Cumhurbaşkanını seversin veya sevmezsin ama konu sağlık olduğu zaman beddua veya hakaret etmek hiç bir vatandaşa yakışmaz! Ancak twitter veya sosyal medya'da bu tür yorumlar yapanları içeri atmaya kalksak hapishanelerde suçluları koyacak da yerimiz kalmaz, bu da bir gerçek! Yani işin özü memnun olmayan vatandaşlar varsa memnuniyetsizliğini 2023'te sandığa giderek göstermeli.
41 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Korkunun ecele faydası yok, gideceksin bunu anlaman lazım artık koca türkiye vatandaşını içire alsan bile o gemiyi çokta kaçırdın. Keşke kendi milletimi sevseydin seni sevdikleri kadar. Ama sen parayı ve ülkeyi bölmeyi seçsin bunun hesabını en güzel şekilde vereceksin. Sayın cumhurbaşkanım.
21 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz için teşekkür ederim
Sevmek ayrı Saygı göstermek ayrı insana insan olduğu için Saygı duyulmalıdır diye düşünüyorum kendim tarafsız birisiyim eğer desteklediğim bir parti olsaydı fikrim yine de sabit kalır yapılan şey doğru değil
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Al Sana EİG :))
+1 yılYuh be utan 🤬
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Al Sana EİG :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılO*ros*u icerden olunca kapi kilit tutmaz derler.
Yorumlara bakiyorumda icimizde bu kadar kindar ve nefret dolu yar atiklar oldugu sürece disarda düsman aramamiza gerek yok. Önce icimizdeki düsmanlar temizlenmesi lazimki birlik ve barberlik kavramani daha iyi anlayalim.
Selahatin demirtasin hanimina hakaret ettikleri icin gözaltina alinanlar olunca "aferin, helal olsun" diyip cumhurbaskanina hakaret etmeyi düsünce özgürlügü ya da "allaha ettigimiz duayada karisiyor " diye yorumlayan zihniyete sahip kisileri aramizdada barindirmamiz lazim. Cünkü bunlar insanliktan nasibini almamis kisilerdir.
Hangi görüsten olursa olsun, herhangi bir siyasetci hasta olan kisiye sevinmek acizlik ve insanlik disi birseydir.
Ayrica sev ya da sevme bu bizi ilgilendirmez , ama cumhurbaskanligi makamina saygi duymak zorundasiniz.140 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kimsenin cumhurbaşkanı makamına küfür ettiği yok. Hastalanan cumhurbaşkanlığı makamı değil. Korona cumhurbaşkanlığı makamına bulaşmadı. Bir insan olan Erdoğan’ın vücuduna bulaştı. Erdoğan bir insan. İnsan doğar yaşar büyür ölür. Doğmak da insana/canlıya has bir şey ölmek de insana/canlıya has bir şey. Kimse sevmediği bir insana iyi dilekte bulunmak zorunda değil. Bana bununla ilgili bir tane anayasada kanun/yasa göster. Bu kadar insan nefret ediyorsa insan önce bir kendisini sorgulamalı. Sevmediğim bir insana Allah şifa versin diyerek Allah’tan onun için şifa istemek zorunda değilim. Beddua etmek veya etmemek, hastalığına üzülmek ya da sevinmek benim/bizim tasarrufumdadır. Bir insan kendisine sorar. Ben ne biçim bir insanmışım ki benden bu kadar insan nefret ediyor diye. Bu adamın Kim Jongtan farkı yok. Kim Jong da hasta olduğunda ya da babasının ölüm yıldönümünde hüngür hüngür ağlamayanı öldürüyormuş. Bu da hastalığına üzülmeyip, Allah’a kendisi için olumlu dua etmeyenleri hapse atıyor. İsterse bu ülkenin vatandaşlarının boynunu vursun, sırf kendisini sevmedikleri için yine de sevilen, öldükten sonra rahmetle, sevgiyle anılan biri olmayacak. İnsan ölür adı kalır. Beden toprak olur gider. Ama o musalla taşında yatarken rahmetliyi nasıl bilirdiniz diye soracaklar. O kalabalığın içinde kaç kişi yürekten iyi bilirdik diyecek? Dilin ne söylediği önemli değil. Allah gönülden geçeni duyuyor.
- +1 yıl
Yine ille de cenaze olması da şart değil. Dediğim gibi beden ölür toprak olur. Ama insanın adı sanı kalır. O “ad”la ilgili öldükten sonra nasıl anıldığındır mesele. O anılmadır senin esas CV’in. Sevilmiyor, nefret ediliyor. Bu kadar basit. Kendini yasalarla, polis zoruyla sevdiremezsin. Herkes Allah’a iyi dilekler dilemek zorunda değil. İyi dualar etmek zorunda değil. Bu saygısızlığı siz başlattınız. TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCU LİDERİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve ONUN YARDIMCISI İSMET PAŞA’ya ÖLDÜKTEN SONRA ARKASINDAN İKİ AYYAŞ DİYEREK, ATATÜRK’ün bedeni toprak olmuş annesine faaahhişe diyen DELİ KADİR MISIRLIOĞLU’nun mezarına giderek siz başlattınız. BEN DİYORUM KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 bi si*ktir git. zihniyetin batsin. Ismet pasa dedigin adam atatrkün köstekli saatini calan kisi. osmanli arsivini atik kagit diye bulgaristana satan kisi. Hala kalkmis utanmadan savunuyorsun. Solcu zihniyeti iste böyle.
85 milyon kisi var bu ülkede , v ebu ülkede yasamadigi halde hic türk olmayan bircok müslüman "allah razi olsun " diyerek dua ediyor bu adama.
Senin gibi zihniyet fukaralarida kalkmis burada beddua ediyor.
Atatürk kendi el yazisiyla yazdigi mektubunda islami tanimadigini kurana gökten inen kitap paygamberimize muhammed diye hitap ediyor.
