AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet öyleyiz rahatsız isen gule gule CHP tabanı zaten kendine solcu demez Trakya liyim gel buraya solcum diyen kimseyi göremezsin
Trakyalılar ile bir düşmanlığım yok. Boş yapma. Ben burada saygıli şekilde cevap veriyorum. CHP peki neden solcu devrimci tipleri sürekli anıyor? Deniz gezmiş gibi?
Alakası yok bu sadece laf CHP sol defildir ulusalcı bir partidir
İzmir ve İstanbul solcuları CHP li hep. Sosyalistler. Ona ne diyorsun. Deniz gezmiş gibi devrimcileri anıyor her yıl HDP ile birlikte.
CHP de illaki sol kesimde vardır ama hepsi değil bunu diyorum
Atatürkçü Kemalist ulusalcı kesim solcu değildir
Günümüz Kemalistler omurgasız. Bu yüzden sosyalistim. Mustafa Kemal ile alakası yok Kemalistlerin.
Irkçılık her kesimden var. O yüzden ırkçılık yapan her kimse sevmem nefret ederim. Sadece CHP olarak genelleme yapma bence
Ben Komünist biriyimdir. Mustafa Kemal paşa ile ortak noktam çok ancak onun kesimi ile kavga ederim. HDP li de değilim.
Hangi ırka faşistmiş?
Bu ülkede Ermeni ve Kürtler de yaşıyor. CHP ateist, Aleviler ve Kürtler hakkında hiçbir şey vaat etmiyor. Not komünistim
Ateistlik ve alevilik bir ırk değilki? Kürtlere niye ayrı bir şey vaat etsin? Bu ülkenin vatandaşı değiller mi Türke ayrı kürde ayrı vaat vermek yetine birleştirici vaatler verilmesi gerekmezmi?
Irk olarak demedim. Belli kesimlere karşı net bir tavır sergilemiyor. Ayrılıkçı fikirlere ben de karşıyım. Türkiye'nin bağımsızlığına inanıyorum. HDP li değilim.
Mustafa Kemal'i de ülkücü kesimden daha iyi tanırım ve toz kondurmam. Ancak kemalistl değilim.
Konu bu değil. Ateistlerede alevilerede kimse vaat vermiyor Hatta en çok zararı sağcılar veriyor. Diyanet zaten müslümanlar dışında herkese düşman. Alevileride saydıkları yok. Kürtleri desen terörist gözü ile bakıyorlar eee?
Kürtlere o gozle bakmıyor CHP. Sadece bir vaat sunmuyor. Doğu'da ki eşitsizlikler için bir çözüm önerisi yok. Hala ağalık rejimi var.
O düzeni kim kaldırabilir sllasen.
İsmet İnönü ve Mustafa Kemal gibi liderler bunu belli ölçüde yaptı. Ülkücü kesim engelledi.
Ama o dönemlerde de bu denli aşiret gibi bir düzen var mıydı?
Vardı tabi. Tunceli olayları mesela bunun en önemli örneği. Doğu halkı çok bağnaz. Ben HDP gibi partilerin Kürtlere aşırı zarar verdiğini düşünüyorum. HDP doğudaki zengin para babalarının temsilcisi aynı zamanda kendini solcu komünist gösterip ABD den silah alıp masum halka ateş açan terör örgütü destekçisi. Günümüz CHP si de HDP ile kolkola. Ben buna karşıyım. Kendimi kemalist Atatürkçü görmemenin nedeni ise günümüz Kemalistlerin omurgasız olması. Ülkücü kesim her zaman siyasal İslamcı kesimlerin yanında olduğu için her daim bu HDP li kesime malzeme vermiştir.
Doğu'da ki amcalar ya dağ çıkarsın ya da tarikata gidersin derler.
Hdp silah kaçakçılığı yaparjken mit kolluk kuvveti uyuyor mu? İyide sadece sol mu var bu işin içinde meclise sokup hak veren sağcılar zaten. Al birini vur ötekine çok mu farklı ikisi?
Ben artık Kemalizmin bittiğini düşünüyorum. İlk bunu kabul etmek şart. Kötü bir şey değil bu durum. Her dönemin bir sonu vardır. Atatürk ve devrimlerinin artık güncellenmesi gerekiyor. Bunun yoluda bence bir halk hareketi. Farkındaysan bu mit konusunda değişik düşünceler var. Apo MİT'in adamı diyen de var mesela. Uğur mumcu bu yüzden öldürüldü. Türkiye'nin geleceği artık sağ kesimden geçmemeli. İslam adı altında emperyalizme uğraşmış ve Araplasmis bir toplum söz konusu.
28 Şubatta İslamcı faaliyetleri durdurmak için çabalayan komutanlar hapiste ve apoletleri söküldü.
Siyasi partilere bakarak o şu bu bitiyor diyecek değilim. Ülkenin polisi askeri genelde halkın değil iktidarda kim varsa onun yanında oluyorlar sağ yönetim gidincede aynısı olcak bence
Hayır yanlış düşünüyorsun. TSK her daim laik Türkiye Cumhuriyeti'nin sigortasıdir. Son yıllarda aşırı yipratildi. Polis akp nin yanında bu doğru.
Haa?
Knk sen namaz kıl boş ver
Akplisinyani
Akp li değilim. Komünistim
chp sol degil sol ile bagdasmiyor
HDP ve CHP sol bir parti değil. Amerikan emperyalizmi ile bağlantılı partiler
aynen dogru
ben de anlamadım