Diziler & Filmler Derin suları seyrettiniz mi? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şimdi seyretmeye başladım, seyrettiyseniz filmi nasıl buldunuz? Derin suları seyrettiniz mi? Cevapla Film Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İzlemiştim galiba. Hayal meyal hatırlıyorum konusunu. Güzel vakit geçirmiştim ama aklımda pek bir bok kalmadı sonra. Halbuki derin suları severim, çok derin olcak aşırı Mariana çukuru gibi 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Çok çok iyi bir filmdir.. 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 👍🏻 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Teşekkürler Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Rica ederim Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ben bu filmi izledim iki gün önce.Çok güzeldi hatta tavsiye edilecek türden bir filmdi.Kadın çok güzeldi adam da yakışıklı 😀 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 😄 aynen, ya yaşamları? Yorumla u lotus-patra +1 yıl İlginçti 😀 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Çoookk😀.. Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İzlemedim. Nasıl bir film? 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Şimdi bitirdim filmi..Konusu, ilişkileri sallantıdaki bir çiftin çeşitli olaylar sonucu kendilerini karanlık bir dünyada bulmalarını konu ediyor. Yorumla