Biz atatürke kin gümüyoruz saygi duyuyoruz beddua etmiyoruz rahmet okuyoruz.
senin gibi ne idügü belirsizler kalkip burada maval okumasin. O keserin sapini millet bir tarafiniza secim zamani yine sokar merak etme sen ;) hadi kaybol simdi.- +1 yıl
Yazdıklarımın neresinde solculuk var? Ben gayet de dini bir meseleden bahsettim. Musalla taşı dedim, beden ölür ad kalır dedim. Ölünün arkasından konuşulmaz dedim. Kendisi gençken rahmetli Ecevit’e hasta yatağında yaşlısınız ölmenize az kaldı bırakmalısınız demedi mi? Git videosu var. İsmet İnönü Atatürk’ün saatini çalmış. Ondan mı Atatürk vasiyetinde İsmet Paşa’nın çocuklarına maaş bağlanmasını, eğitim masraflarının devlet tarafından karşılanmasını vasiyet etmiş? Sen Atatürk’ü, İsmet Paşa’yı Esra Erol’a çıkan varoşlardan sandın galiba 😂😂😂 senin ve senin gibilerin zihniyeti batsın asıl. Ne oldu İslam işinize mi gelmedi? Gerçek İslam bu değel canım mı diyeceksin? 😂😂😂😂 sen SOMA’da 300 KÜSUR maden işçisi göçük altında kalmışken korumana işçi yakınlarını tekmeletirsen bu halk senden nefret eder. Sen yoksulluktan borçtan kırılan çiftçiye Al ananı da git dersen millet nefret eder. Sen açım yoksulum diyen adamın kafasına keyif çayı atarsan, karın çıkıp da altın kaplamalı musluklu bin odalı sarayından porsiyonlarınızı küçültün, mangoyu kurutarak saklayabilirsiniz dersen, kuru ekmek yiyorsa aç değildir dersen, simit çay üzerinden asgari ücreti hesaplayıp daha ne istiyorsunuz dersen, 1 kilo alacağına yarım kilo alsın, yarım kilo alacağına 250 gram alsın, 2-3 tane alsın dersen, millet işsizken yemeye ekmek bulamazken Suriyelilere bilmem kaç milyon dolar yardım yaptık dersen, halk hastalıktan geberirken balkanlara arap ülkelerine ücretsiz dezenfektan, maske eldiven bağışlarsan test kiti bağışlardan bu millet nefret de eder yaşadığın her güne nefes aldığın her dakikaya lanet de eder.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Su yazdiklarina cocuklar bile güler. Tipik solcusun iste. Ayni solcular n eyaziyorsa sende aynilarini yazmissin. Din düsmani solcu kalkmis bana dini meseleden bahsediyormus. :D :D :D
Esra erolu senin gibi varoslar izliyor biz izlemiyoruz :D :D :D Ne kadar cok izlediysen artik bagisiklik kazanmissin..
Pkklida ypg lide bizim evladimizdir diyen kilicdaroglu, Belediyenin parasiyla pkklilarin kitaplarini bastirip dagitan Imamoglu, CHP parti binalarinda kadinlara tecavüz eden CHP liler gibi pislikler size yaranir.
Su yazdigin son yorum zaten akillara zarar. Demek halk hastaliktan kirilirken erdogan balkan ve arap ükelerine yardim gönderdi :D :D Yemin ediyorum okjisen israfisin.
Erdogan o gönderdigi hersey icin hala bugün olsun takdir görüyor. Avrupada eldiven kitligi varken o begenmedikleri erdogan yolladi eldivenleri. TÜRKIYEDE HICBIR HASTANEDE NE EKIPMAN NEDE MALZEME SIKINTISI YOKTU!!! Ama sen haberleri Halk tv den takip edip cumhuriet gazetesinden okudugun icin herseyi gö*tünle anlamissin.
Ha bu suroyeliler icin haracanan para AB tarafindan verilen para devletin kasasindan harcanmadi. sen devlet kasasini bombos üstün e birde IMF ye milyonlarca dolar borc birakan DSP lilere sor bunlari ;) :D
Sen ve senin gibi din düsmanlari ancak lanet eder, yoksa baska kimsenin lanet ettigi yok.
Oyüzden battikca batiyorsunuz, son cirpinislariniz yakinda biteceksiniz bu ülkede sizden kurtulmus olacak.
- +1 yıl
Valla din sevdalılarının yönettiği ülkeyi de görüyoruz. 90’lı yıllarda %1 bile olmayan ateist deist nüfus 2021 yılında toplumun %20’si haline geldi. Allahtan dini çok seviyorsunuz. Git Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi, Ensar Vakfı, Menzil tarikatı 12 yaşındaki küçük kız çocuğu yaz. Bir haberleri arat, sonra da görselleri tıklat bakalım hangi siyasi partinin siyasetçileriyle fotoğraflar var gör. Pkk için de Mehmet Öcalan yaz, Çözüm Süreci yaz, megri de bakalım kimlerin kimlerle fotoğraflarını göreceksiniz. Kılıçdaroğlu’nun Pkk/YPG bizim evladımızdır cümlesini kendi ağzıyla sesiyle görüntüsüyle söylediği videoyu buraya getirip koyacaksın, koyamazsan en adi oreo çocuğusun. Varsa getir göster. Ama ben belediye seçimlerinde aponun mektubunu okunmasını, selonun açıklamaları apoyu huzursuz ediyor açıklamasını çözüm süreci videolarını getiririm karşına.
- +1 yıl
Bir de bu PKK’ya yaslayarak seçim kazanma adetini chp, AKP’den öğrendi. 2009’dan 2015 yılına kadar seçimlerde kazanan akp idi. Hel fetöyü hem de pkkyı iyi desteklediler.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Hani solcu degildin ya vsak?
AKP secimleri 2009dan beri degil 2002 den beri kazaniyor :D :D :D ayrica simdiye kadar hicbirzaman Pkkla ortak secime girmedi. Herkesi kendiniz gibi satilik vatan haini mi saniyorsunuz? :D :D :D
Atatürk mezarindan kalksa suratiniza tükürür , adamin kurdugu partiyi ne hale getirdiniz reziller sizi. Feto nun savunucularini 15 Temmuz günü gördük. :D :D :D Korkudan belediye baskaninin evine kosan CHPli baskan ve bankamatige kosan CHPliler.
cözüm sürecini destekleyenlerin en basinda CHP vardi, Ayrica Barzaniyle bulustu diye AKP ye demedigini birakmayan CHP li vekiller barzaniyi ziyarete gitti. Al ispati hemde kendi gazeteniz.
www.sozcu.com.tr/.../
Deniz baykalin kasetine kumpas diyen zihniyet Osman öcalani AKP tv ye cikardin diyor :D :D :D :D
Ha bu arada oreo cocugu görmek istiyorsan aynaya bak, en kalitelisini göreceksin sana garanti veriyorum :D :D :D :D
Ya birde NESIN vakfi vardi degilmi, hani sizin görmezden gelip üzerini örtmeye calistiginiz tecavüz olaylarinda. :D :D :D :D
Birde kalkmsi deist oranini yazmis. Deistlerin hepsi sizin zihniyetten olan kisiler. 90 li yillarda basörtüsünü yasaklayan zihniyet kalkmis bize din dersi vermeye calisiyor, tarih fukarasi seni :D :D :D
Menzil tarikatinin Akp yle yakindan uzaktan alakasi yok. Ikincisi kahraman marasta imam hatiple ilgili bir olayda yok, ensar vakfina gelince, hicbirzaman tasvip edilmedigi ve suclularin agir cezalarla cezalandirildigi ortada.
