ülkemizin kronik sorunudur dolar, öyle ki doların bu denli yükselmesi gerçekten geç bile kaldı ben iktidarın ilk 5 senesi içerisinde bu seviyelere geleceğini düşünüyorum.
Hükümeti evet savunuyorum, zaten kronik bir sorun olan dolar mutlaka zamanla yine rayına oturur, neden diye soracak olursan.
ülke kurulduğundan Akp hükümetine kadar yapılan yol yıllık 45 km civarı.
işte yol nedir ya yol yaptı diye hükümet sevilir mi, yol yapmak hükümetin görevidir. yol demek medeniyet demektir. yol ticaret bağlantı ulaşım demektir.
Sağlık alanında atılan adımlar, hastanelerin yapılması özel doktor muayenelerinin kapatılması genel sağlık sigortası yasaları.
Özel sektöre sağlanan vergi destekleri, kurum kuruluş ve ya tüzel kişileri iş kurma karşılığında hibe krediler.
Havaalanları, üniversiteler, okullar.
Savunma sanayii'nin geliştirilmesi adımları
Milli uzay programları Uydularda yerlileşme
v. b. daha çok sayılabilir.116 Yorumla- +1 yıl
Şimdi birisi çıkar der ki ya fabrikalar satıldı devlete ait fabrika kalmadı v. s.
Aklınızı ne ile yediniz Türkiye bir cumhuriyettir. kominist bir ülkede yaşamıyoruz.
Fabrikaları halk açar devlet vergide teşvik sağlar. pandemi döneminde kısa çalışmalar ile devletin halka ve işverene yardım ettiğini gördük keza böyle zorlu bir dönemde.
Peki günümüz sıkıntısı nedir neden olur v. s. şimdi pek vaktim yok onları daha sonra yazarım - +1 yıl
Neyse gelelim diğer tarafa,
Diğer tarafta yıllar boyunca plan ve ya proje üretememeleri, herhangi bir yatırım ve ya ileri dönük projelerinin olmayışı, tek derdi hükümeti indirip yapılan tüm yatırımları ve gelişimleri durdurup hükümet gitsin de ne olursa olsun derdi olan bir kısma gözü kapalı oy verenleri bende bir türlü anlayabilmiş değilim - +1 yıl
Öyle ki bu kesim insanların tercihlerini aşağılayabilecek kadar aşağılık, hakaret edebilecek kadar medeniyetten uzak bir güruh ile aynı düşünceye zaten sahip olamam. Olmam da imkansız. Demokrasilerde seçim olur seçim biter bu futbol değildir, herkes kendi düşüncesini saygı çerçevesinde dile getirebilir, ancak bir kişiye hakaret etmek ne demokrasiye ne de medeniyete ne de insanlığa sığar.
Soran+1 yılbitmiyorlar, tükenmiyorlar ve orada burada fanatizm kasıyorlar. ekonomi, hukuk, siyaset çökmüş devletin itibarı mafyadan aşağı duruma gelmiş yine de ısrarla erdoğan giderse türkiye biter goygoyu sürüyor. inanılmaz bir akıl tutulması var, umarım ilk seçimlere sirayet etmez bu durum.
- +1 yıl
Yani sorun değil, sonuçta bunlar yaşanacak şeyler bizler de demokrasinin gereği olarak, seçimin sonucu ne olursa olsun birlik içinde olacağız, siyasiler gelirler giderler, değişirler, olabilir önemli olan halktır. Önce kendimize düzen vermeliyiz, mesela yayalara yaya geçitlerinde yol verelim, hız sınırlarına uyalım, birbirimize karşı saygılı düşüncelerimiz farklı olsa dahi saygı çerçevesini bozmayalım,
işte o zaman gerçekten güzel bir ülke oluruz basit şeyler bunlar ama etkisi büyük olur - +1 yıl
bir proje yapmayip israfi, calmayi, cirpmayi engellese zaten ulke kalkinir.
chp nin bir ton projesi var acar okursun da kardesim proje falan istemiyoruz biz. biz hak istiyoruz, hukuk, adalet istiyoruz. ınsanca yasamak istiyoruz. vergilerimizin baskalarinin cebine girmemesini istiyoruz. calmanin, cirpmanin, rantin engellenmesini istiyoruz. biz insanlarin hayat tarzina, yasam stiline karisilmasin istiyoruz. biz artik nefes almak istiyoruz nefes ya al projeni de yürü git - +1 yıl
sizin projeniz vardı da ne oldu?
