Seçimlere ittifaklar giriyor. O yüzden ittifakları yazdım tek tek parti adları yazmaktansa. Bu seçim sıradan bir seçim de olmayacak. Millet İttifakı biz kazanırsak Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi gerçekleştireceğiz diyorlar. Cumhur İttifakı da belli Başkanlık Sistemi aynı böyle gücünü daha da arttırarak devam edecek.
Millet İttifakı (Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem)
Cumhur İttifakı (Başkanlık Sistemi)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
HADİ BAKAM ANKETE KATILMAYAN KALMASIN.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Millet ittifakı tabi.
Artık yeter ✊
Bunlara sandıkta tokat gibi cevap vermek lazım.
Sen Parti'ni kur biz yanında yer alırız. ✊
Millet İttifakı (Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem) ama ampul kazanırsa artık ülkeden kaçarım
Pkk ve fetö ile kim etkin mücadele edecekse ben oyumu ona vereceğim bana pkk ve fetö ile mücadelede kim güven veriyorsa oyum ona benim ittifak adı yazmıyorum siz tahmin edin😃😃
Eski fetöcüleri bakan yaptığına göre ve Selahattin Demirtaş’ın açıklamalarından Apo rahatsız oluyor diyen akp değil herhalde doğru mu? O zaman millet ittifakına oy vereceksin. Çünkü fetö darbe yapmadan önce bile fetöye askeriyede F tipi yapılanma var diyenler bunlara karşı olanlar hep chp ve iyi partiyi oluşturan geçmişin mhplileriydi.
Dediklerinde haklısın ama Hdpli içişleri bakanı pkk ile nasıl mücadele edecek ben en çok bunu merak ediyorum İstanbul ve Ankara bizim sayemizde kazanıldı diyen sezai temelli sözleri aklımdan gitmiyor hdp olmadan millet ittifakının kazanması biraz zor görünüyor sanki sen ne dersin🤣🤣
zillet ittifakı diyecekler mi acaba yine :D
İnşallah derler demeye devam etsinler.
bu arada kim seçilirse seçilsin sistem artık değişmez diye düşünüyorum, bakmayın öyle konuştuklarına, o gücü o yetkiyi kimse bırakmak istemez, erteler durur sonunda yapmaz, başkomutanlık rütbesi bile geliyor seçildiğiniz gibi.
Ben bu ülkeyi Allahın oğlu bile olda tek bir adamın insiyatifine bırakılmaması taraftarıyım. Tek adam rejimi istemiyorum. Millet CHP olsa ses çıkartmayacağım zannediyor ben akpye muhalifim çünkü ama konu akpden de tehlikeli. Ben bu ülkede 21. yüzyılda firavun, kut sahibi istemiyorum.
Kararsızım ama hayatımdan memnun değilim bu yüzden mevcut ak parti hukumetinden yana oy kullanmayı hiç düşünmüyorum ama karar vermedim sence kime oy versem?
Cebindeki paraya bak, ne alabildiğine bak, geleceğinin nasıl olacağına dair bir plan yapabiliyor musun buna bak. Gelecek bugünden yazılıyor. Ülkede bir sürü mülteci var. Milletin karısına kızına sarktıkları yetmiyormuş gibi gencecik bir çocuğu gasp etmişler soymuşlar kıyafetlerine kadar o İstanbul karında yollarda yalın ayak gezdirmişler ayakları kesilme tehlikesiyle karşı karşıya tarikatlsr cemaatler her yere sızdı bunlardan olmayanlar devlete giremiyor. Kiralar gıda faturalar belli. Hal ortada. Yani sana kalmış.
Tamam ben de memnun değilim zaten ama muhalefetin hiçbir vaadi yok Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa maalesef yine Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek zorunda kalacağız. Mansur Yavaş aday olursa belki oy verebilirim çünkü vatansever düzgün bir insana benziyor kendisi ama Kılıçdaroğlu güven vermiyor bana. Örneğin teröristler hakkında hiçbir şey söylemiyor kendisi. Terörle mücadele hakkında bir vaadi yok hatta HDP ile konuşuyor resmen çok utanç verici bir de CHP Atatürk'ün partisi
Oğlum teröristle mücadele etmek devletin bekası demek bir ülke güvenliği demek. Hangi parti gelirse gelsin bu devlet pkk ile veya diğer terör örgütleriyle mücadele etmek zorunda.
Bilmiyorum CHP bana hiç güven vermiyor ekonomi düzelecek mi Bilmiyorum
Kararsızım kısaca ama bir daha Akpartiye hayatta oy vermem
Tayyibinde şimdi varya
Parti kur oy verelim reiz
Oğlum ciddi ciddi siyasete giresin var böyle deyince gülüp dalga geçiyorlar. Ona buna senelerdir kendinizi s1ktirmekten bıkmadınız ben siyasete girmeyi isterdim düşünürdüm deyince mi gülüyorsunuz diyeceğim diyemiyorum. Gerçekten siyasete girecek param çevrem olsa biraz parti içinde tecrübe edinsem 30-35 yaş gibi kendi partimi kurardım. Ve gerçekten birçok sorunu çözerdim. Buna inanıyorum. Bunu da tek başıma yapmaz işe gerçekten işin uzmanını makama getirerek yapardım. Bir sürü ceza hukukçusu var. Anayasa hukukçusu var. Hepsiyle bir araya gelir öyle yasalar yaptırırdım ki sakız bile alsa devletin parasıyla hazineye geri ödemek zorunda kalırdı. Gerçekten. Ama kendi ailem de dahil kimseye torpil rüşvet iltimas tanımazdım o yüzden de uzun süre iktidarda kalmazdım.
millet ittifakı
kararsizim
Hâlâ? 😱😱😱
Üçüncü ittifak... (Sol)
3. ittifak ne yav
Seçime doğru ortaya çıkacaktır. Sol partilerin (CHP dışında) kuracağı 3. İttifak
hdp olursa millet ittifakına oy vermem boş atarım
Hem temiz hem dürüst bir insanoğlu
Cumhur iktifakına vereceğim ben
Zafer partisine
Cumhur ittifakı
Millet İttifakı.
#oymoyyok
İnadına AK PARTİ
İnadına ERDOĞAN
İyi mültecilerle karını, kızını, anneni paylaşırken de inadına dersin artık. 😂😂😂
inadına zam, inadına yalan.
Saçma sapan konuşma onlar bizim kardeşlerimiz. Bu adam daha ne yapsın size.
aga almanyada asgari ücretle adamlar 1 ton et alıyor, mercedes alıyorlar 3 aylık maaşlarıyla, hiç mi zoruna gitmiyor :D
Orası Almanya beni ilgilendirmez. Ben Türkiye'de yaşıyorum turkiyemi cumhurbaşkanımı seviyorum.
Savunma saniyede büyük işler yaptı havada karada denizde her zaman her yerde durmak yok yola devam diyeceğiz
@Don_Kişot_ hangi yol?
Dünya liderimiz
size ne kadar zam yapılsa az, birkaç zam daha lazım :D anlaşılan daha açılmamış gözler :D
Zam her yerde var ona bakarsan. Sabır etmeliyiz
he var var, uyumaya devam, adamlar gençliğini yaşıyo sen ucuz ekmek kuyruğunda sabır ediyorsun, ne için, bir adam sarayda keyif çatsın diye ahahahahah devammm
Trol lan bu angut
Önce etrafınızdaki ülkelere bakın, Suriye Irak Libya Mısır ne hale geldi akıllı olun önce vatan deyin
Tek vatan
Tek bayrak
Tek millet
bunlar trol değil , çoğu cidden bu kafada.
oy kullanmam
millet itttifakı
Millet iktifatı.