Eskiden olsa çok şey düşünürdüm. Ama artık türkiye beni ilgilendirmiyor. Bu ülkede mont alamadığım için üzülmüyorum benim tek hedefim artık amerikaya gitmek
Mesleğimden istifa etim
Mesleğimden istifa etim
O kadar cahilce ve canım yorumlar gördüm ki yazmak zorunda hissettim andavalin biri vatan millet hikayesi sallamiş lan canım bu ekonomik kriz 1 senede mi oldu zannediyorsun 20 sene kopek gibi ulkenin butun mal varliğini sattilar senin mal varligin devlet demek halk demektir halkta bunlara peskes tuttu milliyetciyim diye gotunu yirtarsiniz ama okuzun trene baktigi gibi hicbirşeye tepki vermezsiniz bir diğer canım Amerikada bir sey yok hollywod maskesine siginmis homeless var yazmis lan sen önce homeless yazacağina türkçe evsiz yazmayi öğren sen ulke olarak bir tarafini temizlerken bahsettiğin ülke uzayda yeni gezegen keşfetmenin peşinde niye mi sen burada aclik sefalet cekerken adam yeni bir gezegen kesfettip yeni kaynaklar sunacak ulkesine bu aptal gerici milliyetci şovanist canım düşünceleri zamaninda osmanlida yapti ebesinin nikahini gördü padisahlar sarayda alem yaparken, hristiyanlar yeni bir kita kesfetti 500 yildir mk muslumanlarin.
Cevap
7Cevap
5 yıl öncesine kadar bu vatan için canımızı veririzde ülkeyi bırskmayız diyenler bugün mont alamıyor diye ülkesini satıyor demekki hepiniz yalancıymışsınız
Ggidip amerikad garsonluk yaparsın iyi olır devam et. Ama srnin gibileri almıyorlar, daha yeni aldım amerikan vizesini
Ne varmış bende
Eksik bakış açısı var. Amerikanın ekonomik durumu, orada yalam şartların gerçek anlamda nasıl olacak, neler yapacaksın iş güç. İnsanların sana bakış açıları ve de nasıl karşılanacaksın sonuöta yabancısın. Mesela senin, ülkemizde suriyelilere bakış açın neyse amerşkada da türklere bakış açısı öyleyse. Amerikada suriyeli gibi muamele göreceksen bir anlamı kalıyor mu?
Sus amerika daha iyi
Ayrıca Ben türk değilim
Amerika'da bir şey yok ki Hollywood maskesi arkasına sığınmış kapitalizmin kokuşmuşluğu içinde kaybolmuş ülke. Her yerde homeless'lar var ve suç oranları yüksek.
Ben kapitalizmi seviyorum
Sanki trde suç oranı yok ya
Sen bilirsin ablacım ben sana git demiyorum sadece Amerika'dan daha iyi daha sosyal ülkeler var mesela Kanada gibi oraya da gidebilirsin
aslında ekonomi kötü ama aşırı kötü değil, ekonomiyi aşırı kötü yapan vergiler, 8000₺ telefonun 4000'ini vergi olursa tabii ki ekonomi kötü olur.
Merak ettim kac yasindasin ve mesleği nedir?
Türklük size ağır geliyor sanırım. Amerika'da anca amele olur tuvalet temizlersiniz. Batıcı zihniyetler derhal ülkeyi terk edebilir. Ekonomi elbet bir gün düzelir de bu zihniyet düzelmez.
Türkiye'de yaşamak yerine almanyada tuvalet temizlemeyi tercih ederim. En azından eve ekmek getirirken ne olmuş bu fiyatların hali diye ağlamam. Vatan dediğin içinde rahat ettiğin insanlarını sevdiğin yerdir
Evet amerikada tuvalet temizlerim
Zaten adamlar almıyor ki alsalar 5 dakika durmam. Tabii orası Türkiye değil ki elini kolunu sallayarak sınırdan girebilesin :d
Amin tez zamanda gitmek dileğiyle amin
Ne meslek
Pol
Olmayan sey
Aklini calistir araba alirsin mont degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?