Antalya'da özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney tarafından satırla başı kesilerek öldürülen üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi. Öldürülen gencin babası 'Kendisinin kaldığı, konakladığı eller, emin ellerdi. Biz bundan eminiz' dedi.Ölen Gencin Babası Hali TuğrulMehmet Sami Tuğrul için Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Cenazeye Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile vatandaşlar katıldı.
Namaz öncesi oğlunun tabutu başında konuşan Halil Tuğrul;
Kelimelerin, sözün bittiği yerdeyiz. Bugün bizim Şeb-i Arusumuz, biz bunu düğün gecesi olarak düşünüyoruz Mevlana'nın diliyle. Dünyanın geçici bir yer olduğunu, emanet sahibinin vakti saati geldiğinde emanetini aldığını, bizim bu konuda bir irademizin, bir etkimizin olamayacağının bilincindeyiz. Evet, önü vahşet gibi biz arkasındaki rahmete talibiz. O şekilde düşünüyoruz. Evladımız, biz annesi babası olarak yaşı, ömrü, hikayesi bizim için kısa oldu. Ama o kısacık zaman diliminde bile her noktada bize gururlar yaşattı' dedi.
Vahseti kutsayarak ölümü düğün günü ilan etmek mi helal olsun 👏 diyecek onlarca küfür onlarca hakaret var ki evet ortada bir kurtuluş var ama o da sizin gibi rezil bir aileden kurtuldu ne yazıkki sizin yüzünüzden vahşice katledilerek gitti zavallı cocuk
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yazık cocuga acıdım arkasından acısını yasayan bile yok yazık daha cocuk yasta Allah ölümün bile hayırlısını versin annesi ne alemde kim bilir olmaz olsun böyle baba v ebi kez daha anladım dinciler cok tehlikrli insanlar ve tarikatlar cemaatciler cok tehlikeli yerler
Babanın sözlerini okuyabilecek kadar sağlam sinirlere sahip değilim.
Yazık gencecik bi delikanlıya din adı altında ne zulümler ne baskılar yapmışlar. Kafası kesilmiş bi evladın babası böyle mi konuşur? Toplum için büyük tehdit bunlar.
Din Kültürü öğretmeniymiş zaten. Cemaat yurduna neden gönderdikleri belli. Senin orada çocuğun vahşice öldürülmüş sen hala yurdu savunuyorsun!!! Sapıtmış, baba müsveddesi
Bende onu anlamadım ben haberi okuyunca bile ağladım. O mahalleye yakın oturuyorum o binanın camını çerçevesini indirmek istedim bi işe yaramayacağı halde. O çocuğa yapılanlar benim canımı bu kadar acıtırken bir baba nasıl böyle konuşur bilemedim. O yüzden şokta mı acaba diye düşündüm.
Lan ne evlat acısı? Bu tiplerde evlat falan hiçbir şeyin değeri yok. Dinci için her şey satılıktır. Susması ve cemaat tarafından ömür boyu kollanması karşılığında oğlunun bu şekilde öldürülmesine içten içe sevinir bile bunlar.
Nasıl bir zihniyette olduklarını halkımız hala tam anlamamış görünüyor. Şaşırıyor bunlara
Allah o yurtlarin cemaatlerin o şalvarli o. c larinin belasini versin cocugunu onlara emanet edeninde belasini versin fetosu bitti bunlar başladi dinden imandan soguttularr
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
18 yaşında bi genç öldürülmüş devşet tarikat yurdunu savunuyor babası orayı savunuyo nası iş anlamadım