Fox ana haber sizce de abartılı değil mi?

Merhaba,

Elbette doğru yaptıkları haberler olabilir ona bir şey demiyorum belki günümüzde sadece kimsenin değil mi diye bazı konulara değinen haberler yapıyorlar. Ama bazen gerçekten kapağın gibi durmadan aynı şeyleri söylediklerini için insan sıkılıyor, Yok efendim 128 milyar dolar nerede Yok efendim ülkenin ekonomisi battı ülke bitti başka bir şey yok, Bugün aynı şekilde Benim babam da ekonomiden şikayet eder, adam gitmiş 5000 lira verip televizyon almış Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
güncel haber namına hiçbir şey yok tek yaptıkları hükümet CHP AK parti artık bıktırdı evdekiler izlediği için mecburen izliyorum çoğu zaman da odaya gidiyorum
Fox ana haber sizce de abartılı değil mi?
.Hayır yani Yahudi lobisi ve Türkiye düşmanı olan bir kanala bu kadar da Kahraman ilan ederek doğruyu söylüyor diye insanların ön plana çıkarmasını anlamıyorum. Sözde tarafsız haber yapan sadece AK parti'yi kötüleyen bir kanal bana çok da tarafsız gelmiyor. Ancak milleti provoke ediyor.

#KurtBeyazı

#FoxHaber

14 Ocak 2022 Cuma Saat 19.39

Fox Ana haber izliyor musunuz?
Fox ana haber sizce de abartılı değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ulan şu sitede ne hıyarlar var
Fox ana haber sizce de abartılı değil mi?
Cevapla