Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBiri gelip bana bu kötü gidişatta dahi muhalefetin bu kadar pasif kalmasının sebebini anlatsın ikna etsin aklım almıyor çünkü.
Siyaset kirlidir biliriz de bu kadar da olmaz yani. Söylem ve eylemler hiç tutmuyor bir birini. Mesele memleket meselesi ise faydalı olan kimse o olsun. Bu gün bize çay simit hesabı yapan yarınımızda yarım simite muhtaç edecek hiç kimseyi istemiyoruz yeter artık !00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılYıllardır bir CHP seçmeni olarak bence artık gitmesi gereken asıl kişinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğuna inanıyorum. Belediyeleri kaybetmemek adına mantıklı bir hareket olarak görülse de toplumun bir kısmı tarafından başbakanlık için İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı için ise Mansur Yavaş düşünülüyor. Şahsen ben de ikisinin olmasını istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki Kılıçtaroğlu haklı eğer ikisinden biri aday olursa belediye başkanlığı düşecek iki büyük ili kaybetmek istemiyor chp mantıklı bir iş yapıyor bence ama olurda kendisi aday olursa kazanması imkansız kaç seçimdir kaybediyor anlaması lazım artık bu millet sevmiyor onu başka birini aday göstermesi gerek
00 Yorumla
+1 yılKılıçtaroğlu o koltuğa nasıl geldi.. kasetle o kaseti kim sağladı mevcut hükümetin zamanında ne istedilerse verdik dedikleri şahıslar sağladı o dönem mevcut hükümetle fetö aynı safta olduğuna göre kılıçtaroğlunun kimim maşası olduğunu anlamakta o kadar zor olmasa gerek...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
80Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaliba Chp'den yana kullanacağım son sefer, oyların çoğunluğu olduğu için. Gelin hep beraber muhalefete verelim. Zaten bu günler iyi günler daha kötü günler bekliyor gibi biz insanları, umarım her şey güzel olur. Son sıralarda olmayız umarım artık, hepberaber kalkındırırız ülkeyi. Bu sefer de kaybederse muhalefet bu ülkeye kalan inancım da bitecek. Gençler kurtulmak isteyecek. Bir ülkenin solduğunu izlemeyelim. Distopik bir şey olmasın artık. Fakat dünya korkuya doğru sürükleniyor. Bunu yaşıyoruz. Önemli olan geleceğe umut ile bakıp, karar vermek.
20 Yorumla
+1 yılMesela Ankara 'da sıradan vatandaş gibi rahat rahat yürüyen birisi Mansur abi. Öyle samimi ve öyle de sevilen bir insan. Bu adam şeffaf, dürüst, yalanı yok ve dobra bir kişilik. Şimdi bu adamı niye ve neden aday yapmazsın? Bu bizzati seçmene doğru adayı kapatmak, elde kalanı seç ya da oy kullanma demek gibi bir şey. Günah valla bu gibi insanların aday olmaması ve tek bir makamda paslanıp gitmesi bence harcanmış bir emek gibi geliyor bana.
10 Yorumla
+1 yılMuharrem ince de tam bunu soyluyordu admi aday gosterdi yeterince destek vermedi dedi... siyasetciler boyledir kendi cikarlarini da hesaba kitaba katarlar... vatan millet parti bir yere kadar... yoksa hangi akli basinda insan belediye icin cumhurbaskanligini riske atar... hani bunu hesaplamayan insan nasil putinle biden ile boy olculebilir... turkiyenin sorunu mantikli makul bir muhalefet partisi olmamasi
00 Yorumla
+1 yılŞu an ki sistemde muhalefetin oy kazanmasinin tek sebebi iktidarın yanlışları.
Eğer iktidar biraz kendini toparlayıp 8-10 yıl önceki performansina kavusursa şu an ki muhalefet fıs.
Maalesef Türkiye gerçeği bu. O yüzden hep kaybetmeye mahkum oluyoruz00 Yorumla- Gündem konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılChp nen her zaman isi budur zaten kendi topuguna sikmayi cok sever genis acidan bakmayi beceremedi bir turlu Turkiye İstanbul ve Ankaradan ibaret degil secimi kazandiginda zaten ist ve ank secmenine daha iyi hizmet edeceklerini nasil anlamazlar bende bunu anlamiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepsi birden aday olsun. Hepsinin aldığı oy üst üste sayılsın yine de bunlardan bi... olmaz. Biri kendi partisini yönetemiyor dün söylediğini bu gün unutuyor, biri tv programında kendi projesini bulamadım diyecek kadar şapşal, öteki desen yalan makinası İstanbul'u iflas ettirdi. Ve birileri bunların ülke yönetmesini istiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru karar. adaylık koskoca genel başkana yakışır. partideki adamları ordan oraya aday göstermek uygun olmaz. CHP ak partiye kızıyordu Binali Yıldırımi meclis başkanindan ibb adayı yapmasına veya basbakandan meclis başkani olmasından. İmamoğlu aday olsaydı aynı hesap olurdu
00 YorumlaCHP de akıl olsa bu iki ismi bırakmaz Kılıçdaroğluna da yol verirdi ne geliyorsa Parti'nin başına şuanda bu adam var diye daha genç ise yarar insanlar lazım bize.
