Aşağıda bazı seçimlerin oy oranları var. 2019daki son seçim toplu olarak dördüncü fotoğrafta. Sizce sonuçlar nasıl olacak? Bence düşecek gibi. Bilmiyorum.
Erdoğan'ın Haziran 2023 seçimlerinde oy alacağını düşünüyor musunuz?
Şu anki iktidarın 30'un altına düşeceğini sanmıyorum, iktidar yanlısı değilim ama diğerlerinin de yönetimde başarılı olacağını düşünmüyorum, Kılıçdaroğlu kaç yıldır bir başkan olamadı adam gitmeden bir seçilse bari.
Ceske ülkede 0-35 yaş arasını ayrı +35 yaş üstünü ayrı kişiler yöneyse! 0-35de apk baraj altı kalabilir! Çünkü kimse hayatından memnun değil! Ama apkli dayılar yüzüne hep malum kişiler seçiliyor! Bu düzen değişmeli! Zenginden alınıp artık fakire verilmeli!
Recep Tayyip Erdoğan istese oyunu %52 ye gerii çıkarır eskiden hamleler yapardı şimdi yaşı itibariyle pek hamleler yapamıyor açıklama yaparken prompter ile okuyor danışmanları hep yanlış yönlendiriyor adam her seçimi kazandığı için güç zehirlenmesine gitti koltuğunu kaybetmemek için halkı tehdit ediyor muhalefet partileri sağlam aday çıkarırsa erdoğan kaybeder ama kemal kılıçdaroğlu aday olursa bir dönem daha cumhurbaşkanı olur
AKP'yi anlarım da MHP'ye oy verenler neyin kafasını yaşıyor cidden. İnsanda azcık utanma olur. 10 sene önce RTE ile hakaretleşen Bahçelinin şimdi el pençe divan durmasına nasıl göz yumup bir de onun partisine oy veriyorlar?
Alır bu halk akıllanamaz resmen tecavüzcüaüne aşık bi millet isterse dolar 50 tl olsun ekmek 10 tl olsun yine oy verirler Zaten 2023te de kazanırsa artık gitme yollarına bakıcam
Saadet, Deva ve Hdp bu kadar gelmez. İmkansız. MHP de bu kadar az gelemez. Yaz bunu bir kenara. Sandık açıldığında görürüz de CHP'nin de bu kadar oy alması imkansız. Ak parti 30dan aşağı almaz
@lavinyadalavinia İnsanlar gerçek oylarını asla söylemez. Her zaman uzun süreli iktidarların çöküşleri hızlı olmuştur. Anap dönemi iyi incelemenizi öneririm. MHp nin Akp tükettiği gün gibi ortada , Devanın iyi bir söylem yakalaması ve gelecek partisinin akp den vekil transfer etmesi çöküşü hızlandıracaktır. Hdp Tip ileitifak yapacaktır. Buda oyunu minimum %13 çıkartır. İyi bir parti programı ve seçim propagandası ile bu oranı artırabilir. Chp ekremle bu oyunu %30 üstüne çıkartacaktır. Ama akp seçime gitmemek için tüm kötü senaryoları deneyecektir. Umarım yanılırım ve seçimle iktidar değişir.