İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'ye teftişle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, "PKK/KCK ile bağlantılı hapse girmiş, özellikle dağda bulunmuş, polis katili oldukları yargı tarafından tescil edilmiş Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edilmiş ByLock kullanıcılarının işe alındığını belirledik" dedi. Soylu, "Tüm tedbirleri alma sorumluluğumuz var. Şehirdeki teröristlerle mücadele etmeyecek miyiz? Eylem olursa bize 'Neden engellemediniz' demezler mi?" ifadelerini kullandı.
Sizce nasıl bir zaman dilimi bekliyor bizi?Bence kayyum atayacaklar gibi
İçişleri Bakanlığından, İBB'ye inceleme! Bu duruma nasıl bakıyorsunuz?
Arkadaşlar bazi şeyleri bilmek lazim bilmedende atmamak lazim. Bir Belediyeye KAMU PERSONELİ yani MEMUR alinacagi zaman GBT sini bakanlik , yeri geldiginde MİT yapar. Ancak Belediyenin KİTLERİNE ya da SİRKETLERİNE bir personel alinacagi zaman ADLİ SİCİL KAYDİ yani TEMİZ KAGİDİ getirmesi yeterlidir. Bu alinan kişi MEMUR DEGİL taseron ya da gecici iscidir vs. Bu alimlarda karar yine BELEDİYE BASKANİNA AİTTİR.
1- Bakan, soz konusu kisiler icin TERORİST demedi. Teror Orgutleri ile İltisakli dedi. Turkiye'de sadece PKK veya FETO degil MLKP , TİKKO , DHKPC gibi teror orgutleri ve her birinin hayli sempatizani var.
2- Bugun PKK desek SANDİKTAN EN AZ 2-3 milyon oy alir. Siz hukuken bu 2-3 milyon kisiye TERORİST muamelesi yapamazsiniz ancak SEMPATİZAN veya İLTİSAKLİ dersiniz. Ama sana bana gore bu 2-3 Milyon NET TERORİSTTİR. İlla dağa cikip eline silah almasi gerekmiyor.
3- Ekrem'in en buyuk dezavantaji İTTİFAKLA baskan secilmis olmasi. Ki bir belediye uyesi eleman alimlarinda CHP den şu kadar , İYİ partiden şu kadar , Diger Partiden ( HDP) şu kadar eleman aliyoruz dedi.
4- İstanbul'un Belediye Baskani Ekrem değil , CANAN KAFTANCİOGLU yani bir MLKP sempatizani. Ki twitter adresinde Mlkp baskani icin " BASKANA SELAM OLSUN" paylamisiki mevcut.
5- Yine Chpli Vekil Veli Agbaba'nin Mecliste misafir ettigi, kilicdaroglu'nun ise " bunlar bizim cocuklarimiz" dedigi DKPC UYESİ SULTAN KAYSEN , İstanbul Vatan emniyete saldirdi ancak vurularak olduruldu.
Sonuc olarak İstanbul buyuk umutlarla Ekremi secti ama yarin secim olsun aldigi oyun yarisini alamaz. Cunki yonetemiyor. MUTA NİKAHİ ile kurulan bir baskanlik var. İttifak ortaklari elbette karsiligini isteyecekm ki HDP li Vekil " Bizim oylariniza oradasiniz" demisti.
