Türk milleti neden susuyor, Hiçbirşeyden memnun değil ama seste çıkarmıyor?

Yeter artık. Diliniz mi yok kimden korkuyorsunuz bu nası bi halk nasıl insansınız. Savaşsa çıksın savaş. Kavgaysa kavga. Sağ solsa olsun ayrımı zaten hep vardı o ayrımcılık. Ama artık yeter. Barış olsun huzur olsun. Her gün insanlar ölüyor yok yere.. Yeter artık okuyun. Okuyun cahil kalmayın. Herşeye razı gelmeyin. Ekonominin türkiyenin hali durumu berbat. Herkes bu ülkeden gitmek istiyor. Nereye gidiyorsunuz. Neyden şikayetçisiniz kalkın konuşun susmayın. Gelecek yok. Ekonomi yok. Adalet yok hak yok hukuk yok. Niye susuyorsunuz kalkın sokaklara dökülelim. Her gün kaç tane çocuk ölüyor kaç kadın katlediliyor. Tek sorun bunlar değil bunlar sadece birazı. Ülkeyi değiştirmek için bir şey yapmıyor baştakiler. Fırsat verilsin değişsin yönetim belki daha iyisi olur belki daha kötüsü zaten başka seçenek yok ama kesin olam bir şey var o da daha kötü olmayacağı. Daha ne olsun istiyorsunuz he daha ne olsun. Ayrımcılık desen var, Ahlaksızlık desen var. İnsana değer yok. Devlet vatandaşa hizmet etmek için vardır. KALKIN BİR OLALIM ALLAH RIZASI İÇİN İNSANLIĞIN SESİ OLALIM. HİÇ KİMSE KORKMASIN. Neden böylesiniz ne olur yalvarıyorum sessiz kalmayalım. Ezilmek istemiyoruz. Kadın erkek eşit türkiye yaşam şartları iyi güzel bir gelecek gençlerimiz umut olsun istiyoruz. Türk-Kürt kadın-erkek eşitsizliği olsun istemiyoruz. Hayvanlara insanlara eziyet olsun istemiyoruz. Daha iyi bi yaşam için ne olur birşeyler yapalım. Tartışalım tartışmaksa tartışmak. Bu ülke hepimizin. Yaşanılan çirkinliklere son vermemiz gerek. Evet şimdi size soruyorum. Ne yapılarsa düzeliriz?
Güncellemeler
+1 yıl
ırk din dil ayrım her şey yok olsun. Hepimiz insanız yeter artık.
Güncellemeler
+1 yıl
görmüyormusunuz ülkenin halini tecavüzler aşırı arttı. Kendi ülkemizde gündüz bile yürüyemez olduk. Görmüyor musunuz insanlar aç ekmek bile alınamaz oldu ölüyoruz burada kalkın birşeyler yapalım kurban olayım. Görmüyor musunuz kör müsünüz
Türk milleti neden susuyor, Hiçbirşeyden memnun değil ama seste çıkarmıyor?