10 YorumlaGündem konusunda 878 cevap paylaştı. Daha önce de dedim şimdide diyorum bu kilicdar kadar erdoganin işine yaramayan bir sürü akpli var zaten yoksa niye chpnin başında tutsun onunda bi kasetini çıkarır yollardi çoktan
10 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk'ün partisinin genel başkanı ülkeyi yönetmeye Ben adayım diyemiyorsa zaten bir sıkıntı vardır kimin aday olmayacağına karar vermeye çalışmış Aslında doğru olan CHP'nin başında ben ülkeyi yönetmek için adayım diyen birinin bulunması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılBüyük şehirleri kazanmak istiyor. Bence gayet mantıklı ve tahmin ettiğim bir hareket. İyi bir adayları olduğunu duymuştum. İmamoğlu bir anda ortaya çıkıp başarılı olduysa yeni çıkaracakları kişi de olabilir. Yıpratılmamış yeni yüzler iyidir.
00 Yorumlahayır değil. Çok sevildilerse görevlerine devam etsinler ve 3-4 dönem yönetsinler. Neden her sevileni illa en tepeye çıkarmak zorundayız ki? O insanlar görevlerini orada iyi yapıyorlarsa kalıp iyi yapmaya devam etsinler.
00 Yorumla
+1 yılKaç seçimdir kaybediyorsun bunu seçmenine anlatıyorsun ama İstanbul ve Ankara belediye başkanları Cumhurbaşkanı adayı olursa seçmene anlayamazsın öyle mi 🤦♂️ umarım kendisini aday göstermez
00 Yorumla- Gündem konusunda 343 cevap paylaştı.
s +1 yılKılıçdaroğlu daha iyi bi aday mı yani? Hadi oradan ya ülkenin durumundan en az iktidar kadar suçlu muhalefet partisi de. Ben oy falan kullanmayı bile düşünmüyorum artık yaptıkları saçmalık
00 Yorumla - Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKendisi aday olacak sanırım. Eğer aday olursa akp şimdiden zafer kutlamalarına başlasın.
20 Yorumla Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lan bu Kılıçdaroğlu gizli gizli AKP ye oy vermiyosa ben de bişey bilmiyorum bak. Yeter işte aw bırak bari başkaları şans bulsun. Millet chp ye oy vericekse bile bunu görünce vazgeçiyor mk
20 Yorumla
+1 yılBir istanbullu olarak diyorum gelen gideni arattı resmen.. imamoğlu tamamiylen bu sabah gözümden düştü..
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılİmamoğlu bu işi beceremez daha beter eder ülkeyi de Mansur Yavaş'ta Ahmet Nejdet Sezer gibi pasif kalır.
10 YorumlaMansur yavaş aday olsaydı oyumu chp ye verirdim. diğer ikisi çok yapmacik geliyor bana
10 YorumlaYaw bu o çocukları bu memlemetin düşmanımı yahu😡 birakin is yapacak adamlar yapsın. Ingiliz köpeğimisiniz anlamadim ya ya offffff canim sikildi
00 Yorumla- Gündem konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılHayatimda duydugum en aptalca düşünce. Hayir birinde türkiyenin başina geciyorsun digerinde bir şehirin nasil canım bişey bu ya
00 Yorumla - Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılkaz gelcek yerden tavuk esirgenmez diye bi laf var ülke lağım çukuruna döndü adam hala belediyeyi düşünüyo Kılıçdaroğlu çok pasif ve kötü bir lider
00 Yorumla Bu iki elemandan biri ya da her ikisi seçimi kaybederse, belediyeler kuş olur uçar yavrum.
Kemal doğru karar verdi..00 Yorumlaİstanbul için Muharrem İnce yerine İmamoğlu aday olunca da tepki göstermişlerdi.
