Açıklamaları. Hdp'nin desteği. Gerçekçi olalım Hdp desteklemeseydi bu kadar oy alamazdı. Hdp oylarını Akp'ye verseydi %57 yi geçerdi Akp. Hüdapar Akpyi, Hdp de Chp'yi destekledi. Geçmişte de çokça beraber çekilmiş fotoğrafları ve savunma açıklamaları vardır.
Bu seçim zamanı görüşmeleri. Akp ve Chp ikisi de hatalı ve yanlış taraf. Neden terör örgütü destekleyenlere oy vereyim? Şehitlere, şehit yakınlarına saygım var. Elime şehit kanı bulaştıramam hiç.
Ben oy vermiyorum iki tarafa da benim içim rahat. Ancak göz göre göre teröristlerle beraber olana oy vermek yazık diyorum. Şehitlerimize saygı olsa keşke ! Kimse şehitlerimizi umursamıyor bu çok üzücü.
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Din ile, kandıranlara oy yok. Yalan söyleyip iftira atanlara oy yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sosyal medya sandıklarda oy basma videolarından geçilmiyor dolayısı ile bu seçimlere güvenim yok...
Oy kullanmıyorum ikisine de vermicem. Sandığa gitmiyorum tekrardan.
1 oy 1 oydur siz verseniz oyunuzu
Biri hizbullacı akp diğeri pkklı chp. Benim için ikisi de aynı neden oy vereyim? Şehitlere saygım var bu 2 örgütle kim beraberse oy vermem.
chp nin ne zaman pkk yanında olduğunu gördünüz chp iktidara mı geldi de beraber olsun pkk ile
Açıklamaları. Hdp'nin desteği. Gerçekçi olalım Hdp desteklemeseydi bu kadar oy alamazdı. Hdp oylarını Akp'ye verseydi %57 yi geçerdi Akp. Hüdapar Akpyi, Hdp de Chp'yi destekledi. Geçmişte de çokça beraber çekilmiş fotoğrafları ve savunma açıklamaları vardır.
www.trthaber.com/.../...dp-ile-gorustu-754405.html
Bu seçim zamanı görüşmeleri.
Akp ve Chp ikisi de hatalı ve yanlış taraf. Neden terör örgütü destekleyenlere oy vereyim? Şehitlere, şehit yakınlarına saygım var. Elime şehit kanı bulaştıramam hiç.
trt haber tayyibin kanalı
Bu haberin farklı kaynakları da var. Sana attığım linkin trt olması haberin doğruluğunu değiştirmiyor.
Ayrıca mantıklı davranırsak Kemal Kılıçdaroğlu bu oy yüzdesine ulaşmasının tek açıklaması da hdp desteğidir.
www.ensonhaber.com/.../hdpli-erol-katircioglundan-umit-ozdag-yorumu-beyefendi-bir-de-kayyum-yetkisi-istiyormus
https://www.instagram.com/p/CsqcepktlxU/
Ben oy vermiyorum iki tarafa da benim içim rahat. Ancak göz göre göre teröristlerle beraber olana oy vermek yazık diyorum. Şehitlerimize saygı olsa keşke ! Kimse şehitlerimizi umursamıyor bu çok üzücü.
Din ile, kandıranlara oy yok. Yalan söyleyip iftira atanlara oy yok
https://www.youtube.com/embed/7pIEotn0XWYtayyip
çok güzelsiniz ama keşke tayyibe vermeseydiniz
pkkya mı oy verelim
tayyip pkk yanında değilmiydi kılıçdaroğlumu yanındaydı
Tayyip babaya
neden tayyibe oy veriyorsunuz
Reyis güçlü korkusuz cesur dindar ahlaklı eşi kizlari tesettürlü böyle cumhurbaşkanına canım feda