https://www.mynet.com/son-dakika-haberi-unlu-yazar-haydar-dumen-hayatini-kaybetti-110106914140
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Haydar Dümen'i tanımayan da ne bileyim? 🤣🤣🤣
Şaka bir yana da kendisi Türkiye'nin gerçek anlamda tek tarafsız köşe yazarıydı. Sırf onu okumak için bile gazete almışlığım vardır zamanında.
Allah rahmet eylesin. 🙏
Allah rahmet eylesin o da iyi iz bırakarak gitti işte.. Bakalım yerini kim alacak.
Kendisini severdim çünkü sadece işini yapardı siyaset yapmazdı
Evet tanıyorum ben çok severdim yani küçükken bile okuyordum bu adamın yazılarını hoşuma gidiyordu seviyordum yani bilgilendirici kaç kişinin derdine derman olmuş birisi
Cevap
6Cevap
Kendisine her hangi bir sevgim ya da nefretim yok. Yasi gayet yerindeymis zaten.
Haydar dümeni tanımayan yoktur arkadaşım sorununu anlattı kocasıyla bende sponten haydar dümene git dedim🤗
Vefat haberini öğle arasında internetten öğrendim. Posta gazetesinde köşe yazarıydı. Son 5 aydır gazete fiyatlarının yüksek olmasından dolayı almıyoruz.
Kendisini cinselliğe olan yanlış bakış açılarını düzelten iyi biri olarak ve esprili biri olarak tanıyacağım.
Kendini bir konuda geliştirmiş her insanın bilgisinden istifade etmeyi severim.
Posta gazetesinden tanırız. Ne diyelim Allah taksiratını affetsin.
Tanımıyorum, tanımak da istemedim hiç. Sanırım, inanmıyordu inancı da yoktu, öyle biliyorum, rahmet de dilemiyeceğim, çünkü bunu yaparsam kendine hakaret olur. Ondan sebep.
Esprilere bile konu olan biriydi. O nedenle tanımayan yoktur sanırım. Baya yaşı varmış.
Güle güle...
Dümendir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?