Cahil aklinla olmayan seylere iftira atmak yerine olan seyleri arastirda yaz sonra böyle rezil rüsva olma :D :D :D
Bak MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİNE HDP’Lİ SIRRI SAKIK
“İt sürüleri”DİYOR.
EKREM DİYARBAKIR ZİYARETİN DE SIRRI’YLA HALAY ÇEKİYOR.
al buda ispati :D :D :D
https://twitter.com/i/status/1454041696732389379
Rezilsiniz REZIL. Siz solcu kardeşim aldigi her nefes haram bu ülkede..
Hadi simdi si*ktir git. Sana daha fazla zamanimi harcayamam.
- +1 yıl
Ulan rezil de sensin oreo çocuğu da sensin. Bugün yaşadığımız tüm sorunlar öyle birkaç aylık meselenin ürünü değil. Erdoğan’ın iktidarı yüzünden başımıza gelen şeyler.
Hdplilerin ve Akplilerin hepsinin Atatürk düşmanı olduğunu herkes biliyor zaten. Çünkü Atatürk Türkçüdür. Laiktir. Atatürk Sabiha Gökçen’e bombalama talimatı verdiren adamdır. Chp 1930’larda doğuda çıkan Kürt ayaklanmalarını askeri güçle bastıran partidir.
Siz 2003 yılında seçimlere gelirken CHP faşisttir, ırkçıdır, dinsizdir diyerek İslamcı/cemaatçi itlerle Pkklı itlerin oylarını alarak seçim kazandınız. Ta ki 2015 yılına kadar ondan sonra sizin koyunlarınız da uyandı. Oylarınız düştü. Sonra da milliyetçiliğe soyundunuz. Ama olmadı tabi alışmadık götttte dondurmaz tab
- +1 yıl
2015 yılından sonra cemaati karşınıza alıp biraz zıtlaşmaya başlayınca 1 sene sonra darbe oldu. 2015 yılına kadar da Ergenekon, Balyoz, Kozmik oda gibi davalarla ordunun içini boşalttınız. Fetö darbesine ortamı da siz hazırladınız. Kanıtı da Erdoğan’ın ve akplilerin kendi açıklamaları, İlker Başbuğun ve Ergenekon, Balyoz, Kozmik Oda davalarından tutuklanan komutanlar, CNN TÜRK, Haber Türk gibi kanallara çıkıp darbenin olup bittiği hafta 4-5 saat boyunca tüm süreci anlattılar. Ben 4 saat boyunca o kanalı izledim. Yetmez İlker Başbuğ Ahmet Hakan’ın programına çıktı, anlattı. İlker Başbuğ darbeyi yapan komutanları atama kararının altında ve askeri mahkemeleri kapatıp, özel yetkili mahkemeleri yetkilendirme kararı kime ait kimin imzası var diye sordu. İç İşleri Bakanlığı da bu adama soruşturma başlattı. İlker Başbuğ bu kararı televizyonda programda gösterdi. Altında Erdoğan’ın imzası vardı. Yine Fetö, fetö olmadan önce FETULLAH GÜLEN HOCA EFENDİ adıyla anılırken Fetö Savcısı yanılmıyorsam adı Zekeriya Öz’dü onu İtalya’daki Temiz Eller Operasyonunun savcısına benzetip altına zırhlı araba tahsis eden de Erdoğanın kendisiydi. . Siz ta 2003-2004 yılında zamanında çözüm sürecinde HDP ile OSLO sürecini başlattınız. Bu OSLO/ÇÖZÜM SÜRECİ Büyük Ortadoğu Projesinin (BOP) ayağıydı. Kendisinin her yerde BEN BOP EŞ BAŞKANIYIM, DİYARBAKIR BOP’un MERKEZİ OLACAK DİYARBAKIR’a ÇOK FARKLI GÖZLE BAKIYORUM diye açıklamaları vardı. İmralıyla görüşme talimatını ben verdim diye çıkıp konuşuyordu. İmralı/APO demek PKK demek. Ben sizin gibi koyun değilim dinlediğimi asla unutmam.
- +1 yıl
BOP, Arap Baharının bir uzantısıydı. Haritaya bile baksan domino etkisini görürsün. Ama İngilizlerin Şerif Hüseyini kandırıp kendisine Arap Sultanlığı/devleti kuracağının vaadedilmesi gibi Erdoğan da BOP eş başkanısın diye kandırılmış, Çözüm Süreci başlatılmış, Suriye karıştırılmıştı. Yetmezmiş gibi Suriyedeki isyancıları destekleyip Suriyenin toprak bütünlüğünü bozarak iç savaşı harlayarak, Pkk’nın Suriyeli kolunu ister istemez güçlendirmiş, onlar da Suriyelilere baskı uygulayarak Türkiyeye göçe zorlamıştır. Ve sonrada Suriyeli mülteci sorunumuz olmuştur. O suriyelilerin hiçbirisi gitmeyecek, 15-20 sene sonra bir siyasi parti kurup Türkiyeden tıpkı Özal’ın zamanında Körfez Savaşından kaçan kürtlerin alınıp hdp’nin temellerinin atılması gibi Suriyelilerin Demokratik Partisinin de temeli atılmıştır. Bunu yapan da Erdoğan’ın fetöyle kanka olup seçimleri kazanıp, kadrolarını ilk başta fetöyle kurup, fetöyü devlet kadrolarına sızdırıp (askeri, polis okullarının sorularını sızdırılması olayları) TSK’yı çökeltmeye çalışması, Çözüm Süreci, BOP eş başkanlığı, Suriyedeki iç savaşı isyancıları destekleyerek harlama. Bugün yaşadığımız egemenlik, sınır güvenliği, terör sorunu, ekonomik sorun, liyakatsizlik hepsinin sebebi Erdoğan’ın seçildiği andan şu ana kadar yaptıklarıdır. Bu yazdıklarımın hepsiyle ilgili çatır çatır video bulmam google ve youtube’ta güzel derlenmiş detaylı videolar vardı ama kaldırıldı mı ne olduysa yok. Bazıları var. Onları da buraya bırakacağım. Yani cemaatleri, fetöyü, pkk’yı, hdp’yi siz güçlendirdiniz. CEHAPE’nin ve hatta MEHAPE’nin bunlarda hiçbir dahli yok.