Sonuc : Bir icisleri bakani boyle bir iddiayi ortaya atiyorsa canım degil ki elinde veri olmadan boyle konussun. Bu iş su kaldiracak İstanbul Belediye gercekten cok karişik. Cingene Pazarina dönmüş. İncelemeden sonra ak gr gara gt ortaya cikar. Ama benim kisisel kanaatim Soylu elinde belge bilgi olmadan boyle bir iddiayi ortaya atacak kadar da saf degil.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
pkk, fetö, bylock kullanıcıları, polis ve asker katilleri bunlar asla affedilemez, vatana ihanetin bölücülüğün tavizi olmaz. Chp senelerdir içerisinde bu hainleri barındırdı ve barındırmaya devam edecek. Biran önce kayyum atanmalı, ilk atanmasından sonra maskesini düşüren, bölücü yıkıcı kirli zihniyetlerin vekili olan imamoğlu görevden alınmalıdır. İstanbul avrupanın kalesidir, en önem verdiği şehirdir, imamoğlu ile kölesi olmamalıdır. İmamoğlu dahi selatindemirtasın kankasıdır. Bu zihniyetin ibb de yeri yoktur. Acilen işe alınan vatan hainlerinin araştırması yapılıp tespit edilip görevlerine son verilmelidir. Ama acilen. İçişleri gereğini hertürlü saldıralara çığırtkanlıklara aldırmadan en ağır şekilde yapmalıdır, İstanbulun vatan hainlerine peşkeşine izin verilmemelidir
Ekrem İmamoğlu fan boyu değilim ama güzel bir cümleye değinmiş bugün. Madem terörist var içinde adli sicil kaydı nasıl temiz raporu alıp bir devlet kurumuna girdiler madem teröristler adalet bakanlığından nasıl adlı sicili temiz çıkıyor. Gibisinden bir cümle kurmuş. Bence belediyeye yapılan operasyon iki kere İstanbulu kaybetmenin kuyruk acısı başka da bir şey değil
Maliye bakanını niye denetlenemiş o zaman? Bunların terörist dediğine hakim mahkeme değil diyor. Madem teröristti niye içeri atmamış. Hepte hak arayışında teröristler akıllarına geliyor sınırdan niye geleni geçeni alıyor madem. Ankara'da görev yapan melih gökçekte Ankara Belediyesi'nde Benim Dönemimden Kalan FETÖ'cüler Var' demiş niye soruşturma başlatmamış. Halktan bir daha tokat yemek istiyorlar galiba. Sıktılar cidden iftiralarıda yalancılıklarıda sıktı.
maliye bakanının fethullah ile resmi var yan yana... soylu önce iktidar partisi ve bakanlara yığunlaşsın bylock falan diyorken... İstanbul seçimleri konusunda hala acısını unutamamış akitlerin bışuna çabasıdır. istanbulu öyle güzel yönetiyor öyle şeyler yapıyor ki bu hazmedilemiyor. sonuç, komplolar. bunlar bekleniyordu elbet. kayyum atayamazlar. Yoksa sonraki cumhurbaşkanlığı için İmamoğlu, Erdoğan eliyle aday gösterilmiş olur
Bunu 2 hafta önce tespik ettik diyen ama bugüne kadar bir sey yapmayan icisleri bakanimiz var.. En basta bunca terör örgütü mensubu insan ibb'ye aliniyorsa yapilmasi gereken hemen o kisilere sorusturma acilip gözaltina alinilmasidir. Ayrica Ekremimamoglu'nun da dedigi gibi ise alimda prosedür aynidir biz sicil kaydini adalet bakanligindan aldik asil denetlenilmesi gereken onlar dediginde cok dogru konustu.
Bu işlemler körebe oynamaya benzemez. Twitrter dedikıdusu ile insanlar gözaltuna alınmaz. Önce doğruluk payı araştırılır. Planlama yapılır. Kaldı ki, işe alınanlar terörist ve ya aranan kişiler değil. Daha önce suç işlemiş ve cezasını tamamlamış ve ya suçu olmayan fakat teröristlerle ilişki içinde olduğu tespit edilen kişiler. Bu bakışınızın nedeni devletin işleyiş biçiminden haberdar olmayışınız.
@BeniBöyleBill Daha önce suc islemis birisinin sicil kaydinda bu yazmiyor mu güzel kardesim.. Bunu twitter dedikodusuna ceviren 2 haftadir teröristler belediyede calisiyor diyip yine bir sey yapmayan icisleri bakani degil mi güzel kardesim? Devletin isleyisini senin anladigini sanmiyorum.
Hah işte o. Yazdığı halde işe alınıyorsa, ona bakacaklar. Belediye torpilsiz adam almaz. Bunları kim doldurdu ona bakacaklar. Haken aynı şeyi tekrarlıyorsun. İki haftadır neden bişey yapılmadı. Yukarıda ben ne yazdım? Okuduğunu anlama sıkıntın mı var?
İbb akp deyken, o ıçişleri acaba ibb ye kaç defa soruşturma açmış? Dinci örgütlerin, fetönün, mafyanim, kısaca terörün kaynagi bu ülkede bellidir. Sadece şu an için bu ülkede yaşayanlar bunu telaffuz edemiyorlar. Ama illa ki ileride bunlar yüksek sesle ifade edilir ve savcılıklar görevlerini yaparlar.