köprü yaptınız.
geçmediğimiz halde götümüze girdi geçiş parası. yol yaptınız.
deprem vergilerini iç ettiniz. çoğu yol da çöktü. yandaş şerefsizlerin cebi doldu anca.
bin defa doğalgaz bulduk dediniz.
doğalgaza zam üstüne zam geldi.
yerli uçak göklerde dediniz.
gökte gördüğümüz tek şey yağan zamlar oldu.
yerli otomobil dediniz.
her şeyi çakma çıktı. daha üretim namına bir şey yok. bir araba alan vatandaş iki araba da devlete alıyor.
demokrasi dediniz, insan hakları dediniz.
meydanlarda çoluk çocuğu öldürdünüz. emri ben verdim diyerek ölen çocuğun anasını yuhalattınız.
adalet hak hukuk dediniz.
katiller serbest, mafya babaları serbest, tecavüzcüler serbest. ama hapishaneler iki tane tweet atan ergen ve gazeteciyle dolup taştı. yer yok diye yeni hapishane müjdesi (!) verdiniz.
milletin efendisi değil hizmetkarıyız diye geldiniz.
dünyayı kasıp kavuran bir salgında halka el uzatmak yerine hadi ordan çekip sanki pandemiyle çok alakası varmış gibi alkolü ve müziği yasakladınız.
- +1 yıl
terör bitecek analar ağlamayacak dediniz.
ülkede bomba üstüne bomba patlarken "bombacıları biliyoruz ama patlatmadan tutuklayamıyoruz" dediniz.
biz her kesime hizmet etmek için geldik dediniz.
size oy çıkmayan doğuda taş üstünde taş bırakmadınız.
yoksulluk bitecek herkes hakkını alacak dediniz.
liyakati * edip kamu kurumlarını torpille peşkeş çekip dört beş yerden maaş alan çakallara göz yumup daha dün garibana porsiyon küçültün dediniz.
"dicle'nin kenarında kurdun kaptığı bir koyun bile benim mesuliyetim altındadır" dediniz.
onlarca çocuğa tecavüz edilen yurtların kapısına kilit vuracağınız yerde önergeyi mecliste reddedip "bir kereden bir şey olmaz" dediniz.
- +1 yıl
kardeş proje dediğin şeyler sadece beton. proje dediğin zaman içinde arge, üretim, istihdam, teknoloji olmalı. bak betondan başka iki kelam konuşamayacak durumdasın. proje dediğin her şey beton. sen hiç geliboyu'ya gitmemişsin. gelibolu lapseki feribotları bayram tatilleri haricinde nasıl sinek avlıyor, yaşadığın yerden çıkıp gidersen görürsün. çanakkale köprüsüne ödeyeceğin parayı asgari ücretle odeyeceğini sanmıyorum
Soran+1 yılsağlık bakanlığı Kasım ayı mali tabloları bugün yayımlandı
devlet 2020'nin 11 ayında şehir hastaneleri için 5.4 milyar tl kira ödedi bu parayla, aynı donanımda, 1000'er yataklı 5,3 tane devlet hastanesi hizmete sokulabilirdi
devlet patronlara kazandırmak için sağlıktan çekiliyor- +1 yıl
Soran+1 yıl@sevdamelda bunlara anlatamazsın ya birde saygı çerçevesinde olursak daha i bir türkiye oluruz demiş ulan senin başkanın kendisine oy vermeyen herkesı vatan haini ilan ediyor neyini konuşuyorsun
- +1 yıl
Soran+1 yılHahah döktürdü mü sabahtan beri anlatıyoruz ak partiyi savunanların hiçbiri sorunun tekine bile cevap veremiyor kıt beyinliler 😂
- +1 yıl
@halilim123 Teşekkür ederim zaten bu kesim ile konuşamazsın kendilerini çok üstün diğer insanları aşağılık görme gibi bir kompleksleri var, o yüzden her sordukları sorulara tek tek cevap vermeyeceğim keza yazımı bir defa okuyup düşünmüş olsalar yeterli. Kendileri yalnızca hakaret etmekte buluyorlar çıkarı. Gerçi zihniyet belli fazla yormaya lüzum yok. Kendi hallerinde birbirleri arasında tartışsınlar şimdi
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Hükümeti savunmanın 2 sebebi vardır. ( Daha çok sebep var da söylemeyelim )
1 - Kişi zengindir ve Dolarla maaş alıyordur. Hükümetin politikası ile daha da zenginleşiyordur. Ülkenin durumunun kötü olduğunun bilincindedir fakat kendisi zenginleştiği için bu durumu umursamamaktadır.
