konusarak gozlerim ışıldıyor diyen ben değilim, neden hep birlikte taşıyacağız? Kim bozduysa o taşısın.. veya kimler bozduysa... bu milli savas filan değil.. Üçüncü olarak bu da, pandemi de daha net gorduk, ulkede gocmen imtiyazlı, turist imtiyazli Türk vatandasi ise 2. Sinif... neden o kadar kisininin yükü bende? Turizm sektörü gecen yil rekor kirdi, yine milyonlarca düşük seviyeli turist ile ülkeyi kirlettik.. onlar taşısın yükünü biraz da.. Bu kadar
Dünya krizde aslında ve uzun vadeli bir kriz yani bu daha uzun sürecek
İngiltere benzin fiyatları en yüksek seviyeye cıktı.
Amerikada cari açık artıyor.
Çin ve japonyada kötü sinyaller var.
TANSU ÇİLLER 1993 KİRİZİNDE ŞÖYLE DEMİŞTİ
bu programın başarısından biz sorumluyuz ama başarısızlıgının bedelini bütün ülke öder... Ve evet ödedik...
Ekonomik kriz sadece Türkiye'de yok, Avrupa'da kiriliyor, Almanya maaslar 3 senede bir isveren ve sendika anlasirsa en fazla maasa zam %3 glier, son 1 yilda Almanyada gelen zamlar,
kalorifer yakıtı %100, Akaryakıt % 75, Elektrik %60 yapilmis, Doğalgaza 2022 yılında %75 zam bekleniyor, kiralar %10-20 arası zam, diğerlerini saymıyorum. TÜRKİYE'de insanlar Devletin 650 Dolara aldığı doğalgazı 130 Dolara Halka sunan, satan TC Devletinden rahatsız. Daha dün Cumhurbaskani Erdogan KDV'ye indirim yapti, Almanya daha alasini yapabilir ama yapmiyor. Almanyada Şu an enflasyon orani Almanya'da son 70 yilin Rekor seviyesinde.
Ekonomiden sikyaet eden muhalefet cözüm üretmiyor, sadece elestiriyor, Avrupada bu öye degil, Muhalefetin ya cözüm önerisi var, ya da Akaryakita gelen zamin neden geldigini biliyor, ses cikarmiyor
Her şeyin içine edin sonra beraber taşıyacağız. Bir kaç aylık maaş almasa bağışlasa 600 vekil durum daha çok farklı olur
Kardeşim ülkenin içine ettiniz ve halen utanmadan oy isteyip duruyorsunuz. Benzin uçtu, LPG 10 liraya dadandı, dolar 10 liranın üstü ben nasıl size oy vereyim.. Size oy falan yok, Ali Babacan adamın dibidir.
Mağaşından Lükslerinden kısılmasına razımıymış hangi bedeli baraber taşıyorlarmış dediği doğruda bilmek neyi ifade ediyo yapmadıktan sonra
ABD de enflasyon %7 sokakta yatıyorlar biz neymiş doğalgaz 600-700 gelmiş diye mımızlanıyor tatlı su balıklarına bak.
Bu bedeli halk ödüyor, devletin kasasi ödüyor, ama arada zenginler olar nasil ödüyorsa adamlar daha zengin oluyor ilginşli 🤔🤔🤔
Allah sizi bildiği hgibi yapsın inşallah bunun cezasını en acı şekilde ödersiniz..
Ekonomik kriz var ama pastanede Cevizli baklava bulamadım dün 🙂
Demesine gerek yok zaten millet yaşıyor.
Yerken milletlemi yiyordunuz acaba
Ben daha fazla taşımak istemiyorum sıra sizde
Hayır,,
Hayır.
Haklı
haklı gibi görünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?