Eminönü'nü su samuru ziyaret etti! Hiç su samuru gördünüz mü?

Eminönünü su samuru ziyaret etti! Hiç su samuru gördünüz mü?
İstanbul’da ilk defa gözüken bir su samuru, şehrin en kalabalık noktası
olan Eminönü sahilinde görüntülendi. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında bir süre dolaştıktan sonra uzaklaşan su samuru vatandaşlara son bir kez baktıktan sonra denize dalarak gözden kayboldu. Su samurunu görüntüleyen Arda Ertuğrul, “İlk defa İstanbul’da böyle bir hayvan görüyoruz, çok sevinçliyiz" dedi. Konuşulan vatandaşlar "çok sevinçliyiz çünkü ilk defa su samuru görüyoruz" dediler. Elli senelik İstanbullu bir vatandaş ne hissediyorsunuz diye soran muhabire "çok mutlu oldum çünkü hayatımda ilk defa su samuru gördüm" dedi. Vapurda çalışan bir vatandaş, “Görev yaptığım geminin iskeleye yanaşmasını beklerken, bir anda karşıma büyük bir fare olduğunu düşündüğüm bir hayvan çıktı. Dikkatli baktığımda su samuru olduğunu gördüm. Görüntülemek için peşinden bir süre koştum sevmek istedim. Peşinden koştum ama maalesef durmadı. Bana eliyle selam verdikten sonra suyun içinde kayboldu. İlk defa İstanbul’da böyle bir hayvan görüyoruz. Şehir içinde bu tarz hayvanlarla karşılaşamıyoruz. Bizden kaçtı maalesef durdurup sevemedik, su samurunu görünce çok mutlu oldum” dedi.
Eminönünü su samuru ziyaret etti! Hiç su samuru gördünüz mü?
https://www.mynet.com/eminonu-nde-su-samuru-surprizi-ilk-defa-istanbul-da-boyle-bir-hayvan-goruyoruz-110106912097
Eminönü'nü su samuru ziyaret etti! Hiç su samuru gördünüz mü?