2 - Önemli bir görevdedir ve hükümet sayesinde bu görevdedir. Hükümet değişince yargılanacağını bilir ve bu işine gelmez.21 Yorumla
Soran+1 yılNoktasına kadar katılıyorum
Yeni doğmuş hamsi yavrusu kadar beyni olmayan insan çok bu ülkede yoksa ülke bu durumlara düşmezdi evdeki muhabbet kuşum bile bunlara oy verenlerden akıllı yeminle
20 Yorumla
+1 yıl

bir sürü var
012 Yorumla- +1 yıl
oyları çaldıkları için seçimle gidemiyorlar sonra da hükümetin düşmesini isteyen iktidarı sevmeyen herkesi vatan hainliği ile suçluyorlar çünkü korkuyorlar. Düşmanın tepkisi ne kadar sert ise sizden o kadar fazla korkuyor demektir- mao zedong
Soran+1 yılBunların hepsi fake denendi ve tespit edildi
- +1 yıl
Yahu fake olmanın da bir şerefi var
Bu yaptıkları vatan hainliği gerçek vatan hainliği
Soran+1 yılBunlar vatan derdinde değil ki savaş olsa kaçacak ilk bunlar olur
- +1 yıl
hiçbir dikatör iç savaş bırakmadan gitmez. bunlar da akpli olmayan herkesi vatan haini olarak gösterip giderlerse darbe yapmanın peşinde
- +1 yıl
devlet ve hükümet birbirinden farklı şeyler değil başa hangi parti geçerse devlet odur. ona bakarsak afganistanda demokratik hükümet varken dosttuk şu an dost olarak görmüyorum afganistan devletini
- +1 yıl
- +1 yıl
ama atatürk zamanında padişaha düşmandı osmanlıya düşmandı
- +1 yıl
Atatürk ülkeyi ingilizlere peşkeş çeken onların mandasına giren padişahlara karşıydı ve düşmandı çünkü bağımsızlık onun karakterinde vardı ve türk miletininde öyleydi yine de osmanlı yı türkiye nin devamı görmüştür bunu da nerden anliyoruz osmanlı nın bir ton dış borcunu ödedi o yoklukta sefalette
Soran+1 yılatatürk böyle bir yöneticiliği tercih etmemiştir.
o zamanın mondros şartlarına rağmen kuvayi milliyeye dayanarak ordusunun terhis etmeyen kazım karabekir hilafet kalkana kadar hep mustafa kemalin yanında olmuştur.
bu ve benzeri bir çok şart beraber düşünüldüğünde mustafa kemal isteseydi bir monarşi kurup başına geçebilirdi.
ve hilafet de böyle bir monarşiyi desteklediği için cumuriyete karşı olan, hilafet yanlısı kuvayi milliye düşmanı tayfası bile o zaman o monarşiyi destekliyor olacaktı.
peki elinde güç olmasına rağmen neden mustafa kemal bir monarşi tercih etmemiştir? önemli olan, dünyayı bile değiştiren budur, bu yönde alınmamış bir karardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılElbette vardir fakat onlar sadece ceplerini düsünenler. Diger bir kesim ise körü körüne neyi, kimi neden savundugunu bilmemden savunanlar (en tehlikelileri) savunduklari kisi, kurum zenginligine zenginlik katarken kendilerinin gün gectikce daha fakirlesmelerini göremiyecek kadar cahil bir kesim cok tehlikeliler maalsef.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet az önce birisi namaz kılıyor diye oy verdiğini söyledi sjsjdkd
+1 yılMaymun benim gözümde akp lilerden daha zeki bir İNSAN
43 Yorumla
Soran+1 yılMaymuna hakaret ediyorsun yargılanmalısın sjsjdj
- +1 yıl
Maymunu yücelttim aslında 😂
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet varız ve burdayiz.
