https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mhpli-belediyenin-zabitalari-marketteki-fiyatlarin-hesabini-kasiyerden-sordu-495808h.htm

Adamlar zaten açıklamasıni yapıyor adam elindeki mali yüksekten aldım ucuza nasıl satayım diyor bunu anlamiycak ne var burada? Hep büyük marketleri gösteriyor gitsinler tarım kredi kooperatifleri marketlerinde onlarin fiyatlarıda aynı devlet marketi bile fiyatları indirmemisken diğer marketlerden fiyat indirimi nasıl bekleniyor anlamıyorum üstelik o kadar dolar düştü neden akaryakıta indirim gelmedi malum onlarada hergun hergun zam haberleri geliyordu
Denetimler olmalı ama göz boyamak için yapılmamalı. Bence gerçekten bir sonuçlarını görebildiğimiz şekilde olmalı. Daha önce de denetimler olmuştu. Malum yine fiyatlar uçunca belli denetimler yapıldı şu kadar 3 markette ceza yağdırdık açıklaması yapıldı koca koca başlılıklar atıldı. Ama belli bir zaman sonra bunlar sonra ceza yedikten sonra fiyat artımı yine yaptı.
Denetimlerin her hafta sıklıkla olması lazım bu marketler ciddi anlamda galericiler gibi olmaya başladı kur artıyo zam yapıyorlar kur düşüyo gene zam yapıyorlar hepsi ortak hareket ediyor bir de iyice kartelleşme aşamasına geldiler
Balık baştan kokar, başta 4 veya 5 yerdeb utanmadan maaş alanlar denetlensin.. İmam **urursa cemaat s**arçç
Cevap
32Cevap
Tedarikçilere bir denetleme gelmeli. Zamlı fiyattan satışa devam ediyorlar.
mudehalenin nasıl olacagi onemli :)
egerki rekabet kurulu 3 - 5 milyon ceza kesicekse :) zaten bunu marketler vatandasdan fiyatlarla aliyor yani bu markete kesilen ceza degil bir sekilde vatandasdan alinan ek gida vergisi oluyor :)
Ceza diye söyledikleri fiyat korkunç şekilde komik. 110 bin liraya yakın para cezası veriyorlar. Buradaki marketin günlük cirosu 300bin komik fjdjjdj. Hiçbir işe yaramaz
Doğru valla
Polatlı ilçesinin geçim kaynağı askerlerdir. Ben oradaykende öyleydi orası her şey pahallıydı. Şimdi kat kat artmıştır. Marketlerden sonra askeri malzeme satan yerleride bi kontrol etsinler derim.
Belediye Zabıta yönetmeliğine göre Zabıtanın işletmelerde fiyat politikası üzerinde denetim ve bu konuda yaptırım uygulama gibi bir yetkisi yok bu konuda ticaret bakanlığı memurları uygulama yapabilir bu uygulama hükümsüzdür sadece göstermelik kabahatler kanunundan ufak bir ceza uygulanmıştır o kadar. Az okuyup araştırın her boku alkışlamaktan vazgecin
Ses etmeyın ıcınden gecsınler bu 3 kağıtçı fırsatçıların.. her sektöre yayılmalı bu denetimler ağır para cezaları gelmelı vatandaştan aldıklarını gerı verecekler o seviyede kıtlesınler alayına..
Hey gidi Polatlı hey!
Askerliği Polatlı da yaparken bir gece Duatepe de pusu yedik. RPG-7'ye kafa atmıştım. Neyse ki 58. Topçu Tugayından destek geldi çabuk atlattık pusuyu. Az terörle mücadele etmedik Angaranın bağlarında!!!
TOFOK diaries!
Full reklam. Adam gelmiş bimdeki çalişana üstlerinize söyleyin bu fiyatlar böyle olmaz diyor. Bimdeki çalışana 😂
Oluyorda takan yok depoları ürün dolu devletin marketler içinde ortaklıkları olmamalı 5 de market devleti sallamıyor nedeni güç paylaşımı?
Bütün hepsinde olmalı fırsatçılığa mahal verilmemeli
Evet tüm zincir marketler olsun geçen isim vermeyim bilindik bir markete gittim Türk marketi 😅Migros bile daha uygundu ondan çıldırmışlar sanırım fahiş fiyat yani bu kadarıde pes dedirtiyor
vergilere ve faturalara fahiş zam yapan devleti kim denetleyecek acaba
zabıtanın buna yetkisi yok ki kafalarına göre iş yapıyorlar
Evet bir zahmet artık yani.
Bide o en alttaki görseldeki palyaço kılıklı napıyo öyle jsjsjs
Sadece zincir marketlerde değil çarşı pazar heryerde yapılmalı
Olsa ne olur zabıtanın arkasından eski etiketi koyuyorlar yine
Gücü yeten Gücü yetene, bu adalet değil. Marketlerde indirim isteyen önce akaryakıt, elektrik ve dogalgazda indirim yapsın. Sonra gübre, yem, un, yağ, şeker fiyatlarında indirim.
Diğer market ve bakkallar da fiyatlar daha pahallıyken son derece saçma bir durum.
Güya tek suçlu marketler. Yönetenlerin suçu yok!!!
Polatlı benim memleketim orada ablamlar yaşıyor ablam sürekli pahalık bahedi yor
Sadece market değil insanların zihniyetinde kontrol etmeliler bence bu zihniyet ile hiç bı yol kat edilmez
Ankaralı olanlar bilir gimsa halka giydiriyor
Gimsa pahalı cidden
Evet marketlerde denetim olmalı.
Evet hem de cayır cayır
İyi bir şey tabiki zincir marketler aşırı pahalı
kesinlikle denetlenmeli..
Bence gerekliydi yapılsın millet kafasına göre fiyat arttırıyo
doları düşürün len totoşlar fırsatcılarıda ifşa edin boykot edelim ölümüne reyiz ülkeyi gurtardı
Olmalı
Olmalı
Hepsinden olmalı
Olmalı
olmalı bencede
Çözüm değilki dolar fırlayacak 😂
Evet olmali kesinlikle
Evet sıkı denetim olmalı
Kesinlikle olmalı
Geç bile kaldılar
Olmalı
Evet olmalı