- +1 yıl
Chp bugün çıkıyor biraz hdp’ye yaslıyor biliyorum. Ben de farkındayım ama chp bugün çıkıp bunları yapmasa oy alamayacak. O da akp’nin kurduğu, dizayn ettiği bu kaypak siyasette seçilebilmek için biraz milliyetçilik biraz hdp’ye yaslıyor. Bunu yapmasa akp’ye gün doğar bunu yapmasa hdp, akp ile çözüm sürecini yeniden canlandırır. Sen git şu an doğuda hdp’den sonra akp mi daha çok oy almış yoksa chp mi oy almış bir bak.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518
"Ulan rezil de sensin oreo çocuğu da sensin. "
Anisini sana fazlasiyla iade ediyorum. Küfürü sen baslattin, ama ben senin seviyene düsüp devam ettirmeyecegim. Kudur ;) :D :D
Aferin biraz daha mantikli seyler yazmissin. CHP nin ne b*ok oldugunu saklamamissin ama hala bazi yerlerde CHP yi koruyorsun. Atatürkcüyüm diyorsun atatürke küferednlerle birlikte olan partiyi savunuyorsun.
Ayrica doguda hicbirzaman CHP kazanamazdi zaten. Şu an doguda secim kazanan akpli yerler ise ya assiret agirlikli olan yerler ya da eskiden anavatan partisinin güclü oldugu yerler.
Doguda chp nin hicbir sansi yok.
Batidadada akp nin hicbir sansi yok.
Bugün yasanana seyler Erdoganun iktidari yüzünden degil ecevitin kurdugu beceriksiz koalisyonun biraktigi artiklar.
Ha bu arada Mehmet bekaroglu dedigin adam eski refah partili simdiki chp li birisi. Akp li degil ;)
"CHP faşisttir, ırkçıdır, dinsizdir " dediniz demissin. Dogru halada öyle. Basörtüsünü bile yasaklayan ama özgürlükten bahseden bir zihniyetten bahsediyorsun.
ABD neden chp yi destekliyor hic arastirdinmi?
Birde arastir bakalim, Saddam hüseyin ve kaddafi neden indirildi?
Erdogana neden düsmanlar?
Ha bu arada ha bire koyun demissin. Unutmadan iki sey söylicem. Zaten size yillardir koyuyorlar akp liler rahat ol :D :D :D
ikincisi koyun temiz havyandir, herseyinden faydalanilir, etinden sütünden yününden, organlarindan v. s. ve pis olan hicbirseyi yemez. Pis suyu bile icmez.
Ama sizin gibi DOMUZLAR sictigi boku bile yer, lesi yer, pis ne varsa herseyi yer, oyüzden vücutlari parazit doludur hastaliklidir :D :D :D :D :D
Aslinda bak iyi birisinede benziyorsun ama yok ben seni sevmedim. :D :D :D
Neyse sen hadi kudurmaya devam et, anlasilan isin gücnde yok evde oturuyorsun bu kadar sayfa sayfa yazdigina göre. :D :D
Kendine iyi davran :D
Cevap sahibi+1 yıl@cevapverin518
Belki inanmazsin ama ben hayatimda hic akp ye oy vermedim. Baska partiyede oy vermedim vermemde.
Ama Chp ve solcu parzilerin hicbirini sevmiyorum. Akp ye sadece sempatim var, her yaptiklarini onaylamam, elestiririm hemde sende daha kötü sekilde bunu yaparim, ama ne akp liyim nede atatürkcüyüm.
Ben nötr üm bu siyaset konusunda. Konusmayida sevmem fakat sen baslattin olayi bende devam ettirdim.
Siyaset bana göre sacmaliktan ibaret birsey. Futbolda ayni sekilde.
- +1 yıl
şim gücüm yok benim çalışacağım işlerde sizin gibi oreo çocukları vasıfsız idneler partilerden torpillerle türlü yollarla girip liyakatle gelmiyorsunuz. Bu yüzden de akpli veya cemaatçi olmayan hiç kimse işe girip çalışamıyor. Özel sektörü de siz mahvettiniz. Bana mantıklı şeyler yazmışsın diyerek yazdığım şeylerin doğru olduğunu kabul ettin. sen de biliyorsun. Onlar mantıklı şeyler değil, gerçeğin ta kendisi. Dedim ya sen ve senin gibi kansız pichler gerçeğin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Akp, daha kurulmadan, refah partisi zamanında Erdoğan defalarca Amerikaya gidip Bushla görüştü. Ziyarete gitti. O ziyaretler sonucunda Akp kuruldu. Şu an Ekrem İmamoğluna kızıyorsunuz İngiltere konsolosuyla yemeğe gitti diye, Erdoğan’ın kendisi de belediye başkanıyken Amerikaya Bushla görüşmeye gitti. Soros denilen herifle belediye başkanıyken yemek yedi. Dediğim gibi Erdoğan ve akpsi zaten en başta amerikan projesi olan bir partiydi. Adım adım ülkenin tüm varlıklarını sattı, aidiyet/kimlik siyaseti yaparak hdpyi ve pkkyı siyasi olarak kendisi güçlendirdi ve bunu meşrulaştırdı. cemaatle iş birliği yapıp Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya teşebbüs etti. Cemaatler ve cemaatlerin para aklama merkezi olan vakıfların varlığı Anayasanın ilk 4 maddesine aykırıdır. Anayasanın ilk maddelerinde Türkiyenin laik bir devlet olduğu yazar. Ve başka maddelerinde de laiklik vurgusu açık açık vardır.
- +1 yıl
Cemaati kullanarak bilerek suçsuz masum askerleri tasfiye ettiniz. Çünkü gerçek vatan hainleri olduğunuz için askerleri tehlike olarak gördünüz. Çünkü 2007’de bir kere muhtırayı çakmışlardı. Mecliste de F TİPİ YAPILANMA’ yı örtmeye çalışan da sizdiniz. F TİPİ yapılanmayı yerden yere vuran da CHP’nin kendisiydi. BOP eş başkanı olacağım diye başka ülkedeki isyanı destekleyip bölünmesini hızlandırıp Türk askerini yok yere şehit ettin. DEAŞ/İŞİD’i İhvanı orada destekledin güçlendirdin. Pkk’yı içeride güçlendirdin siyasetle. İşte sizin gibi oreo çocukları da bunların hepsini göre göre bile bile gidip oy verdiniz. Siz vatan sever değil vatan haini pichlersiniz.