Asil sorun oy moy yok diyenlerin RTE nin karsina dogru duzgun aday dahi cikaramamasi. Yani hem begenmiyorlar hemde cozum uretemiyorlar.29 Yorumla- +1 yıl
Ya o kadar varız diyenlere soru soruldu neden hiç birine cevap veremiyorsunuz bi onları cevaplayın
- +1 yıl
@serhatsas Mesala bu arkadas gibiler yuzunden. Surekli hakaret ve kufur ediliyor.
Diger yorumlarda pek farkli degil.
Ben karsimda insan isterim @melekkarayaz
- +1 yıl
Soruyu soran da ayni kafadan.
- +1 yıl
@serhatsas Sen dahil ve soruyu soran ve diger hakaret edenler tek tek ozur dilesin. Bende dusuncemi yazarim.
Erken seçim konusunda evet seçimler konusunda asla ve asla taviz verilmemli bence
yok sa eskisi gibi 1 yıl sürmeyen hükmetler olur
bence biri çıkıp adam gibi ben bunu yapacağım demeli
bakıyroumda onu diyende yok
ben aday olacağım en sonunda20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim oralarda %80'lik bir kesim öyle maalesef %70 %60 onlarda, yol, park ile meşguller, yenilik mevcut ancak hayvanların mama kabları kirli yazık ya bakım yok, insanlar herşeyden şikayetçi, öğrenciler toplanmıyor yürüyüş olmadı, sakin bir şehir işte. Şahsen savunmam 😏 bizde iş de yok.
00 Yorumla
+1 yılzeka düzeyi düşük olanlar ve bu hükümetten nemalananlar dışında savunan yok... yıl sonu dolar 17 TL Euro 19,75 olur... paran varsa Döviz al.
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece karın tokluğuna oy verenleride unutma
- +1 yıl
makarnacılar nemalananlar diye söyledim. karın tokluğuna olanlar ise Zeka problemi olanlardır. canımsın soru sormak gereksiz olur, onlar sorgulamazlar.
Soran+1 yılAh ah aklıma aysun abla geldi
+1 yılben en başından beri savunmuyorum. ister dolar 1 tl olsun :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğerine oy vericez de duruşu duruş değil daha adam gibi aday gösteremediler yalanları 5i geçti. Adam gibi siyasetçi istiyoruz oda yok şu an.
09 Yorumla
Soran+1 yılSokaktaki kedi bile baştakinden daha iyi yönetir
- +1 yıl
adam gibi siyasetçi nasıl olacak sihirli deynekle herşeyi 1 günde mi düzeltecekler başa gelirlerse öyle bişey mi bekliyosun?
- +1 yıl
nankör veya hainsin...
Cevap sahibi+1 yıl@Sapik-savar Siyasetten anlamıyorsan susacaksın. Eleştiriye açık olmalı siyasetçiler. Kötü bir şey söylemiyorum. Herkes diğerinin gelmesini bekliyor bende diyorum ki adam gibi adayları yok nereye gelicekler? Özet bu
Cevap sahibi+1 yıl@MedreseliDevrimci Hayır öyle değil elbette Halkına hizmet eden, hainlerle düşüp kalkmayan, milletinin geleceği için mücadele eden..
Cevap sahibi+1 yıl@Sapik-savar Benim vatanseverliğim muhalefetten daha fazla emin ol bunu asla sorgulayamazsın.
- +1 yıl
bana göre vatanseverlik lafla değil icraatla olur komunist başkan gibi daha çok insanın belediye başkanı olması için komunist parti bünyesinde mücadele etmeliyiz
Cevap sahibi+1 yıl@MedreseliDevrimci öyle icraat lazım bende kötü demiyorum ki halk için güzel işler yapan insanlar lazım
- +1 yıl
işte böyle güzel işler yapan insanlar ancak soldan çıkar, aşırı sağ partiler sadece insanları kutuplaştırır nefreti arttırır
+1 yılVar be kardesim hemde sayıları çok fazla emin ol 😪
10 Yorumla
+1 yılŞu Türkiye Cumhuriyetinde ülkeyi doğru düzgün yönetecek insan yok ne şuanki hükümet ne de sırada bekleyenler biri sıçtı sonradan gelenler de sıvamaktan başka bi bok yapmaz
013 Yorumla- +1 yıl
nerden biliyorsun fırsat verildi mi diğerlerine?
