https://www.mynet.com/ahmet-ozhan-gerekirse-yarim-ekmek-yeriz-bunun-mukafatini-aliriz-379226-mymagazin

Bunlar gibi omurgasiz yaratiklar asla halki ve halkin refahini dusunmezler, tek dertleri kendi menfaatleridir. Yarin mevcut hukumet degissin, inancsiz, ateist bir parti yetkiyi ele alsin, direk onlarin tarafina gecip ateist olmazlarsa, adimi degisirim.
Zenginin gözü doymazken fakir niye yarım ekmek yesin? Fakir olanda birazda kendini sorgulasın bence oturup ne olduğu belli olmayan insanları ünlü diye filmini dizisini oturup izlersen onların gittiği tatili sefa sürdüğü yerleri ancak instagramdan izlersin aç karnınla senin izlediğin her 10 dk onlara kaç milyon dolar kazandırıyor
Mükafat ne biz hayvan mıyız ödül maması mı vereceksiniz böyle yapınca çok saçma söylemler Cümle kurarken kelimeleri düzgün seçin. Hakaret eder gibi insanları asalak yerine koyar gibi cümleler seçmeyin. Ha bu arada iktidarcı olmuş muhaletçi olmuş fark etmez adam akıllı konuşacaksın bu milletle
Açlıkla diyet ekmeğinin arasında sıkışıp kalmış sözüm ona halk insanları.
Ekmeği hakir görmek ayrı, ekonomik koşulları iyi olup geçim derdi ile boğuşan bir aileye yalnızca ekmeği hem de yarım ekmeği önermek ayrı.
Kimse benim adıma konuşup hadsizlik etmesin.
Cevap
41Cevap
Bence Ahmet Özkan..
Hülya Avşar'ın simit önerisini değerlendirip, aynı paraya alınan ekmeğin daha doygunluk yaratacağı hissini fark ettirmek için böyle bir açıklama yapma gereğinde bulunmuş.
Yazarken böyle kahkaha attım ya :) :)
Ahh ah.. :(
Zaten millet yoklukta çaresiz öyle yapacak aşikar olanı söyleyip sanki akıl vermiş edalari da ne bileyim🤣
Sanki bunlara birileri demiş şöyle şöyle diyin diye
Ayrica bu mükafatı da merak ettim ne olacak herkese bi ekmek fabrikası mi verecekler artık doyun ekmeğe diye yoksa normalde olması gereken yasam standartları mi mükafat olacak
Akp yalakası olunca böyle hadsizce konuşurlar. inşallah milletle böyle dalga geçerek o ekmeğe muhtaç hale gelirsiniz.
ne eğreti bir adam
yıllardır güya tasavvuf ehli diye parsayı götürdü de fethullaha şarkı söyleyen insan kendisi
hiç sevmediğm, tipinden sahtelik akan şahıstır. tipi olduğu kadar lafları da samimiyetsiz
Simit, ekmek...
Şimdi sırada ne var acaba? Biri çıkıp gerekirse koltukları da kemiririz derse hiç şaşırmam. Karnı tok olan açın halinden ne anlar.
Ortada tesadüfi bir durum yok. Bu tarz beyanat veren ünlüler hep kendilerine sanatçı diyen saray soytarilaridir. Her yandaş beyanat onlara yeni iş imkanları olarak geri döner.
Ortada adalet varsa tasarruf yapmaktan kimse gocunmaz.
Sorun şu ki, birileri tiksirana kadar yiyip, halkın vergileriyle lüks hayatlar sürerlerken, halkin genelinin işsizlik ve geçim sıkıntılarıyla bogusmasi, ahlak dışı bir durumdur.
Zenginlik te fakirlikte paylasilirsa, sosyal adalet sağlanır.
Fakire şükretmeyi öğrettiler ki zenginin düzeni bozulmasın.
Boş boş konuşuyorlar dışarda kadın örgü örmüş satıyor😔 bu soğukta çocuklara az ekmek yiyinmi desin😔
Parası çok olan konuşuyor sanırım siyasi menfaat peşinde hepsi 😡 Ahmet Özal gibi beyefendiliği ve ahlakıyla bilinen birinin bu tür açıklamalar yapması ne kadar ayıp.
Şu ana kadar tam yedikleri, hatta yiyemeyip bağışlamadıkları, çöpe attıklarını düşününce şu an bu cümleler bana çok gelmiyor. Popülasyon için söylenmiş farazi sözler.
Ya boş boş konuşuyorlar. Tuzları kuru insanların böyle aptal saptal laf kalabalığı yapmasına gıcık oluyorum.