- +1 yıl
Kenan Evren darbeyi yaptığında kahraman ilan edilmişti, Kenan Evren siyaseti sivil partilere bıraktıktan sonra bile kimseler ona tek kelime hakaret edememişti. Ama sonra yaşlandı, gücünü yitirdi. Ve onu yargılamaya başladılar. Kenan Evren yaşlanıp gücünü yitirmeye başladıktan sonra onu eleştirebildiler. Erdoğan ve akp’sinde de aynısı olacak merak etme. İktidara geldiğinden bu zamana kadar yaptığı her şeyin, her konuşmanın, her ittifakın hepsinin hesabı yargıyla sorulacak. Şu an sadece iktidardan düşmesi bekleniyor. Sen ve senin gibi pichler de ondan korkuyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Senin seviyene düsmicem dedim, havlamaya devam et. Ettigin tüm küfürleri sana fazlasiyla iade ediyorum.
Sen o bos hayallerinle yasamaya devam et. :D :D :D :D
Senin seviyene düsmicem dedim, havlamaya devam et :D :D :D :D
- +1 yıl
Ben havlamıyorum. Sizin yaptığınız şerefsizlikleri sizin yüzünüze vuruyorum. Seçimlerden sonra bunların hepsini haberlerde televizyonlarda duyacaksın alıştırma yaptırıyorum sana. Yargılanacaksınız hem de devleti yıkmaya teşebbüsten, anayasal düzeni ve devlet kurumlarının çalışmasını engellemekten, ülkeyi halkı kutuplaştırmaktan, terör örgütlerine yardım ve yaltaklıktan, devletin laik ve üniter yapısını bozmaktan yargılanacaksınız. Ben de televizyondan izleyeceğim çayımı içerek. Cemaat darbe yaptıktan sonra etrafımdaki tüm akpliler cemaatçi olmadıklarını söylemeye başlamışlardı. Onlarla Fettullah Gülen yüzünden kavga etmiştim. Ne oldu sizin fetullah gülen hocanıza dediğimde yok öyle bir şey ben demedim öyle bir şey demişlerdi. Sizin de öyle olacak merak etme.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Yaw he he.
sen daha küfretmeden, hakaret etmeden tartisma yetenegine bile sahip degilsin.
Ancak böyle kö*pek gibi havlyiorsun saldiriyorsun. Seni kaale bile almiyorum. Kudur orada :D :D :D :D
Akp ye hayatimda oy vermedim ama senin gibileri gördükce inadin agidip oy veresim geliyor. Cünkü sizin gibi insanlari kutuplastiran ve bölen kisilerin bitmesi lazim.
sen hayallerine devam et. :D :D :D :D- +1 yıl
Hayal mi gerçek mi göreceğiz. Türkiye’nin hali ortada. Böyle devam etsinler.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 :D :D :D :D :D :D
Hayaller paris :D :D :D
Kafani bu kadar siyasete yoracagina git bir is bul calis. Evde bos bos oturunca catacak yer ariyorsun.
Seni siyaset ya da burada baskalarian hakaret küfretmek kurtarmaz.
siyaseti siyasetciler yapsin, sen kendi isine bak.- +1 yıl
Ben çalışmayacağım demiyorum. Benim işsizliğimin sebebi de sizsiniz. Benim bir mesleğim var ama işim yok. Memlekette kafede garsonluk ve market elemanlığından başka iş bırakmadınız.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Senin kendi kuruntun o.
Siyasi kindarligini bir tarafa birak bir dön kendine bak.
Bu kadar agresiv, kindar ve icinde kötü niyetler barindiran birisini ben firma sahibi olsamda ise almam.
Ayrica garsonluk ve market elemanligi yap diyen yok. Yapanlarida kücümseme. Calismak isteyene cok is var. Ama sen meslegim var diyip masabasi is üstünede 10 bin tl maas beklyiorsan orasi ayri konu.
Ayrica issizlik sorunu dünyanin heryerinde var. Sadece Türkiyede degil. bunun canli örneklerini yasayan biriyim. Bende meslegimi yapamiyorum, simdi kalkip hükümetimi suclamam lazim?
Firmalarin kendi isgüzarliginin sebebini niye yönetime mal edim?
Devlet kadrosuna girmek istiyorsan bu torpil gerektiriyor buna itirazim yok. Ve bu her iktidar döneminde böyleydi.
Bu torpil ve referans denilen sacmaliklari zaten kesinlikle onaylamiyorum. Kim yaparsa yapsin savunmam.
Sen is aramadan önce bir kendini gözden gecir. Cok önyargili ve kindarsin. Bu sekilde yürümez hersey.
Siyasi düsünceni kendine sakla. Siyaset sana hicbirsey kazandirmz aksine kaybettirir.
- +1 yıl
Benim mesleğim masa başında 10 bin tl almamı sağlayan bir meslek. Masa başında 10 bin tl alma bölümünü devlet üniversitesinde okudum. HÜKÜMET “MASA BAŞINDA 10 BİN TL” alma FAKÜLTESİNİ/BÖLÜMÜNÜ 200 küsur üniversiteye kendisi açtı. Yine HÜKÜMET 200 üniversiteye bu bölüme 90 KİŞİLİK NORMAL ÖĞRETİM/90 KİŞİLİK İKİNCİ ÖĞRETİM kontenjanı vererek BANA VE BENİM GİBİ MASA BAŞINDAN 10 BİN TL MAAŞ ALMA BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLANLARI İSTİHDAM EDECEĞİ GARANTİSİNİ KENDİSİ VERDİ. O zaman hükümet hiç yiyemeyeceği yaprağın altına yatmayacaktı. 200 KÜSUR ÜNİVERSİTE AÇMAYACAKTI. O 200 küsur üniversiteye mezun sayılarına ve istihdam sayılarına bakmadan istatistik çıkartmadan 90 normal öğretim/90 ikinci öğretim kontenjanı açmayacaktı. Öğrenciler okumak için KYK kredisi çekip binlerce tl borçlandırılmayacaktı. 70 üniversite ve bölümleriyle az bir kontenjanla hayatımıza devam edecektik. 18 yaşında bir umut yolculuğuna çıkmadan okuduğumuz meslek lisesinin diplomasıyla bir işe girip çalışacaktık. Böyle binlerce TL borca girip de icralık olmayacaktık. Her şeyin sorumlusu HÜKÜMET. Çünkü HÜKÜMET GÜNLÜK YAŞAMAZ HÜKÜMET PLANLAMA YAPAR
- +1 yıl