Bence erken seçim düşünülüyor Mayıs Haziran gibi ve o nedenle çok büyük rakip görülüyor o yüzden şu aralar böyle şeyler başlatıldı ve devamı da gelecektir ama iddialar doğru değilse ters tepki verecektir daha çok popüler olmaya başlar ve önünü de alamazlar diye düşünüyorum...
Bir kaç ay önce de topraklarımız üzerinde 180 küsur PKK'lı var diyordu. Bugün sadece İBB de 500 küsur diyor. Tanju Özcan olayı çok güzel açıkladı ama; twitter.com/.../1475404660450246665 soyluda şeref varsa hakkında ki iddalara yanıt versin bence.
Sayın bakanın önceki açıklamaların yırt içinde 180 terörist kaldığını söylemiş. 180 kaldıysa 450 küsür terörist nasıl ibb de oluyor anlamış değilim. Bu gibi şeyler İstanbul seçiminde olduğu gibi kendilerine zarar verir diye düşünüyorum. İstanbul u kaybettikten sonra bir türlü kendilerine gelemediler.
Madem kim terörist biliniyor buna rağmen bu zamana kadar yakalamayıp iş bulmalarına falan izin verdiyse iç işleri bakanlığı da suça yardım ve yataklık etmekten dolayı incelemeye alınmalı He unutmuşken fetönün siyasi ayağı ne oldu ya? neden araştırılmadı o mesele? :d
Allah Allah cok şaşırdım. Çözüm süreci altinda, pkk yi haburda karsilayan onlar , fetoyu icimizd sokan onlar. Osman Öcalan itini devlet televizyonu na cikaran onlar. Onlar masum ibb suclu algısını yiyeni s*keyim. Bu arada ekremi de turnagim kadar sevmem. Ama götü boklu olan degil adam olan konussun.
Bir hükümet düsünün kendi belediyesine düsman. Yuh yani Istanbulu kazanamadigin icin bukadar rezillik yapilir mi yahu.
Bir kisi belediyede calismadan önce temiz kagidi almasi gerekir buda Ic Isleri Bakanligina baglidir.
Madem IBB'de terörist var, Süleyman Soylu bunlara o zaman neden Temiz kagidi verdi? Eger bu iddia dogru ise, en basta Süleyman Soyluya terör örgüt üyelerini kamuya almadan sorusturma acilmali.
Kayyum atamazlar. Ama chp ve ona oy verenler çok utanmaz arlanmazlar; şehit çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorlar. Chp=pkk denklemini ispat ettiler; pkklıları belediyeye doldur ve cia nın fifisi mürayi imamoğlu ssdece kukla
Iddialar basit değil Madem popiş korkusu yok Ekrem'in... Bıraksın da denetciler vazifesini yapsın. Yahudi gibi ortalığı ayağa kaldirmak da nedir... Sonucu hep birlikte görelim Soylu mu doğru söylüyor Ekrem mi... Bilelim...
umarım kayyum atamak gibi ağır bir mallık yaparlarda İBB tekrar seçimleri gibi Ekrem başkanı hypelarlar bizim halk bu tarz şeylere dayanamaz diğer CHPye basar
Peki o zaman neden kimseyi göz altına almadılar hayır normalde ilk önce göz altına alınıp sonra bunları yazmaları gerekmiyor mu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ekrem bakanlığa mektup yazdım (kayıt altına alınması için) cevap vermediler Cevap vermediler kim olduklarını soylemediyseler nereden biebikirim. Kimlerde hukuki işlem yapsınlar benim suçum ne gibisinden bir açıklama yapmıştı.
Kardeş, ibb'de terörist çalışan yok bu algıya kapılma. İbb işe girerkek adli sicil kaydı isteniyor ve temiz olanlari işe alıyorlar. Bu algıya kapilmazsan ve objektif bakarsan gerçekleri rahatça görebilirsin. İyi akşamlar
Şimdi o ıtleri koruma değil tabii ama sözlerim dağdan indirirken af yasasından faydalandırıp kendileri yapmadımı lan bu şerefsizler yapınca bişey yok başkası yapınca hain lan ilk önce kendinize bakın sizin gibi hainler gelmez bu ülkeye soylu iyi adamsın ama başkanla beraber sende gideceksiniz
Bu calisanlara temiz kagidini veren ic isleri bakanligi degilmi adam diyo madem oyle birileri var biliyosunuz neden gelip almiyosunuz hayatlari kolpa bunlarin