Avustralya'da yaşayan Geoff Gallagher isimli bir adam c*nsel ilişki bebeğiyle evlilik hazırlığı yapıyor. Hayatı boyuncu gerçek aşkı aradığını dile getiren Gallagher, şişme bebeğin tıpkı insan teni gibi sıcak olduğunu dile getiriyor.Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... Geoff Gallagher isimli adam ikili ilişkilerde zorlandığını dile getirdi. Gerçek aşkı bulma konusunda ümitlerini yitirdiğinden söz eden Gallagher, Emma adındaki şişme bir bebekle tanıştığında ona anında aşık oldu..
Emma için 3 bin sterlin (yaklaşık 55 bin TL) ödediğinden söz eden Gallagher, "Fiyatı kesinlikle ucuz değildi. Ancak bebekler çok gerçekçiydi. Konuşabiliyor, gülümseyebiliyor ve başları ile boyunlarını hareket ettirebiliyorlardı." dedi.
boy boy şişme bebekleri olsun düğüne iştirak etmek lazım sadıç nedime lazım bide şişme bebek bakire mevzusu yaparmı acaba 🤔 aile sağlık taraması filan yapılmıştır konvoy oluşturalım bence yakıt altın masrafından kaçınmayıp çiftlere bu mutlu gününde destek olalım 😁
Bütün ortalama zekalı, düz beyinli kadın ve erkekler, "fazla dırdır etmez, ne güzel işte" gibi canım yorumlar yazmışlar. Nefes alması bile gereksiz olan bu tipleri bir kenara bırakalım. Şunu kabul etmemiz gerekiyor ki modern insan hem çevresel hem de maddi koşulların kendisini çok zorladığı bir çağda, psikolojik açıdan derin yaralar alıyor. En büyük, en önemli ihtiyacı da güven. Çünkü içinde güvenin olmadığı hiçbir ilişki biçimi, hiçbir ortam onu tatmin etmiyor. Genel olarak sanal dünyanın insanlara bu denli cazip gelmesinin nedeni de bu. Oturdukları yerde, konfor alanlarını terketmeden ve büyük riskler almadan, diğer insanlarla ilişkiler kurup farklı ortamları deneyimleyebiliyorlar. Burada da esas mesele güven yani. Güvenli buluyorlar bu yöntemi. Bu haberdeki adamın olayı da güven. Tüm kalp kırıklıklarına, endişelere, risklere ve her türlü olumsuz olasılığa karşı, kontrolün kendisinde olduğu cansız bir objeyle ilişki kurmayı seçmiş. Hem de hiçbir karşılık görmeyecek olduğunu bile bile. Özünde büyük bir trajedi tabii. Umarım en azından bu dünyadan ayrılana kadar ruhu huzur bulur.
Rusların Лучше Чем Люди (İnsandan Daha İyi) diye bir dizisi var.
Onda bir tane robot, baş karakter Gera'ya ''Yemek yapıyorum, her işini hallediyorum, eski karın gibi sana düşmanca bir tavırla davranmıyorum, ayrıca vücudum dünyadaki erkeklerin %78'inin çekici bulacağı bir biçime sahip'' diyerek insanlardansa kendisiyle olmasının daha mantıklı olduğunu iddia ediyordu. Aklıma birden o geldi
Bana mantıklı geldi. Ćapkınlık yapsa sesi çıkmaz, hatta kadını eve getirse gıkk demez... şunu al bunu al demez, dır dır edemez, otur dese oturur kalk dese kalkar ohh ne âlâ bir evlilik. Bende şişme erkek alıp evlenecem
Bence hayati boyunca dikmedigi kadin kalmamis. Hatta buna hemcinse olan iliskileride katabilirim. Muhtemelen bk gibi parasi olmasi hasebiyle artik doyuma ulasmis. Diger bir yonu ile de hangi kadinla beraber olsa kuvvetle muhtemel parasi icin oldugunu farketti vs kalici iliskiler kuramadi.
Şişme bebek ; hem para istemiyor, hem dikiyor, hem konusamiyor, hem menfaati icin onunla degil. Tamamiyle kontrol yasli bunakta olmasi ve hayatina farklilik katmak icin boyle bir yol secmis olabilir.
Sonumuz hiç iyi değil ama biz bize böyle ettik. Artik adama da hak vermiyor değilim yani. Bunu adı hem yokluk hem sevgisizlik sayilmamak.. onaylanmamak. sevilmeyen sayılmayan insan ya sertleşir öfke patlamaları tahammülsüzlük yaşar ya da son level kafayı bozar..
Mastürbatörlüğün ve p*rno sonu bu. Bu tip erkekler kadının kilosuna, selülitine, osuruğuna takar tatmin olamaz. Bu tip kadınlar da (seks oyuncağı ve makinesi kullanan) erkeklerin pipisine, hızına, boşalma süresine takar ve orgazm olamaz. Hiçbir seks oyuncağı hastalandığınızda, ameliyat olduğunuzda ilacınızı, suyunuzu getiremez ya da hastanede başınızda refakatçılık yapamaz.
Kadınlar yüzünden mi bende uzun süredir yalnızım çok kalitesiz erkek gördüm ama ben özgüvenimi karşı cins yüzünden yitirecek kadar ezik değilim. Kusura bakmayın ama bu abimiz doğal seçilimde elenmeyi hakediyor. Kaldıki elenmiş kafayı yemiş 😂
Bence adam çok mantıklı. Tek masrafı elektrik.. Onun dışında aldatılma derdi yok, tartışma yok, anlaşmazlık yok, afra tafra trip yok, beklenti yok. Kız tarafı annesi babası kardeşi sülalesi yok, Boşansa nafaka derdi yok 😂😂😂 Şarjı doldur huzurluca yaşa ajsjdkfkflllgg
eyfel kulesiyle evlenen mi dersin, berlin duvarıyla evlenen mi, yunusuyla evlenen mi dersin köpeğiyle mi? ağaçla evlenip başka ağaca aşık olup boşanıp tekar evlenen mi?
Şime bebek patlayınca ne olacak 😂 Veya 3 tane aynı modelden alırsa 😂 Veya o model trent olursa herkes o kızı alırsa 😂 Küçük küçük küçük şime bebekleri olacak 😂 Başka kaldı mı?
Benim merak ettiğim tek şey bu;O robotla o gece nasıl ilişki yapacak? Robot nasıl hamile kalacak? Affedersiniz Sormam gerek. Çünkü sorduğum soruyu herkes merak eder.🤣🤣😀
Bizde bunun filmi var neden şaşırdık ki 😊 sanırım İlyas Salman oynuyordu ama ismi aklıma gelmedi şimdi... Bu duruma şaşırmak ya da yargılamak yerine sebeplerini incelemek lazım
Bari çok konuşmaz gereksiz tribe girmez Bi bakıma üzse de kulağa hoş gelmiyor değil 😂 biraz daha mutsuz ve ihanet dolu evliliklere şahit olursam bnde yapaym şöyle bşy aklımda blnsn
O adamin hayal oldugunu dusundugu icin asik falan olduğunu sanmiyorum düpedüz hasta bence. Soruya gelecek olursak evet artik gercek aski bulmak su devirde bence de hayalden öte degil.
@owlbaby 😂😂 en azından kavga etmez. Eğer cani sıkılır kavga ederse de hep kendisi haklı çıkar 😂 çocuk isterse şekil verilebilen balonlardan yapar bir tane çocuk 10 numara, gece ağlama derdi yok altını pislerle derdi yok 🙃