Bunu da devletin DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI yapar. DEVLET PLANMA TEŞKİLATI bu ülkede hangi sebze meyveye, hububata, besi hayvanına kaç milyon ton ihtiyaç olacağından tut, bütçe hazırlamasına, ülkenin hangi bölümlerden kaç milyon insana ihtiyaç var bunlara kadar kalem kalem hesaplar ve 5-10 yıllık PLANLAR yapar. Bütün bakanlıklar da Cumhurbaşkanı da bu PLANA sadık kalır. Biz Irak değiliz, Angola, Myanmar değiliz. Oralarda devlet yapısı bile yok. Devletler geleceği planlar bu planlar öyle 5-10 yıllık da olmaz 50-100 yıllık planlar da yapılır. Amaç devleti ileriye götürmektir. Hükümet devleti çıkmaza sokmak için daha da dibe batırmak için planlar yapıyor. Kaynak ne? İcraatları. Ben bu torpillerin nasıl yapıldığını çok net biliyorum. Benim ailem olduğu gibi akp’li bana anlatma. Ben kpss’ye girmeden adliyede memur olarak işe giren bile duydum. Ben devlet hastanesine sözleşmeli çalışan olarak girip kadroya geçen de gördüm. Ben ve aynı sınıftan arkadaşım ücretli öğretmenliğe başvurduk. Bana çıkmadı ona çıktı. Aynı şehirdeydik aynı muhitleri yazdık. Kpss puanları da aynı. Sana nasıl çıktı dediğimde bana biz ilçe milli eğitim müdürünü partiden tanıyorduk öyle girdik demişti. Sadece o da değil başka arkadaşlarım da böyle ücretli öğretmenliğe girdiler. Özelde de bir arkadaşım partinin tavsiyesiyle girdi. Ben kendi ailemle memur alımlarıla konuşurken bana sorduklarında o memur ilanını gördüm ama kpss puan türüm ve niteliklerim tutmuyor dediğimde bana millet diploma ve kpssye girmeden memur oluyor sen nasıl olamıyorsun diyorlar. Ben de onlara, onu öyle memur olanlara sorun anneanne, beni de tanıştırsanıza o akrabalarınla tanıdıklarınla diyorum. Söyle onlara beni de memur yapsınlar diyorum ama ne hikmetse olmuyor. 😊
- +1 yıl
Yani bana anlatma ben senim senin gibilerin ciğerini biliyorum. Benimle aynı üniversiteden aynı bölümden aynı dönemde mezun olan arkadaşım TÜGVA’da şu an. Aileden sorumlu koordinatörmüş 😂😂😂😂 ben sizin ciğerinizi biliyorum. Görüyorum. Şu 2023 seçimlerinde kaybederlerse inşallah o haksız yere girdikleri o işlerden devlet kadrolarından atılırlar da * sene iş bulamazlar. Onlar yalnız benim gibi sakin sakin oturup beklemezler. Onlar cemaatlerin, tarikatların yapılarına katılıp intihar bombacısı bile olabilir. Sokaklara inip kafa da kesebilirler. Sonuçta aynı ideolojinin amca çocukları. O zaman onları nasıl dizginleyecekler bakalım.
Her iktidar döneminde böyleydi diyemezsin hiçbir iktidar döneminde böyle değildi. Öğretmen atamalarında mülakat yoktu. Okul ağı tüm Türkiyede daha genişti. Taşımalı eğitim yoktu. Yerinde eğitim vardı. Devlet her köye her yere okul/sınıf açmış öğretmenini de yollardı. Diyorum ya işte bana anlatma. Senden çok daha fazlasını okuyup araştırıyorum. Bu arada Türkiyede özel sektör diye bir şey yok. Özel sektör de ekmek yiyebilmek için bazı kişileri doyurmak zorunda. Bunun da kim olduğunu biliyoruz sanırım. - +1 yıl
Senin gibi tipler benim ailemde benim hayatımda varlar. İnşallah yarattığınız bu sistemin mağduru olursunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana kat ve kat daha fazlasını versin.☺️
Benim gibiler senin ailendede hayatindada olmaz, çünkü ben ve benim gibiler pisliği değil temizi seviyoruz.😉
Haydi simdi kaybol, senin gibilerle vaktimi boşa harcayamam.
- +1 yıl
Yok yok benim çekirdek ailemde değilsiniz zaten sülalemdekilerdensin, okuldaki arkadaşlarım, üniversitedeki hocalarım Aynısı hatta. Onlarla bu kadar çat çat konuşulmuyor da seninle aynılar. Fazlasıyla ikiyüzlü, vurdum duymaz, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık, Anadolu çomarlığı, şark kurnazlığı, cahillik aynı. Hepinizi tek fabrikada basıyorlar sanırım.
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Cahilse senden daha cahilini görmedim, tipik solcu kafasini yasayn kara cahillerdensin, comar desek senin gibileri kapiya bile baglamam, vurdumduymazligin daniskasi siz ve sizin gibilerde var cünkü yaptigin yorumlarda herseyi apapcik belli ediyorsun.
Kutuplasma, bölücülük, kin, nefret öfke, v. s. Kötü olan hersey senin gibilerde mevcut.
Biz fabrikadan cikmiyoruz ama senin hangi geri dönüsüm cöplügünden ciktigin apapcik belli,
Allah yardimcin olsun..
- +1 yıl
Allah yardımcım olamaz sizin gibiler Allahı da alt ediyor. Fabrika diye bir şey kalmadı sayenizde satıla satıla. Milletin evine kiradan fazla elektrik doğalgaz faturası geliyor her şeyin üstüne her hafta zamlar geliyor. Ekonomi çok iyi olduğu için, avrupa bizi kıskandığı için, başkanlık sistemi diktatörlüğü mükemmel olduğu için zaten böyleyiz değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Dinden bihaber yasamakta bu olsa gerek.
Satilan denilen fabrikalarin hepsi özellestirildi SATILMADI! ve bu fabrikalar ecevit döneminde milyonlarca lira zarara ugratilan iscileri ise gitmedigi halde evde maasini alip keyfine bakan tayfalarin oldugu yerlerdi.
Zarar eden birseyi neden devlet elinde tutsun.
Daha sen özellestirme ne dem ek onu bilmiyorsun kalkmis bana ekonomiden bahsediyorsun.
Enerji fiyatlari dünyanin heryerinde yükseliyor. Sadece türkiyedemi var saniyorsun?
Avrupanin kiskandigi sizin gibiler degil merak etme :D :D
Tek baskanlik diktadörlüü diyorsunuz ama ABd simdi kapilari acsa ilk basta kosacak olan sizin gibiler. Tek baskanin yönettigi sözde özgürlük ülkesi abdye ucarak gidersiniz. Kendi ülkenize gelince yok istemeyiz.
Diktatörlük olsa sen simdi burada böyle herseyi yazabilirmiydin? Cehaletin had safhasini yasiyorsun, kalkip burada maval okuyorsun.
Bir yürü git ya. Sana cevap yazmak bile zaman kaybi.