- +1 yıl
Lozan dedik bor dedik boru çıkardık deterjan yaptık 😂
Soran+1 yılFazla üstüne gitmeyin maaşı kesilecek diye korkuyor 😂
- +1 yıl
nereden biliyorsun bunu? 18 yaşındasın henüz ve hayat hakkında TV de izlediklerinden başka bilgin yok iken, nereden biliyorsun bunu? sen kaç tane komşunu aç gördün? veya okula giderken ! tl isteyen bir evladına parası olmadığı için hüngür hüngür ağlayan? be vicdansız sen ne gördün de bu kadar ahkam kesebiliyorsun? yazıklar olsun sana. ve senin gibilere.
- +1 yıl
Burası tartışma alanı değil fikir sunma alanı anladın mı kardeşim akp öncesi de sefaletti akp dönemi de yani hepsini gördük hakka hukuka uyan insanları bu devletin başına koymak gerekir halk koyun sürüsü gibi dağılıyor güya sürüyü bir arada tutan çoban zevk-î sefâsında
- +1 yıl
akpden önce su yoktu su! tuvaletteki suyu tasla alıp içiyorduk bardak da yoktu
- +1 yıl
Sen merak etme adalet bu insanlar bir eline iş bir eline aş yazıp intihar eden babayı gördü. Asgari ücrete o para neyinize yetmiyor birikim bile yaparsınız diyip 30 bin lira maaşla ağlayan millet vekilleri gördü
Soran+1 yılannem hemşire babam öğretmendi şu an emekliler. ev kendilerinin zaten 1 evleri var. kira vermiyorlar küçük bir şehirde yaşıyorlar. buna rağmen 67 yaşındaki babam sürekli kredi borcu ödüyor. kombi bozuldu maaşıyla karşılayamadı. bunun gibi çıkan ekstra masrafları döndüremiyorlar. ama onlar çalışırken 2002 yılına kadar yani her yaz tatile giderdik, memleketin bütün sahillerinde yüzmüşlüğüm var çocukken, ki 3 kardeşiz bu arada. bilgisayarım vardı 90lı yıllarda. evde hiç bir gıda eksik olmazdı aklınıza gelen gelmeyen her türlü şey olurdu. evde tadilat ya da yenileme olduğu zaman eğer ihtiyaçsa 2. kez düşünülmezdi. ki babam teknolojiye çok meraklıdır ve teknolojik ne görse denemek için bile olsa rahatlıkla alırdı. şimdi ben de öğretmenim eşim özel sektör çalışanı ve topun ağzında şu an, asgari ücret bile alamıyor bazen. kirada oturuyorum ev almak zaten mümkün değil. arabamız 20 yaşında sanayiden çıkmıyor. bir çocuğum var, kendim öğretmenim ve memlekette kaliteli devlet okulu kalmadı mecbur kolej seçilecek ama para yok ve saçma sapan okullarda çürütmek istemiyorum çocuğumu. 2.5 yaşında ve hala odasını tam dizemedik. ön ödemeli olan doğalgazı 2 gün alacak param olmadığı için ankara’nın soğuğunda oturduğumu biliyorum. kardeşlerimden borç istemeye utanıp isteyemediğim zamanlarda kimseye çaktırmadan balkonda hüngür hüngür ağladığımı biliyorum.
insanda biraz vicdan olur vicdan. değer mi gerçekten siz çıkarlarınızı koruyacaksınız diye insanların yokluk içinde yaşamalarını izlemeye?- +1 yıl
@MedreseliDevrimci haklısın biraderim :D elimizde mızraklar totoşumuzda yapraklar. buzdolabı yokken toprağa gömerek yaşıyorduk, neydi o günler be... ama sorsan bu mala 2001 yılına kadar Kıbrıs adası yüzünden Türkiye'ye uygulanan Gıda dışında ambargonun ne demek olduğunu ve niye ambargo uygulandığını bilmez... niye çünkü araştırmamış. ama bir evlat, ana babası neyse o evlatta o dur. babasına sormak lazım. niye bu kadar nankör diye.
Soran+1 yılYeni gelenlere bakın siz asıl bu bir şey değil djdjdk
- +1 yıl
İşte biz gördüğümüzü söylüyoruz da yaşılı amcalar olayı büyütüyor meğer ne çok hukukçu varmış memleketimizde
Soran+1 yılHiçbir şey bildiğin yok o şey yazıldı hiçbirine cevap veremedin kıt bir beynin var
Gizli Üye(25-29)+1 yılyol yabdı köprü yabdı müldeci gardeşleri aldı müslümanık elamdülilah sonuna gadar recep tayyip reis
10 Yorumla
+1 yılakpli olmayan herkesin kafasını allahuekber diye bağırarak kesmek istedikleri için
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha kim demiş bunu
- +1 yıl
akplilerin sohbet ortamlarına bir gir bakalım kendi sohbet grupları var
Soran+1 yılKorkuyorlar hepsi yargılanacaklar maaşları kesilecek diye
- +1 yıl
hiçbir diktatör iç savaş bırakmadan gitmez - vladimir lenin
+1 yılhiçbir zaman oy vermedim..