:)))))
hemen yeni senede trt de programı baslar
yarım ekmek sarkisinin klibini de ilk orada izleriz
a haber de haber spikeri de olur ama
Allah aşkına böyle gereksiz insanların düşüncelerini getirip bize göstermeyin. Beynimde ki sinir hücrelerine yazık rica ediyorum ey soran
Kendi rahatlari bozulsun istemezler. Zaten fakirde sürekli sabrederek yaşıyor onların yaşam tarzı bu. hinduizm de var bu olay sadece?
Maddi sıkıntısı olmayan zengin insanların geçinmekte zorluk çeken insanların olduğı bi ortamda böyle konuşması gerçekten komik
Bu da sonradan imana geldi hemen sov yapmıs sen doy la
iktidar bunu beğendi
kesin yakında trt de program yapar ya da bi kıyak iş kapar
Kendileri yarım ekmekle doysa ya. Söylemesi kolay. Tuzları kuru çünkü!
Konserlerini vs belediye sağlıyor onlara yaranmak için laf etmiyorlar bence
Neden karışmasın ki? Onların görevi halkı uyutmak zaten.
Zenginler doyurmadigimizdan fakirler aç Allah'ındır bulun inşllah
Bunlar bilerek yapıyorlar bunu. Sırf gündeme çıkmak için. Biliyorlar gündeme isimlerini nasıl çıkaracaklarını. Kaosdan beslenme derdindeler.
İnsan ahmak bencil olunca böyle oluyor işte gariban halkın ne durumda olduğunu bunun gibi dengesizler nerden bilsin !!! Bide edebiyat yapmaya çalışıyor varsın kendi işine baksın onun gibi şahsiyetsizlerden öğrenecek bişeyimiz yok !!!
Yalama şerefsizler. 10 dönümlük çiftliklerinden hayat eve sığar mesajları atarlar. Siyah havyar yiyip millete yarım ekmek satarlar.
sabunun baska hangi amacla kullanildigini biliyor musunuz? g ote girmek icin.. bu ve bunun gibiler tam da 72% sabunlardan ibaret.. girdikce giriyorlar
S... sin gitsinler hesap günü görürüm adeletsizlik, yolsuzluk, zulüm karşısında bu açıklamalarda bulunanları
Bunlar ne konuştuğunu bilmiyor yazıklar olsun.. İşte bunların konserine giden kasetini alanlar bu sözlere müstehak..
bi sie olsun gitsin .
ibine parasını faizde yıllardır. döndürüyor çıkmış ucuz lümpen yalakalık yapacak.
😅😅😅cok biliyon sen agzi olan konusuyorsa beyni olanda dusunsun yeter be
Adam haklı bu günler geçecek elbet eskiden ekmeği zor bulurdu atalarımız
Kendileri 1 ay kirada yaşayıp asgari ücretle geçinmeye çalışsınlar, bakalım o zaman ne diycekler
iktidar yancısı çanak yalayıcılardan iğreniyorum
#oymoyyok
Birisi şunun ağzına kürekle vursun ya. Cahil omurgasız yalama herif.
Kendisi yarım ekmekle doyuyor mu acaba?
Sıktı bunların fakir edebiyatları.
Düşürünce bize bişey kalmıyor, kendileri düşürsn bence anca esitleniriz.
Ekmek bulamıyorsan pasta ye aga!
Gıraliçe Mari Antuvalet!
Fakirin yediğine karışmak😁
Ahmet özhanın kendi fikri, bnce daha cok... Acıdan yaklaşmış
Bugün nasıl yalakalık yapsam vol:2
unu tuzu kuru bunların
Senin yaş mı
Beyinleri simit ekmek ile yemişler belli 🤔
Bunların samimiyetsiz boş konuşmalarından bıktık
Kalk sg diyorum bende
Salsınlar artık halkı
Kendi yesin o kadar ekmeği
çünkü sorun onların değil
Tok açın halinden ne anlar diye boşa dememişler
O ne dediğini bilmiyor
Ülkede ne kadar çok 0 iq lu varmış sayılmıyor ya
çok saçma bir düşünce bence
Neyse ki ekmeği az yiyorum🤦♀️😅
bunlar bizi kurtuluş savaşında mı sanıyor nedir biri simit atıyor biri ekmek öbürü çay kasap sucuğuyla döverim bak
yandaş sanatçı bozuntuları..
Onu ılgılendırmez
Kendileri yesin.
Ağzı olan konuşuyor
Adam gırtlakçı
Bu kim?
Bu kim ki
Balık b’ku yemekten şaşırdı bunlar da
Parasını versin doysun kaşmer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?