- +1 yıl
Sen bu yaşına kadar iyi yaşamışsın ha, şansın hep yaver girmiş. Bu beyinle iyi yaşamışsın. Amerika’daki başkanlık sisteminde kurumlar başkandan bağımsızdır. Trump yaptığı şeylerle az kalsın görevden alınacaktı. Bunu da Amerikan parlamentosu yaptı. Bizim ülkedeki başkanlık sisteminin Amerikadaki başkanlık sistemiyle alakası olmadığını Erdoğan ve akpliler kendisi açıkladı. Adı “TÜRK TİPİ BAŞKANLIK SİSTEMİYMİŞ” başkanlık sisteminde bakanlar başkana biat yemini etmez. Başkan, bakanlara hesap soramaz. Meclis gerekirse başkanı görevden alabilir. Yine Amerika’daki başkanın yüzüne birden küfür edebilirsin. Rapçi Snoop Dog, Trump’ın yüzüne birden rap şarkısında senin karını arkadan beceriyorum demişti. Amerikan tipi başkanlığa bu ülkede hiçbir siyasetçinin gtttü yemez. Videosunu koyarım buraya. Trump gık diyemiyor. Yine özelleştirme demek satılma demektir. Kağıt fabrikası satıldı kağıt pahalılandı. Üretim düşürüldü. Üretim artmadı yani. O yüzden kitaplar, tuvalet kağıtları pahalı ama sen kitap satın alma ihtiyaç duymadığından bidon gibi yuvarlana yuvarlana yaşadığından bilmezsin. Sen kağıdı sadece tuvalette kullanırsın. 😂😂😂 yine şeker fabrikaları da satıldı satılmadan önce şekerin kilosuna bak bir de satıldıktan sonra bak. Marketlerde şekerlere kota koyuldu lan. Süt işletmeleri de satıldı özelleştirildi. Marketler 2 kutudan fazla süt aldırmıyorlar. Türk telekomu katarlı bilmem kime sattınız o herif satın alma parasını devlet bankasından kredi çekerek aldı. Krediyi de ödemedi, Türk Telekomu hem ucuza aldı hem devlet bankasına kredi borcunu ödemesi hem de bir sürü kâr edip defoldu gitti. Artan enerji fiyatlarını Avrupa ülkelerinin aylık enflasyonuna bakarak görüyoruz. Onların yıllık enflasyonu senin aylık enflasyonun bile çok çok altında. Adamların aylık enflasyonu %5-7 bizim aylık enflasyon TÜİK’in yalan verilerine rağmen 13,58 neyin kafasını yaşıyorsun sen? Pazara gidiyorum pazarda sebze yok 4m.. k
- +1 yıl
İster misin Amerikan tipi başkanlık sistemi? Ben isterim böyle olacaksa ama bizdeki TÜRK TİPİ BAŞKANLIK SİSTEMİ. Herkes başkana tapıyor. Biat ediyor, eteğini öpüyor.
https://youtu.be/xdogpGdi42s
Cevap sahibi+1 yıl@CevapVerin518 Beynin yok fikrin var. :D :D :D :D :D :D
Sen benim sictigim b*o k bile olamazsin :D :D :D :D :D
Asil senin bu yasa kadar yasaman bir mucize. Oksijen israfisin yemin ediyorum.
Özellestirmeye hala satilma diyen birisine baska birsey söylemeye gerek yok.
Buram buram cehalet fiskiriyor senden :D :D :D :D :D
Pahalanmayan birsey göster bana? 20 sene önceki fiyatla bugunün fiyatinda ayni olan ne var kara cahil :D :D :D
Seker fabrikalari kagit fabrikalari telekomunda mülkiyeti hala devlette. Kota uygulanmasinin sebebi Pandemiden dolayi. Millet evine stok yapiyor diye. Bu durum yurtdisindaki marketlerdede var. Beyin yokki sende arastirma kabiliyetin olsun, yoksa burada böyle sacmalamazdin :D :D
Evet biz kagiti tuvalette kullaniyoruz, senin gibi g*ötü b*oklu gezmiyoruz :D :D :D :D :D
sen tuvalet kagidiyla kitap kagidinin ayni olmadigini bile bilmeyecek kadar beyin yoksunusun. Kitap okumus halin buysa okumadigin halini düsünmek bile istemiyorum :D :D :D :D :D
Ha bu arada benim okudugum kitaplari senin önüne acsalar ök*üzün trene baktigi gibi bakarsin bir kelime bile okuyamazsin :D :D :D
Pc basinda oturup millete catip hakaret etmekten g*ötün yosun baglamis, agz*in lagam cukuruna dönmüs hala kalkmis burada hakli magduriyeti oynuyorsun. Git bir faydali birsey yap , ülkeye bir faydan yok bari zararinda olmasin internet felan kullanma sen :D :D :D :D cehaletini millete sergileme.
Senin snoop dogg dan ne farkin var? Ondada saygi yok sendede. Ikinizin kafasini birbirin evursak bos teneke sesi ccikar :D :D :D :D
Hakaret etmeyi özgürlük v emarifet sanan sevmedigi insanlara saygi duymak zorunda olmadigini * akendilerinin sevdikleri insanlara herkesin saygi duymasini bekleyen cahil cühela bos insanlarsiniz.
Gerci insan bile degilsiniz. Havliyorsunuz ha bire :D :D :D :D- +1 yıl
Ulan 4mcık bir dükkanın var bu dükkanı işletirken üretimde malzemeleri pahalılandı diye dükkanı alıp satmaya benziyor senin dediklerin. Dükkanı hepten satınca elinde sadece bir seferlik para geçer. Dükkanı kendin işletince sürekli git gide artan bir kazancın olur. Kazancın sürekli yüksek oranda artmasa bile düzenli olarak belli bir seviyede artışın ve kazancın olur. Ama diğer türlü sadece tek seferlik bir paran olur. Devlet hata yaptığını anladı. Sattıklarının yerine yenisini koymaya çalışıyor. Gittikleri özelleştirme yolu doğruydu da madem ondan mı televizyonda üreten Türkiye diye kıçlarını yırtıyor. 4m-k 4mcığı? S1ktirgit biraz tartışma programı izle. Oraya çıkan akplilerin hepsi liberal, neo liberal politikaların ülkeye yanlışa sürüklediğini üretimi arttırmaya çalıştıklarından bahsediyor. O seka kağıt fabrikasını özelleştirdikten sonra ondan mı yeni bir tane daha açmaya kalktılar g0t oğlanı? Türk Telekom zarar ediyordu da ondan mı şimdi Türk Telekomu varlık fonuna aktarmak için kredi arıyorlar? Bunlar bu kadar zarar ediyordu da neden o zaman zengin patronlar buraya para vermeye değer gördü? Parası olan zengin patron parasını zarar edeceği bir şeye gömer mi? A yarrrrrrrr kafalı? Sen bir pislik. Bunu bil.
- +1 yıl
Kota uygulamasının sebebi pandemi diyorsun neden o zaman televizyonda 1940-1945 yılları arasındaki 2. Dünya Savaşının başladığı yıllardaki kota uygulamasını açlık yokluk sefalet diye anlatıp milleti manipüle ettiniz 4mcık oğlu 4mcık? 1974 yılında kıbrıs barış harekatı olduğunda tüm dünya ülkeleri Avrupa Amerika hepsi Türkiyeye ambargo uyguladı. Neden o zaman o dönemde yaşanan ekonomik sorunları hükümetin başarısızlığıymış gibi anlattınız televizyonda pezzzzzz? Sizin zamanınızdaki gibi Süleyman Şah’ın türbesini toprağını 10 km alan içinde seyyar türbeye çevirtmedi diye mi? Ulan adam yaşarken o kadar gezmedi suriyeyi. Ala gavvvvat yüce gavvvvat
- +1 yıl
Yazsana okuduğun kitapları bir bakalım. Fetönün Adnan Oktarın kitaplarıdır sanırım onlar da.
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSuç icerigi olan her paylasima sorusturma acilmasi normaldir.
Yolda birine hakaret etsen kalkip seni mahkemeye bile verebilir.
Kaldi ki bunu ülkemizin Cumhurbaskanina yapilmasi cok daha kotu.
Cumhurbaskani 80 milyonu temsil eder.
Ona yapilan hakaret ayni zaman da 80 milyona yapiliyor demektir.12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim.
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendisini gram sevmem. Ama bulduğu makama da hareket etmem. Bulduğu makam dolasiyla soruşturma açılabiliyor. Malum Türkiye de sevmesen bile evde tekken küfür etmek lazım. Bir yere taşmak tehlikeli.
30 Yorumla İfade eyleme dönüşmediği sürece suç teşkil etmez diyen İstanbul Belediye Başkanı Tayyip beyden; ölüm korkusuyla kendisine sosyal medyada bir şeyler yazanları evinden aldıran Erdoğan'a...
Çeksen belgesel olur.31 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDevletin başkanını sevesin sevmezsın göruşun inancın faklı olabilir olabilir yanlız devletin milletin başkanına hakaret edersen hıc kıse hıc bır ülke sana aferın demez
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHerkes kendi karakterini belli ediyor. Ne olursa olsun hastalık bu kendi yerine koymalı insan hakaret etmek ne demek. Allah şifa versin.
21 Yorumla- +1 yıl
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani mecburmuyuz gecmis olsun demeye :)
gecmis olsun reis :)))))
allah affetsin artik sonucda kalbimiz belli :)21 Yorumla- +1 yıl
Allah sevdiği kulunu erken alırmış nolur Allahım al yanına reisimizi
31 Yorumla- +1 yıl
- Gündem konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yıldevamı gelir mi demişssin soran arkadaş atasözü kullanıp gazeteciyi içeriye atan erdoğandan bahsediyorsun bu başlangıç daha :)
21 Yorumla- +1 yıl
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ediyorum kenan evren olsaydi bu laflari edebilirler miydi...
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah şifalar versin ona bir şey olsa Türkiye diye ülke kalmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılŞiii 🤫🤫🤫🤫🤫 çok konuşma senide alırlar 😅😅😅
31 Yorumla- +1 yıl
- Gündem konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka işi yok mu cumhjrbaşkanının
21 Yorumla- +1 yıl
Devamı kesinlikle gelmeli
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAllah’a ettiğimiz duaya bile karışır oldular. Herkes olumlu dua etmek zorunda. Adam kendisini Allahtan da üstün görüyor.
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kimsenin cumhurbaşkanı makamına küfür ettiği yok. Hastalanan cumhurbaşkanlığı makamı değil. Korona cumhurbaşkanlığı makamına bulaşmadı. Bir insan olan Erdoğan’ın vücuduna bulaştı. Erdoğan bir insan. İnsan doğar yaşar büyür ölür. Doğmak da insana/canlıya has bir şey ölmek de insana/canlıya has bir şey. Kimse sevmediği bir insana iyi dilekte bulunmak zorunda değil. Bana bununla ilgili bir tane anayasada kanun/yasa göster. Bu kadar insan nefret ediyorsa insan önce bir kendisini sorgulamalı. Sevmediğim bir insana Allah şifa versin diyerek Allah’tan onun için şifa istemek zorunda değilim. Beddua etmek veya etmemek, hastalığına üzülmek ya da sevinmek benim/bizim tasarrufumdadır. Bir insan kendisine sorar. Ben ne biçim bir insanmışım ki benden bu kadar insan nefret ediyor diye. Bu adamın Kim Jongtan farkı yok. Kim Jong da hasta olduğunda ya da babasının ölüm yıldönümünde hüngür hüngür ağlamayanı öldürüyormuş. Bu da hastalığına üzülmeyip, Allah’a kendisi için olumlu dua etmeyenleri hapse atıyor. İsterse bu ülkenin vatandaşlarının boynunu vursun, sırf kendisini sevmedikleri için yine de sevilen, öldükten sonra rahmetle, sevgiyle anılan biri olmayacak. İnsan ölür adı kalır. Beden toprak olur gider. Ama o musalla taşında yatarken rahmetliyi nasıl bilirdiniz diye soracaklar. O kalabalığın içinde kaç kişi yürekten iyi bilirdik diyecek? Dilin ne söylediği önemli değil. Allah gönülden geçeni duyuyor.
- +1 yıl
Yine ille de cenaze olması da şart değil. Dediğim gibi beden ölür toprak olur. Ama insanın adı sanı kalır. O “ad”la ilgili öldükten sonra nasıl anıldığındır mesele. O anılmadır senin esas CV’in. Sevilmiyor, nefret ediliyor. Bu kadar basit. Kendini yasalarla, polis zoruyla sevdiremezsin. Herkes Allah’a iyi dilekler dilemek zorunda değil. İyi dualar etmek zorunda değil. Bu saygısızlığı siz başlattınız. TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCU LİDERİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve ONUN YARDIMCISI İSMET PAŞA’ya ÖLDÜKTEN SONRA ARKASINDAN İKİ AYYAŞ DİYEREK, ATATÜRK’ün bedeni toprak olmuş annesine faaahhişe diyen DELİ KADİR MISIRLIOĞLU’nun mezarına giderek siz başlattınız. BEN DİYORUM KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER
+1 yılAyy biktim şu cumhurbaskanindan gotunuu skimmm haberlerde bu burada bu o ülkeyi sıktı ben de onu skimmmm
00 YorumlaE gelir
11 Yorumla- +1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler