https://www.gazeteduvar.com.tr/rusyada-1-milyon-dolarlik-tabloya-goz-cizen-supheli-guvenlik-gorevlisi-cikti-haber-1552678

Resim çizerim ve bu tablonun sahibi olan ressamın yerinde olmak istemezdim. Sitede de çoğu kişinin sanattan anlamadığı gayet açık. Acaba bu tablo neden 1 milyon dolar ediyor bir düşünün. Sanatta sürrealist akıma sahip muhtemelen burada insanların suretlerinin resmedilmemiş olması aslında bir anlam taşıyor. Resimde yüzler resmedilmediği için insan ve duygu durum arasında bir sorgulama yaratıyor. Ama kimse bu tarz şeylerin kıymetini bilmediği için resmi "eksik" olarak algılıyorlar. Ve bu insanların o güvenlik görevlisinden bir farkı kalmıyor. 🌸
Gulsemmi ağlasam mı bir durum olmuş keşke yapmasaymis ama resim daha da meşhur olmuş bu sayede iyi tarafından bakmak lazım 🤷♀️🙂bende oyuncak bebek yapıyorum ağız yapmıyorum bebeklerime herkes eleştiriyor ama ben öyle seviyorum birinin gelip ağız yapması sinir eder beni helalde
tabloda zaten çizilen gözd2n daha iyi değil. hani hep süregelen bi tartışma var ya sanat sanat için midir yoksa insan için mi. bi sanat için olanı. ama bence şu an o görevlinin değeri bilinmese de yıllar sonra anlaşılacak. şu an tablonun değeri 2 milyon olmuştur...
Güzel karakalem yağlıboya tablolar yaparim🤗
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
11Cevap
Ya resmrn traji komik bir memleketiz😂😂😂
Böyle daha güzel olmuş bence de 😀
Güvenlik, sabah sabah güldürdü beni.
Umarım yaptığının bedelini ağır ödemez.
Ben resim çizemiyorum.
Hatta çöp adam bile...
Hahahaaa. Milyon dolarlık galeriyi koruma görevi verdiğin insanlara karşı iyi davranmazsan, işte böyle çocuğu eline verir.
Sevdim bu guvenlikciyi. Adammmm 💃👍
Bunu yapan kesin bulmacada resimdeki ünlü sorusunun fotoğrafına bıyık sakal yapan Türk'tur. 😂😂😂
Ressam da adam gibi resim çizeymiş:)
Gözsüz resim mi olur🤣
Resim çizerim; ama çok değerli eserlere veya kamu malına zarar vermem. Müsvedde kağıtlarına, resim defterlerine çizmek hoşuma gidiyor.
Sanatsever degl sanat düşmanı nasl olunur işte ispatı
Komik olmuş. Acaba parasını alıcaklar mı çizen kişiden.
hayır..
bu arkadaşında hayatı karardı gibi gözüküyor..
yaşasın Türk'ün gücü ((: yaa ne var bunda büyütülecek bir daha çizsinler işleri ne
Resim cizemiyorum maalesef
Gözleri eklemesi bence güzel olmuş
Göz çizdin bari ağız burunda çizseydin tam olurdu
Farklı bi hava katmış
Güzelim tablo ne hale geldi
Resim çizmeyi severim
Görevinden atılmasına uzuldum 😬
1 milyonluk tabloyada çizmezsin bee💆♂️
Çocuk çizmiş sandım 😂
Bari düzgün çizseymiş.
İşte sanat budurhahahaha
Güzel olmuş