00 Yorumla
+1 yılVar ne olmuş saygı birz o devletimiz
119 Yorumla
Soran+1 yılNe diye savunuyorsun?
- +1 yıl
Istesende istemesende o senin cumhurbaşkanın tamamı biraz saygı kos koca Turkiye yöneltiyo kolaymı zanediyon o dolar yukselişi dünyada oluyo Türkiyeye nasıl saldıraçaklarını şaşırdılar 2023 yaklaşıyo ya ondan DOLARA ERDOGAN YUKSELTMIYO TL O DEGERSIZLEŞTIRMIYOR ANLAYIN ŞUNU yaa
Soran+1 yılNerde dolar Yükseliyor söylesene bana?
Soran+1 yılakp'ye oy veren vermeyen herkes, büyük bir ekonomik kriz yaşadığımız konusunda hemfikir. oyu tayyip'e basanlar ülkede ekonomik var ama karanlık güçler bizim üzerimize oynuyor diyor. e o zaman adama sormazlar mı neden yirmi senedir dış güçlerin oyunlarına karşı koyacak bir enstrüman geliştiremedin diye?
bu ülke ekonomisinin, yegane sorumlusunun "şahsı"olduğunu kendisi söyledi. sebebi herneyse kriz var ise eğer, sorumlusu da sensin. ıleride, netflix dizilerinde, hollywood filmlerinde bu hükümet dönemini anlatacak olan yapımları izlemeyi iple çekiyorum.- +1 yıl
Devlet baska Hükümet baska.
Hükümet: bir ülkede devletin görevlerini yerine getirmesini sağlayan yetkili organ, yürütme organı, bakanlar kurulu.
Devlet:Devlet, toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal bakımdan örgütlenmiş millet veya milletler topluluğunun oluşturduğu tüzel varlıktır.
Ayrica Dolar yükselmiyor TL nin degeri düsüyor. 21 yasindasin ve halen dolarin yükseldigini düsünyorsun TL diger Para birimlerine karsi deger kayipettigini fark edemiyorsun. Kisiler gelisim cok önemli bence bir an evvel kendini gelistirmeye bak.
Soran+1 yılSen buna 100 tane soru sor yeminediyorum hiçbirini cevaplayamaz çünkü mantık yok kıt beyinliler
- +1 yıl
Senin annan kıt beyinlidir O**russp*u kaltak
- +1 yıl
Sen kimsin gö**t*un yiyosa profilîo aç
- +1 yıl
Profilini
- +1 yıl
Evet yine Erdogana oyum bu kdr ailecek sulalem ona atiyor bu kdr böylede devam edecek
Soran+1 yılcanım noldu hiçbir soruya cevap veremeyince kudurdun.
- +1 yıl
I*t oglu i*t sonuna kdr Erdogançiyim var mı bi sorun gö**tlk
- +1 yıl
Ahhhajsffffg
- +1 yıl
Asalamkbnm isim bebegim
- +1 yıl
Kudur
- +1 yıl
Erdogn
- +1 yıl
Erdogan
Var tabi knk 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGelirse çok pis patlıyacam🙂
+1 yılCahillik, körlük..
10 YorumlaVar dır
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar uyuşmuş artık degıştiremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde ondan çok var
00 YorumlaÇünkü daha iyisi yok
18 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun?
Soran+1 yılYav bana savunduğun kısmı söyle bekliyorum
Soran+1 yılHahaha sadece namaz kılıyor diye mi veriyorsun yani?
Soran+1 yılsdfakgjsfkogslgkhslkgjhsgkljshglk
alnı secdeye gidenin çalması daha kötü değil mi? buralarda bir mantık hatası var. mantıksız insanlar konuşunca böyle oluyor demek ki.- +1 yıl
Aha komedi filmi buldum boş cahil insanların sohbeti ayrı güzellikte oluyor 😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne