Gündem Türkiye gündeminde ekonomi var, peki sizin gündeminizde ne var? Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Eş, dost, çoluk, çocuk mu yoksa iş, güç, ekonomi, sağlık, eğitim, sınav mı... Ya da daha başka şeyler mi... Türkiye gündeminde ekonomi var, peki sizin gündeminizde ne var? Cevapla Eğitim Soruları İş Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim tabutumu taşıyanlar bana küfür edermi diye düşünüyor dum🙂 1 4 Yorumla Muallime__ +1 yıl Abi yaa 😂Allah gecinden versin 😊 Yorumla azelcan +1 yıl Geç ya da erken, başıma gelecek ilbette😊 Yorumla Muallime__ +1 yıl Azıcık diyet yapmanın vakti gelmiş o zaman 😊 Yorumla azelcan +1 yıl İnşallah bir gün 😊 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 741 cevap paylaştı. Tuzum kuru diye ülke gündeminden uzak kalamıyorum maalesef. hayatimi o belirliyor 1 0 Yorumla
HayatDolu185 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evlilik var şu an. herkes bu konuda şakalar yapıyor şu sıralar. 🤦♀️ 1 0 Yorumla
ƓöԼƓЄ_ƛƊƛM Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Allah ile aramı düzeltmek ona layık bir kul olmak var. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gündemimde susuzluk ve kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya gelecek olmak var. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Benim gündem bu aralar karışık 🙂 Her telden biraz var. 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. 🤔🤔 Gündem kalabalık şimdi o konulara hiç girmeyelim 1 0 Yorumla
aysekaya06 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ülkenin gündemi benimde gündemimi belirliyor haliyle 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Gündem konusunda 397 cevap paylaştı. İşsizlik parasızlık asosyallik yalnızlık bekarlık mutsuzluk 2 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 352 cevap paylaştı. İş stresinden ve uzun çalışma saatleri 'nden geriye başka birşeyle ilgilenmeye vakit kalmıyor. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Ekonom 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Kalbim ağrıyor 1 1 Yorumla Muallime__ +1 yıl Çok geçmiş olsun. Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Uykusuzluk 1 2 Yorumla Muallime__ +1 yıl Dandini dandini dastaanaa Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl 💤💤 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim tabutumu taşıyanlar bana küfür edermi diye düşünüyor dum🙂
Abi yaa 😂
Allah gecinden versin 😊
Geç ya da erken, başıma gelecek ilbette😊
Azıcık diyet yapmanın vakti gelmiş o zaman 😊
İnşallah bir gün 😊
Tuzum kuru diye ülke gündeminden uzak kalamıyorum maalesef. hayatimi o belirliyor
Evlilik var şu an. herkes bu konuda şakalar yapıyor şu sıralar. 🤦♀️
Allah ile aramı düzeltmek ona layık bir kul olmak var.
Gündemimde susuzluk ve kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya gelecek olmak var.
Benim gündem bu aralar karışık 🙂
Her telden biraz var.
🤔🤔 Gündem kalabalık şimdi o konulara hiç girmeyelim
Ülkenin gündemi benimde gündemimi belirliyor haliyle
İşsizlik parasızlık asosyallik yalnızlık bekarlık mutsuzluk
İş stresinden ve uzun çalışma saatleri 'nden geriye başka birşeyle ilgilenmeye vakit kalmıyor.
Gündemime bomba düşecek bekliyorum 😅
Ekonom
Kalbim ağrıyor
Çok geçmiş olsun.
Uykusuzluk
Dandini dandini dastaanaa
💤💤
""""O""""
yemekler :/
İş güç gündemi
Yıllık izin.
Arkadaş nasıl bulurum