Elbette doğru yaptıkları haberler olabilir ona bir şey demiyorum belki günümüzde sadece kimsenin değil mi diye bazı konulara değinen haberler yapıyorlar. Ama bazen gerçekten kapağın gibi durmadan aynı şeyleri söylediklerini için insan sıkılıyor, Yok efendim 128 milyar dolar nerede Yok efendim ülkenin ekonomisi battı ülke bitti başka bir şey yok, Bugün aynı şekilde Benim babam da ekonomiden şikayet eder, adam gitmiş 5000 lira verip televizyon almış Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? güncel haber namına hiçbir şey yok tek yaptıkları hükümet CHP AK parti artık bıktırdı evdekiler izlediği için mecburen izliyorum çoğu zaman da odaya gidiyorum.Hayır yani Yahudi lobisi ve Türkiye düşmanı olan bir kanala bu kadar da Kahraman ilan ederek doğruyu söylüyor diye insanların ön plana çıkarmasını anlamıyorum. Sözde tarafsız haber yapan sadece AK parti'yi kötüleyen bir kanal bana çok da tarafsız gelmiyor. Ancak milleti provoke ediyor.
tarafsız haber yapan kalmadı şu an... uç nokta hükümet düşmanı kanal fox.. islam düşmanı kanal Halktv.. ama öte yandan da Ahaber de uç nokta hükümet yanlısı.. sadece hükümeti öven yayınlar.. her ikisi de doğru değil.. ama öyle bir hale geldi ki ortam.. taraf tutmak zorunda kalıyor sanırım ilgili kanal.. veya o kanalı bir taraf satın alıyor vs... fox a gelince.. fox un sahipleri şu an İsrailli.. ne bekliyorduk ki? utanmasalar tüm gün Kılıçdaroğlunu övecekler.. bu da iş değil.. habercilik bu değildir... insanların beynini yıkama aracı olarak kullanıyor taraflar haber kanallarını.. cemaat yurtlarına sallıyorlardı en son.. her gün bir sürü insan intihad ediyor haber olmuyor da neden cemaat yurdunda intihar olayı ülke gündemine oturuyor? ne yapmışlar bu çocuğa asmışlar mı kesmişler mi? istemiyorsan ailenle konuşursun çıkarsın oradan olur biter.. 5 vakit namaz kılmak , karı kızla takılamayıp geceleri yurtta oturmak mı problem oldu bu kadar? cemaat yurdu , tabi ki islami bir yaşam tarzında hareket etmek gerekiyor bu yurtlarda.. abdest namaz dini sohbet vesaire.. insan bu sebeple kendini mi öldürür? tam da fox un aradığı şey... hadi kendim de yıllarca o tip yurtlarda kalmamış olsam neyse.. en son benim başıma bir karaktersiz abi koydular , dayanamadım gidiyorum ben dedim çıktım gittim.. kendimi mi asmalıydım? Fox un tek olayı Chp propogandası ve hükümeti kötülemektir.. bu kadar.. Hükümeti övüyor değilim , benim başım da yandı tüm halkımız gibi.. ama Fox un haberleri yuh artık denecek kadar saçmalık bir noktadan sonra.. her şey de kötülenmez ayıptır ya...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Helal olsun abi olayı çok güzel özetlemişsinHelal olsun abi olayı çok güzel özetlemişsin
Olaya şöyle bakmak lazım, mesela fox haber'de verilen yap işlet devret şeklinde yapılan köprü, hastane vesaire gibi geçiş ve hasta garantili ve her yıl milyarlarca tl zarara girdiğimiz haberleri fox haber dışında yayınlayan büyük kanal yok! Peki bu haberlerin millete yararı var mı? Bence kesinlikle var çünkü insanların doğruyu bilmesi en doğal hakkı! Ne yapalım yani devamlı türkiye güllük gülistanlık diyen a haber mi, yoksa işi gücü şov olan show haber mi seyredelim? Fox haber'de sevdiğim şey diğer kanalların vermediği bilgilendirici haberlerin olması... Iktidar veya muhalete gelince ben olayın o kısmında değilim, ancak dünyanın her ülkesinde işler iyi gidince alkışlanan iktidar olurken kötü gidince de eleştiriye maruz kalması gayet doğal bir şey! Fox haber'e yahudi lobisi ve türkiye düşmanı demene sadece gülüyorum çünkü bir yandan böyle derken diğer taraftan israil iş birliği yapan da biziz e o nasıl oluyor o zaman? :D
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zamanında bu insanlar Ekrem İmamoğlunu da kötülüyordu bence Fox TV'nin sahibi kim önce onu bir araştır ondan sonra bence gerekli yorumu yap kabul ediyorum Ben yalan haber yapıyor demiyorum ama her yaptığını da doğru kabul edip de başkalarının yaptığı haberleri de yalan kabul etmenin alemi yok o zaman a haber'den bir farkı kalmıyor
Fox haber'in sahibinin kim olduğunun önemi yok, çünkü yahudi olsalar bile ve bunlar türkiye düşmanı olsa bile biz neden bunlarla iş birliği yapayoruz o zaman? Yaptığı haberler doğru mu yanlış o halkın taktirine kalmış ancak fox haber'de verilen haberleri diğer kanallarda göremiyorum o da bir gerçek! Türkiye şu anda çok ciddi bir ekonomik krizde ama bununla ilgili haberleri bir tek fox haber'de görüyorum... Türkiye'de hemen hemen her gün marketlerde etiketler değişiyor ve inan ki böyle bir şeyi ancak üçüncü dünya ülkelerinde görebilirsin! Mesela avrupa'nın hiç bir ülkesinde veya amerika'da marketlerde fiyatlar her gün değişmez! Oralarda yıllık enflasyon yüzde 2 civarıdır tabi bu pandemiden dolayı 6'ları gördüler! Ama mesela biz yüzde 36'lardayız...
He ya çok abartı ben sadece a haber izliyorum en doğru haber bence o Türkiye şahlanıyor Almanya Amerika İngiltere Fransa Bunların hepsi Türkiye’yi kıskanıyor
Televizyona 5 bin lira verdirtenler utansin bence bu ekonominin b. k gibi oldugunu gosterir. Sen kesinlikle akplisin. Dedigim gibi beni siyasi konulara davet etme sen onlari savundukca sinirim bozuluyor bir bonibom cikolatasi 11 tl olmus hala tartisiyorsun
Milletin genel durumunu açıklıyor. Pek çok kişi için ekonomi gerçekten kötü. Benimde durumum iyidir fakat çalıştığım iş yerinde durumu kötü olan, zamlardan fazlasıyla olumsuz etkilenen onca insan var. Bu insanların birisi sesi olması lazım. Hükümete gelince, kendisini devlet zanneden bir kaç kardeşim elinde şu an. Yahudi lobilerinin emri altında yıllarca fetönün köpekliğini yapan, devletin malını mülkünü özel kişilere (neredeyse hepsi yabancı) satan bir hükümetten bahsediyoruz. Ne kadar doğru, yerli ve milli olabilir ki bu hükümet? Fox insanları provoke etmiyor. Doğruları, milletin gerçeklerini anlatıyor.
Taraflı yayın yapan kanallardan biri beni güldüren a haber a haber diye dalga geçenlerin sanki kendi takip ettikleri medya mecralarının farklı olması oda aynı şey fark yok ki Doğru habercilik dürüst habercilik mavalları okumasın kimse iki tarafdada bunun örnekleri var gülünç olmayın Türkiyede yalın tarafsız haber almak epey zor
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ya kardeşim ne tarafsız bir tanesi ak partiyi destekliyor bir tanesi CHP yi destekliyor O diyor ben doğruyum bu diyor ben doğruyum
Siz ne zamandan beri nicininizi değiştirdiniz? bu haberler konusunda doğru dürüst bir bu kanal haber veriyor sanıyorum, peki a haber nasıl? a haber Türkiye sanki güllük gülistanlık gibi gösteriyor sizce doğrumu? ekonomi almış başını gidiyor ekmek elmuş ne kadar et olmuş 120 lira ee bunu haber yapmasın sa açılışımı göstersin, ya da bu akşam EYT lileri gösterdi adam emekli olmuş iş bulamıyor evine ekmek götüremiyor bunu haber yapmasın rte göstersin?
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uzun zaman oldu hesabımı yeni aldım, fakat ben Recep Tayyip Erdoğan'ı sevsin demiyorum ama papağan gibi de her gün her gün bayiyor
Kankam maalesef ülkede tarafsız haber kanalı kalmadı. Hepsi de aynı :( Doğruya ulaşabilmek için 40 farklı yerden habere bakmak ve kendince analiz etmen gerekiyor. Görevleri sadece tarafsız bir şekilde haberleri vermek olan haber kanalları parti savunuculuğunun ötesine geçemiyorlar maalesef. :(
Tek bir kanala bağlı haber izlemem her kanal bir partiyi tutuyor ama ortak nokta benim kendime göre ve çevremdekilere göre gerçekten her şey çok pahalı ama elindekini idare edebilen var edemeyen var tek bildiğim kendilerine kepçe kepçe zam yapıp vatandaşa çay kaşığı ile zam yapılıp herşeye tekrar zam yapıldığı
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle bunu zaten biliyoruz ama her gün her gün de bunu söylemek sıkıcı oluyor
Bırak haberi TV izlemem. Mecliste ve TV kanallarında birbirlerine atıp tutarlar meclis lokantasında şen şakrak sohbet edip beraber yemek yerler. Bizim halkımızda 3 tane siyasi partiye tapmaya devam ediyor. Kişilerin arasını açmanın en kolay yolu siyaset ve futbol muhabbeti başlatmaktır. Dünya kurulalı rızkı veren Allah ama bunlar partiye bağlıyor makarnacı ak trol heykelci mee koyun lafları dönüp duruyor. Bu ülkede yandaş ve muhalefet gazete ve televizyonda tek doğru şey tarih ve saattir gerisi hikaye.
Dünya denge üzerine kuruludur dengeleri bozarsanız seller afetler kaçınılmazdır günümüzde olduğu gibi!!! Ulusal medyada ki tek muhalif kanal fox tv Onlarca iktidar yanlısı kanala karşın tek Elbetteki o da taraf ve tarafından haber yapıyor bunda bir anormallik yok Bir haberi çarpraz izleyeceksin ki bir fikrin olsun
Carı açık çok fazla oldu sadece altyazı olarak gecti Fox tv yabanci sahipli sözler sert olabilir yandaş kanallarda söylenmeyen haberler bu kanalda seyircilere iletiliyor seyretmek serbest istersen başka haber kanalı seyret sizde demokrasinin keyfine bak
Zaten her kes boş konuşuyor çalıyor ama çalışıyor diyen insan kılığında ki koyunlara haber bile yapmak boş.. Şu anda Türkiyenin milli hiç bir şeyi kalmadı.. Apartmanda oturanlar yöneticiye he3sap sorarken vatandaş yönetime hesap soramıyor.. Evet 128 milyar nereye gitti buun cevabı verilmedikçe daha çok soru sorulur.
Showda magazin haberi izlemektense fox tercih ederim. Ayrıca hergün daha kötü duruma gittiğimiz için aynı şeyleri duymakta normal
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya Tamam ülkenin ekonomik durumu söylendiği gibi öyle mükemmel değil kabul ediyorum ama bu kadar da abartılacak kadar kötü değil bugün insanlar ağlıyor bakıyorum mesela bana Ben Benim babam da dahil adam gitmiş bugün daha 5000 lira verip televizyon almış kardeşim madem maddi durumun yoksa nasıl alıyorsun
5000 lira televizyon çok mu geliyor sana bu şey gibi biri gündemi eleştiriyor telefonunu çıkar diyorlar. Hangi çağda yaşıyoruz ya ülkemizde ekonomik fark çok bir kişiye bakıp değerlendiremezsin
Açıkça söyliyicem çokk koyunsun. Neyse sen eskiden ayakta duramıyordun sanki ama şimdi destekle ayakta durabiliyorsun galiba? Yani fotondan bu çıkarımı yaptım. Eğer öyleyse gerçekten sevindim 👍🏻
Hayır ben her zaman ayakta destekli olarak görüyordum ayrıca ben koyup falan değilim terbiyesizlik yapma insanların fikirlerinden dolayı biri koyun diyor öbürü terörist diyor sizin başka bildiğiniz bir şey yok mu yani herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil ben burada siyasi partiyi desteklemiyorum Ben burada bir kanalın durmadan aynı şeyi söylemesinden bahsediyorum a haber mükemmel 7 AK parti mükemmel demedim Üstelik AK parti'den de memnun değilim ama bu kadar da bir şeyleri abartmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum yapılabilecek tek şey oy vermemek, oturup televizyon karşısında ahkam kesmek ya da kendini kaybetmek ve bir şeyler değişmiyor