Kırıkkale Üniversitesi'nde eğitim veren Prof. Dr. H. Ö.'nün öğrencisine yolladığı taciz mesajları ifşa oldu. Öğrencinin paylaştığı mesajlarda "Seni yatakta uzanırken düşünüyorum şimdi. Senin için daha çok şey yapmak istediğimi biliyorsun. Gerçeğin harika ama dua et uzaktasın, yoksa yatakta ve takatin de yokken cezalandırırdım seni. Ağlama ceza her zaman kötü olmayabilir." ifadeleri yer aldı.
Üniversiteden uzaklaştırılan ve hakkında soruşturma açılan Prof. H. Ö.'nün, olayların ortaya çıkmasının ardından emeklilik başvurusu yaptığı öğrenildi.Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi'nde eğitim veren Prof. Dr. H. Ö.'nün öğrencisine yolladığı taciz mesajları ortaya çıktı. Taciz edilen öğrenci, Prof. Dr. H. Ö.'nün kendisine yolladığı mesajları sosyal medyadan paylaştı.
58 yaşındaki profesörün öncesine atmış olduğu taciz mesajlarında şu ifadeler yer alıyor;
"Dün beni gerçekten etkiledin, çok mutlu oldum. Bugün 47 defa adını söylüyorum, bir zahmet bir kelime yanıt vermiyorsun. Seni yatakta uzanırken düşünüyorum şimdi, elinde telefon, bir kelime yanıt verebilirsin gibi görüyorum. Gerçekten üzüldüm.
Merhaba, nasılsın? İnsan bir hal hatır sormaz mı? Bugün aramak istedim ama bir türlü ulaşamadım. Yapabileceğim bir şey olursa haber ver. Senin için daha çok şey yapmak istediğimi biliyorsun. Senin yanında olmaktan mutlu oluyorum. İyi ki varsın.
Bir yansıttığın sen bir de gerçek sen varsın. Gerçeğin harika ama dua et uzaktasın, yoksa yatakta ve takatin de yokken cezalandırırdım seni. Ağlama ceza her zaman kötü olmayabilir."
yaptığı çok iğrenç helede prof ve hoca ama bu kadar cesaret edemez kimse. aralarında bişey geçmiş mi anlamadım. helede yok ayağa kalktığında vucut hatların belli oldu heyecanlandım sözüne çokta şey yapmasak mı ne. bana diyecek bana böyle yazacak ne ifşası direkt savcılığa giderim. adamada haddini bildiririm sen kimsin de bana böyle mesaj atabiliyorsun diye aazına s. çarım. istersem kalayım tüm derslerimden kızın mesajları da garip geldi bana. sanki bu işte bi iş var gibi. bu yüzü kimse bu kadar bulamaz. bu kadar rahat yazıştığına göre aralarında bişey olmuş bence. kız sadece onun son yazdıklarını ifşa etmiş gibi. ben hakim olsam tüm yazışmaları geriye dönük incelerdim. tamam adam sonuna kadar ceza alsında kızda o kadar masum değil gibi... lütfen alta yorum yığmayın bu benim kendi düşüncem. kendi yorumunuzda yazın...
Bana biraz garip geldi. Adam pisliğin teki orada hemfikiriz fakat kız neden adamın konuşmalarını göre göre bu konuşmalara devam edip herhangi bir tepki göstermemiş anlayamadım. Acaba amaç bilerek konuşturup kanıt toplayabilmek miydi? Aklıma takıldı açıkçası ben olsam direk anlık yazdıklarını Ss alır ağzıma geleni sayardım. Oysa gayet normal konuşmuş tepkiyi anlık göstermemiş beklemiş. Tabi bu kimseyi aklamaz.
Kendimi kızın yerine koydum ve o şekilde okudum mesajları. Izin vermediğim kimse bu şekilde konuşamaz benimle. Kız konuşmada açık kapı bırakmak istemiş gibime geldi. Neden üstüne gitmemiş , neden tepkisini göstermemiş acaba. Konuşmasına aslında biyerde izin vermiş. Bana göre işin içinde başka durumlar var bu kadar rahat konuşması hiç normal değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok var bunlardan kız reşit tabikide bakarım diyenler çok gördüm reşit diye genç kıza bakmaları normal değil 18 yaşındakine bakan 15 yaşındaki kıza da bakar aynı tipler. 20 yaşındaki kızlar olgun değildir gençleri ergenleri kandırmak kolay görürler
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sevgili yapmış cinselik yaşamış daha çok linç yer böyle erkeklerden
Kadın yüz vermiştir diyenler? Her yüz verene yüz mü vermek lazım? Tamam biz kadınlarda her yazan erkeğe yüz verelim nasıl? Bir kadın cinselik yaşasa sevgili yapsa linç yer erkek neler neler yapıyor yine suçlu kadın gerçeklerim psikolojimi bozuyor bunlar bıktım hep suçlu kadın kötü kadın para verip yaşayan erkek kötğ değil yine kadın
Tabikide korkutuyor böyle kişilere tam tersine bu olay karşısında yüz verip daha çok yap anlamınıla geliyor tam tersine sıkı bir ceza almalı ortalıkda böyle olayların azalması için
Kimse durduk yere bu mesajları atmaz diye düşünüyorum, iftira yüzünden hapishanelerde ömrü çürüyen binlerce erkek var. Hocaya o yolu göstermiş ki hoca da devam etmiş, benim düşüncem bu şekilde
Tabikide korkutmazmı bir başka birisine aynı şeyi yapmayacağı ne malum bu seferki yapacağı işin eski işden ceza almadığı için ölümlü bir olay yapmayacağı ne malum bu sapığın