Rockville festivalinde sahne alan Brass Against isimli grubun solisti Sophia Urista sahneye çıkan bir hayranının üzerine işedi. 😱
ABD'nin Florida eyaletinin Daytona kentinde 11-14 Kasım tarihleri arasında düzenlenen festivalde sahen alan grubun canlı yayınlanan gösterisi sırasında Sophia Urista bir anda pantolonunu indirdi ve yere yatan hayranının yüzüne işedi.
Şarkıcı Sophia Urista Sahnede hayranının yüzüne işedi! Neler oluyor?
Biz gece yürürken çok sıkışınca bir de tuvalet bulamayınca mecbur kaldığımız zaman son çare duvara işemek zorunda kalınca bizi gören oha oha hayvan herif evin yok mu git evine işe diyorlar. Lan zaten evim yakın olsa duvarda ne işim var jenıtın da diyemiyosun kadına, ama millet surata işeyince fantezi budur işte diye abd orası canım orası medeniyet şehri orada normal diyebiliyorlar. Ben de bu kafayı anlamıyorum.
- Emrullah Abi benim bir arkadaşım var, tencere imalatçısı. Aynı yaştayız. L*vuk burdan atlıyor uçağa, Tayland'a gidiyor, garıyı üzerine işettirip yıkanmadan geri geliyor.
+ Sabri Abi, bunlar kedi kesip yiyor kedi.
* Edepsiz şerefsizler
Buradan yurt dışına götüren var da umarım yurt dışından buraya gelmez bu gelenek. :/
"Emrullah abi benim bi arhadaşım var, tencere imalatçısı. Aynı yaştayız. Lavuk burdan atlıyor uçağa tayland'a gidiyor. Garıyı üzerine işetiyor. Yıkanmadan geri geliyor."
Dünya işte, insan işte.. ne kadar aşağılık olabiliyor insan.. bu nasıl bir rezillik bu nasıl bir edepsizlik bu nasıl bir terbiyesizlik.. yazıklar olsun bu kadarda sapkınlık olmaz.. buna sanatçı deyip onu sahnelere çıkaranlar utansın.. ey batı gör eserini işte sen busun senin dayattığın sistem insanları bu hale sokabiliyor.. umarım bunada modernlik veya medeniyet demezsiniz.. tiksiniyorum kınıyorum lanet ediyorum.. lanet olsun sana
Sophia Urinesta'nın videosunun altındaki yorumlara baktım da Nuke butonuna basmaya gidiyorum. İnsana her şeyi normalleştir kaostan başka bir şey çıkmaz.
ABD fantezilerini çok uçta yaşayan bir topluma sahip. Onlar için normal ama bizler için elbette ki anormal, yetmezmiş gibi yüzündeki sidiği kalkıp seyircilere sıçrattı kel kral hahahaha
@eşekcenneti Evet izledim, dostum. Emin ol bu videodan yüz çevrilecek çok daha fazla rezil, iğrenç şey var mesela 17- 25 Akp'nin tüm rezilliklere rağmen hepimize parmak sallaması!
Hiç magazin sevmem benim eleman koştu dün yanıma geldi abi bir şey göstereceğim diye ama miden bulanacak Hayır dememe rağmen gösterdi iğrenç tiksinç içim bulandıydı O an kadından soğudum😬
Yani Pisuvarlar olmasaydı erkek wc'lerinde. Çükleri olmadığından dolayı işeyemezler rahat ayakta ve basitçe. Kadının işeyemedikleri özellik gibisi zarif ve huzurlu özellik yok.
Mesela sidik yarışı ve uzağa işeme yarışması hiç sevmezdim küçüklükten beridir. Yani kızlar işeyemez ya hani şöyle düşünün işedikçe çiş miktarı azaldıkça aşağıya akıyor ve işemeye yönünü seçemiyoruz diye düşünün. Kadınlar erkeklerin işeyebildiğini kıskanmaz bence ben kıskanırım.
Yani işediğimizde çiş az ise hemen aşağıya akıyor donu çıkarmak zorundayız ve ayakta işeyebilmek içinde bacaklarınızı biraz çaprazlamasına ve biraz çömelmeliyiz çünkü kadınların penis gibi hortum değil idrar delik çıkışı keşke biz erkeklerin de öyle olsaydı.
Aahaha hayran oldukları ve acayip şişirdikleri ünlülere, diğer insanlar bir şey dediğinde aslan kesilen, toz konduramayıp paralı avukatları gibi savunan ezik insanlar buna iyi baksın 😂