EVET MERAKLA BEKLİYORUM
Devlet Bahçeli
Ali Babacan
Kemal Kılıçdaroğlu
Recep Tayyip Erdoğan
Selehattin Demirtaş
Meral Akşener
Muharrem İnce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açık konuşayım Ali Babacan geçiyor gönlümden. Ve onun ekonomi bakanlığı döneminde çok iyi işler yaptığını da biliyorum. Davasında samimi olduğuna da inanıyorum ama anket sonuçları chpnin önde olduğunu gösterdiği için oyumu chpye vereceğim. Ali Babacan'a verdiğim oyun boşa gideceğini düşünüyorum. Muharrem İnce de güzel bir aday.
hala bırılerıne oy veren var yazık.
dolar 13.77 bılınmeze suruklenıyoruz bır adamın kindar ve faiz yaklasımından dolayı.
denenmeyen bır modelı alt yapısı ekonomısı hukuk organları bozuk olan bır ulkede denenıyor ve kımse hop sen ne yapıyorsun demıyor.
ticaret durmus reel pıyasa yangın yerı.
emegı gecen herkesın allah belasını versın .
Siyasi bir görüşüm yok ayrıca siyasetten ve siyasetçilerden nefret ediyorum halkı bilerek ve kasten eziyorlar
Ayrıca milletimi ve vatanımı seviyorum en güzel siyaset ülke malına sahip çıkmak vergileri zamanında ödemek ağaçlandırma çalışmalarına ve sivil toplum kuruluşlarına yardım etmek Vatanını ve milletini sevmektir.
onlara bir gram oy moy vermem yazıklar olsun onlara onlara oy vereceğime ülkeme ve yurt dışında faydası olan büyük işlere başarmış kişilere oy veririm daha iyi
Cevap
24Cevap
Ekrem İmamoğlu yoksa oyum Selahattin Demirtaş'a gider.
imamoğlu değil o; yunanoğlu. sen de terörist sevicisin.
Oldu bebek katili apoyuda Türkiyenin disiisleri bakani yapariz

ARKADASLAR PAYLASIMI SIKYAET EDIN; TERÖRIST PROPOGANDASI ISTEMIYORUZ
@aerolite cok dolu ve mantikli konusuyorsun, akil ve zeka dolu, fetö neden Amerikada, Fetöc ceteler neden icerde, sen fetö kötü ise neden simdi destek cikiyorsun?
Terörist propagandası değil ki kime oy vereceksiniz diye sormuş. Paylaşım gayet güzel.
@EuroYaKulum oldu bebek katili terörist basi, 10 binlerin ölümünden sorumlu aponun ve onun kravatli temsilcilerini aday göstersinler sizde TÜRK olarak susun.
Siz akpliler niye böylesiniz la
@Ghostemanee sizler neden böyle *?
Hiç birine 3n iyisi koalisyon olsun iki üç parti ancak kurşun hükumeti hepsi bir adam zor eder zaten
Muharrem İnce içlerinde en iyi ve dürüst olanı. Kılıçdaroğlu halen o koltukta nasıl duruyor şaşırtıcı!
@aerolite öyle bakarsak al birini vur ötekine 🙂 aslına bakarsan cebini düşünmeyen kadrosuyla beraber temiz geçmişli vatanı ve halkı için adaletle çalışacak kimse yok bana göre.
Kılıçdaroğlu diyenler neye göre diyor acaba nasıl bir kafadalar?
Hiçbirine sana dedim bana siyaset soruları davet etme dedim hala ettiğinden dolayı engelliyorum seni
Selahattin Demirtaş denen teröristi aday dahi olamaz bunu o beyninize sokun
Kimseye vermezdim hepsi aynı ama mecbur kalsam Erdoğan olabilirdi
Sorudaki Seçeneklerin hiçbiri gözümde lider değil.
En yakisikli olana ( selo ) ✌✌✌
Suankine olmucagi kesin
♡R♡T♡E♡ tabi ki
Hemşerim olur kendisi
Lider yok ki
, 😂😂😂😂
Hepsine bascam oyum geçersiz sayıldı hiçbiri bir bok yapamaz
Erdoğan'ın olduğu yerde sadece ERDOĞAN'a oy verilir.
Bunlar dan hiçbirine oy yok
Hala Erdoğan a oy kullanan var Allah ım
hdpkknin kulu, kölesi, köpeği olmuş keMAL ile marula mı kullanalım?
@demetimiştedemet19 peki ya onlarda Tayyipin gizli dostları ise 😃
Gözlerim Mansur Yavaş'ı aradı...
Ben lider göremiyorum siz görüyor musunuz?
Demirtaş ya da İmamoğluna
Erdoğan Erdoğan Erdoğan 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ekrem İmamoğlu
En namuslusu Selo.
Erduğan
Muharrem İnce
Muharrem ince
Bas ampüle a...
sandığa gitmem
CEM UZAN tabi ki
Kararsızım o zaman belki fikrim değişebilir