https://www.mynet.com/banka-dekontuna-haram-olsun-yazinca-cezayi-yedi-110106914941

Kimse kusura bakmasın ama ömür boyu nafaka ödemek yerine 100 bin Tl ye kiralık katil tutsa kaza süsü verilmiş bir cinayete kurban gitse bu kadın suç kimin olacak?
ya ben anlamıyorum kadına nafaka ödemek nedir. ha çpcuk varsa ömrünün sonuna kadar ödeyecen ama ayrıldığın kadına nafaka nedşr ya. ama neyse sevip evlenenlere haktır 😂
O parayı nasıl yiyorsun be kadın yazık günah acilen bu nafaka işine çözüm bulunmı adam 1 yıl evli kalıyor çocuğu yok kadına nafaka ödüyor çok büyük ADALETSİZLİİİİK
canım etmiş başka bir şey değil.. Böyle şeyler aleni yapılmaz işte böyle adamı oyarlar..
Cevap
4Cevap
Kadına yönelik pozitif ayrımcılıktan nefret ediyorum. Herkes feministim diyor nerde eşitlik. Çocuk bile yok ortada awk
Yazık olmuş adama çocuk yok bir şey yok ortada hemde kadının mesleği işi gücü var neyin nafakasıymış bu çok saçma üzüldüm adam için
Varya ne evlenmesi ev bark kurması, en güzel kadınlar 150₺ dışarıda. Kerizlik evlenmek, yok sevgililer günü yok başım ağrıyor.
Eve yaptığım masrafla hergün farklı bir kadınla olurum.
Onu da ödesin onun dekontuna da haram zıkkım olsun diye yazsın tekrardan 🤣
Bu kadın magdiriyeti nedir ya iki gün evli kal. Kadına para öde saçmalık sonra adamlar sinir olup kadıni dovunce suç oluyo
Nihal ablamız Barış abimizi, Barış abimizin Nihal ablamızı s. ktiginden daha çok s. kmiş
🤣🤣🤣
suç olmalıydı zaten iyi oldu
Yazık ya üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?