Hedef şaşırtmak için de olabilir belli olmaz bu işler.00 YorumlaBoşuna hiç seçime girmesin ozaman chp liyim ama kk aday olursa oy vermem ümit özdağ a veririm daha iyi
00 YorumlaBaşka hiçbir aday kazanamaz reis karşısında,, Buda kılıçtaroğlunun gizli Akp yandaşı olduğunu gösterir,,
01 Yorumlaya anlamıyosunuz adam gündem değiştiriyo hedef şaşırtıyo adayı açıklamamak için oyalayıcı ifade kullanıyolar :DDD
00 YorumlaKılıçdaroğlu kendi aday olacakmış izlenimi veriyor ancak böyle bir şey yaparsa net iktidar olmayı istemiyor hükümete çalışıyor demektir.
00 Yorumla
+1 yılKendi aday olursa kimse oy vermez. Ne koltuk sevdası varmış bunda! Mansur Yavaş aday olsun rekor kırar ancak Kılıçdaroğlu aradan çıkarsa
00 Yorumla
+1 yılÇok saçmalamış. Böyle yaparlarsa Türkiyenin yönetimini bırakmış, Türkiyenin geneline bir şey anlatamaz.
00 Yorumla
+1 yılKılıçlaroğluna oy verenin kafasını skym pkk'lı hdp yandaşı götte oy veren hdp oy vermiş ile eş değerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu sene insanları başka seçeneği yok beni seçecekler diye düşünüyor. kazanacağından emin olduğunu düşündüğü için yapıyor. Yoksa kaç senedir seçim kaybetmiş biri terkar adaylık koymaya hazırlanırken böyle önemli isimleri gözardı edemez
00 Yorumla
+1 yılİster Mansur olsun ister Ekrem , Erdoğan her turlu alır.
15 Yorumla- +1 yıl
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
- +1 yıl
😂 koyun diye diye adamlar 20 senedi koyuyor hala vazgecmediniz be
- +1 yıl
Belli sana da koymuşlar. Tadı damağında kalmış vazgeçemiyorsun.
- +1 yıl
Kudurun mk 😂
- +1 yıl
Si. k. tir lan.
+1 yılBen kamemi alıp kağıda İmamoğlu yazıp sonra eveti basıcam😊
10 Yorumla- Gündem konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılKılıçdaroğlunun Akp'nin ajanı olduğunu düşünüyorum. Başka açıklaması olamaz
10 Yorumla
+1 yılAkpye çalışıcam diyor yani. Git artık recebide al ve git.
11 Yorumla- +1 yıl
XoxBurak eziğii görüşlerimi kaldırıp engelliyor esiksin oğlum hem ezik hemde ıqn diş sayına denk. Benim ailem ilkokul mezunlarına kanacak sal4k kişiler değil ;) fetocu maliye bakanınıda savun sen seversin fetocuları beyinsiz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bu aday olacaksa yine tayyipten başka oy verecek kimse yok demektir ben şahsen yine AKP veririm bu durumda
20 YorumlaCömert muhalefet iktidar oy toplasın diye uğraşıyor vay mk...
00 Yorumla
+1 yılMeral akşener de olmazsa bunlarda akp ye çalışıyor derim
00 Yorumla
+1 yılyine saçma sapan iş yapıyor kılıçdaroğlu mansur yavaşı koysa direk seçilecek eminim o kadar
00 YorumlaBir ihtimal daha vardıııı felaket oldu.. bu zekayla bunlar bu seçimi kaçırırlar ben diyeyim sizi
00 Yorumlaşu an seçime gidilsin. YAVAŞ ceketini assın. Büyük farkla seçimi kazanır
00 Yorumla
+1 yılBay kemal ben olamazsam bizden kimse olmasin derdinde akdjsksj
00 Yorumla
+1 yılKilicdaroglu girecek topa anca bi şekilde gider koltuktan
00 Yorumla
+1 yılevet ama neden İstanbul ve ankarayı iyi yöneten iki temsilcimizi kaybedelim onlar oralarda daha çok çalışkan ve başarılı olarak görüyor zaten halk.
10 Yorumla
+1 yılAkp kalsın ölelim tercihimdir, kılıcdaroglunu sececegime
00 YorumlaSiz hiç zeki değilsiniz ve hala Kılıçdaroğlu'nun oyunun bir parçası olduğunu göremiyorsunuz. 😃
00 YorumlaBiliyordum böyle yapacağını söyledim kimse inanmadı KK da Erdoğan kadar kötü
00 Yorumla
+1 yılTm da a day olurlarsa yerine Kim gecek biliyormusun
00 Yorumla
+1 yılErdoğanın yanına turşu bidonu koysalar turşu bidonuna oy verir halk
00 YorumlakeMAL adı gibi olduğundan oy vermem papazoğlu zaten ortada
mansuru bilmiyorum ama seveni cok00 Yorumla
+1 yılDemekki kazıklar yontulmuş bizi bekliyor halk olarak hepimize girecük
00 YorumlaAbi kim olacak başka ben mansur yavaşa güveniyordum aday olur diye
00 Yorumla
+1 yılÇünkü krallar oyle istiyor. Millet ittifakı adayi abdullah gul olacak.
00 YorumlaTopuğuna mı? Chp topuğuna sıkalı çok oldu, kafasına sıkmak istiyor gibi duruyor.
00 Yorumlaahaha yemiyor diyelim ona kazanamayan aklarını bildikleri için koltuğu birakmiyolar
00 Yorumla
+1 yılkılıçdaroğlu kadar gereksiz bir lider görmedim..
gizli akpli sanırım kendileri..20 YorumlaBunların biri hdp li biri mhpli chpde toplanmış 3ü lol
218 Yorumla- +1 yıl
Akpde tek adamda hepsi mevcut fetoculukta dahil :)
- +1 yıl
Maliye bakanını bir araştır o zaman :) hocam diye diye kendileri büyüttü sildi diyor göstermelik silme mi? Bak hala akıllanmamışlar ki yeni tarikatçı birinin eteğini öpüyorlardı.
- +1 yıl
@Tanrım-Konuşmalıyız ben bu konuda erdoğana güveniyorum, kendileri besledi tarzı yorumlar sadece siyasidir bak ecevit neler yapmış onun için;
![Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun aday olmasına izin vermeyeceklerini açıkladı. Sizce bu topuğa sıkmak değil mi?]()
Bak bu da son bi video bazı chpli vekillerin, muhalif din adamı ve son olarak Tsk’nın başında asıl hakareti gören adamın rte yoru mu? Sence genel kurmay başkanı fetö kumpasıyla boş yere hapis yattı, bunu erdoğan engellemedi diye suçlamak hesap sormak yerine ona destek veriyor? bence siz bu örgütün derinliğini anlayamışsınız. Özellikle son soruma cevap verirseniz sevincem www.instagram.com/.../?igshid=1d6yh43uotpc2 - +1 yıl
Ecevit zananından beri ne oldu belli olan birinin ki recep hiç sevmez eceviti türkiyenin tüm kurumlarına sızmasına izin vermek ne oluyor o zaman ;)? Göstermelik temizleme onlar asıl fetocula halaaa işlerinin başında. Kabullenemiyorsunuz ama.
- +1 yıl
@Tanrım-Konuşmalıyız ben ecevitin ne olduğu belli veya değil demedim, besleyen dediniz bende daha önce beslenmesine ve kollanmasına dair bir belge koydum, ikinci soruma ise cevap vermemişsiniz sizin yaptığınız şeyler sadece bir varsayım, ayrıca hdplilerin liderini içeri tıkan adamla pkklı belediyelere desteğe giden, iş veren ekremi bir tutmanızda ayrı bir komedi benim için.
- +1 yıl
Hdplilerin parti kurmasına izni kim verdi hdp istiypr diye andımızı kaldıran kimdi? akpnin oyları düştü hdpliler barajı geçti. Varsayım mı? Twittırda akplilerin eski tivitlerine bak nasıl methiye düzdükleri ortada. Bizim feto ile fotoğrafımız olsa sülalemize kadar sorgularlar ama birini maliye bakanı yapıyorlar. Zamanında fetoya feto diyenleri tehtid eden akplileri de biliyoruz. Hocam hocam diye gezen kimdi. Temizlemişmiş kim inaniyor bubkara akpliler dışında inanan tek kişi bişe yok. Kandırıldık ne demek. İkinci sorunuda görmedim.
- +1 yıl
Yazdığımı iyi oku. Evevit zamanından beri belli olan yazdım.
- +1 yıl
Ecevit zamanından beri ne olduğu belli olan birini kendilerine öncü etmişler adam askeriyeye kadar sızmış tüm kurumlara sızmış amaaa tayyibin haberii yokk yersenn tabi. öğrencileride bunların açtığı okulda yurtta kalmaya zorladılar mahkum ettiler ki halaa öğrencileri tarikat yurtlarına mahkum ediyorlar bak gram değişme yok. Nasıl temizlemek bu.
- +1 yıl
@Tanrım-Konuşmalıyız bu yazdıklarını nerden öğrendin hiç mantıklı değil, ak partinin oyu düşüp hdpnin artması bu iki parti arasında bir bağ olduğu anlamına mı geliyor? Ki o seçimde 7 puanla mhpninde oyu artmıştı, yani söylediğin şey yalan bu yalanı nerden duyduysan git söyle seni daha fazla kandırmasın, hdpye oy verenlerden oy istemekle hdp=pkk diyip oy istemekle daha doğrusu, pkklıların İstanbul'da ekremi destekliyoruz demesi arasında büyük fark var. Bölümü geçmek için tüm tuşlara basıyosun tüm duyduklarını yzıyosun ama gerçeklerle bir alakası yok, hatta sana bir anket atayım hangi partinin seçmeni hangi partiye asla oy atmaz anketi o zaman anlarsın.
Sorduğum soru ilk görül yorumumun altında instagram videosuyla ilgili olan soru chpliler erdoğana neden teşkkür ediyor orada sence? - +1 yıl
Araştır bir ara imzalı kağıdı bile paylaşıyorlardı. Koalisyon öncesi ve sonrası akp mhp oylarına bak. %62oy oranlarının olması gerekiyordu fakat başkanlık seçimind%51zor aldılar. Akpliler klasik yalan atıp chpliler baraja soktu yalanını atoyorlar ya akpnin oyları ile girdiler bunu söylüyorum :) seçim sonuçlarını araştırmak çook Zordu dimi. Yalan diyor. Hdp kimin sayesinde barajı geçti chp ben bildim bileli%25 oy alıyor. Oy oranı kimin düştüyse hdpyi meclise sokanda odyr yalanmış. Hangisi yalan söylediğimin akplilerin fetoyu övmesimi? Recebin hocammm diye ağlamasımı? Ankara'da kürdüstan bayrağını türk bayrağının yanında dalgalandırılmasına izin verilmesi mi? Fetonun askeriyeye kadar sızmasına akpnin izin vermesi mi hangisi yalanmış. Yazdıklarımı git araştır hepsini bulursun;) git teşekkür edene sor neden ettiğini nerden bileyim kahin miyim? Tayyipde bir ara bofun eş başkanıyım diyip duruyordu dediğibi ciddiye almışsındır inşallah.
- +1 yıl
Kürdistan lafını bile ilk binali yıldırım ortaya attı amaan nato kafalının tekisin. Akpliler dışında herkes biliyor kimin fetocu terörist sevici olduğunj kendini kandır.
- +1 yıl
@Tanrım-Konuşmalıyız yani şu an chpnin pkkya destek vermesiyle khklılara iş vercem demesiyle her salı pkklı demirtaş namussuzuna özgürlük istemesiyle pkk ile yapılan ittifakınız haklı hale mi gelmiş oldu bunları yazınca?
Evet yalan 2011 de akp oyu 49 mış 2015 te 41 düşmüş mhp 6 puan artmış sen neyi anlatıyosun cidden yalan söylüyosun 65 ne alaka nerdn duydun bu yalanları ısrarla işine gelene cevap gelmeyince yalan dolan
https://www.sabah.com.tr/secim-sonuclari
Bak twitterda gördüğün duyduğun yalanlara benzemez iyi bak yalan söylediğini belki anlarsın o zaman yazık hdpli chpli trollerin laflarıyla burada konuşuyo doğruluğu hakkında en ufak fikri yok - +1 yıl
Ya hee hee aynen.
- +1 yıl
@Tanrım-Konuşmalıyız aynen pkklılara özgürlük isteyenler vatan sever ne ahmak beyinsiz bir yaratıksın ya g*rizekalı, hdplilerin eskiden bağımsız seçilip meclise girdğinden, ilk hdp tayfası olan ahmet türk giibi adamları ecevitin partisi shpden meclise girdiğinden habersiz gelmiş burada twitterda cumhuriyet diken gibi pkklı gazetelerde gördüğü fetöcü trollerden okuduklarını satıyor cahil ahmak şimdi 2 gram beynin yok trollük peşinde
- +1 yıl
@Tanrım-Konuşmalıyız senin gibileri ihraç etmiş ki burada afkuruypsun iyi olmuş ihraçlarda 17-25 aralıktan sonra iltisak olup olmadığına bakılıyr derdin belli oldu şimdi kriptolar sizi yazık az daha kudurun, o seçimde akp mhp ittifakı yoktu ne alaka toplamak allah akıl fikir versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte aradığınız sahne
https://www.youtube.com/embed/9X_ZTyXFrMg00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi aday olacak o zaman
Millet iktidardan sıkıldı
Kılıçdaroğlu'na bile verirler diye düşünüyor.02 Yorumla- +1 yıl
Vermezler ama ben oyumu chp vercektim vazgectim AKP vercem mesela
Cevap sahibi+1 yılAptala malum olur. Ver sen ver
- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı