Memuriyete engel mi?

Arkadaşlar geçen yaz biri ile sözlü tartışmam oldu. Tartışma esnasında karşılıklı birbirimize küfür ettik. Şerefsiz dedim. Beni rahatsız edip mesaj attığı için tehdit ettim Bir daha yazarsan senin saçını başını yolarım diye. O an beni ittirince ben de ayakkabı fırlatmış oldum neyse işte mahkemelik olduk. Bu tabii avukat falan tuttu. 1600 TL hakaretten 1350 TL tehdit'ten ve 6 ayda hapis cezası verildi. Fakat daha önce hiç suç mu olmadığı için hükmün geri bırakılmasına kanaat getirildi. 5 yıl boyunca denetimli serbestlik uygulandı. Şu anda KPSS'ye hazırlandım ve atama bekliyorum. Şehir Hastanesi'nde tıbbi sekreterlik yapacağım inşallah. Fakat hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı bazı kurumlarda sıkıntı oluşturuyormuş. Aranızda bu şekilde atanan var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Tartışmayı yaşadığım kişi benim KPSS hazırlığında olduğumu biliyordu ve bilinçli bir şekilde tartışmayı çıkarttı. Çok üzgünüm bu kadar emeğim çöp mü olacak. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Memuriyete engel mi?