+1 yılSiyasi liderler ne kötülendiği kadar kötüler, ne methedildiği kadar iyiler. Hepsi ülkeyi en iyi kendileri yönetecekleri düşüncesiyle hırs yapıyor, bazen bu uğurda haksızlık yapıyor, bazen milleti aldatıyor, koltuğu ele geçirdi mi bırakmak istemiyor, bırakmamak için yeri geliyor haksızlık yapıyor, yeri geliyor milleti aldatıyor. Bunun yanı sıra her lider başarılı bir yönetim sergilemek, takdir görüp sevilmek istiyor. Bunun için yetenekleri ve içinde bulunduğu koşullar nispetinde doğru ve iyi işler yapıyor. Daha iyisini yapmak istiyor fakat yapamıyor. Buradan yola çıkarak hiçbir lider vatan haini, ülkesini satan biri değil. Ama kul hakkına girmemiş de değil. İsmi Atatürk de olsa, Erdoğan da olsa bu böyle. Övmekte de, yermekte de itidalli davranmalı. Onlar dolayısıyla münakaşa edip aile saadetini bozmamalı. Şu sözleri kulağımıza küpe etmeliyiz.
Münakaşa, dostun dostluğunu giderir, düşmanın düşmanlığını çoğaltır.
Kötülerle münakaşa etme üzerler. İyilerle münakaşa etme küserler.
Kusursuz dost arayan dostsuz, kusursuz eş arayan eşsiz kalır.
Hayat arkadaşını üzmek ahmaklık alametidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zararın neresinden dönersen kardır. Eğer bir siyasiyi sana tercih edebiliyorsa başka şeyleri de tercih edecektir. Benzer bir durumu yaşadım. RTE fanatikliği beni zıvanadan çıkartı kontrolümü kaybetmek üzere olduğumu farkedince kendimi bir odaya kapattım. Hiç hız kesmedi ve yaşadığım deşarjda duvara yumruk vurdum elimi kırmışım. Yıllar sonra haklılığımı kabul etmeye başladı. Fakat bana tercih edeceği şeyleri bitmedi ve sonunda çekip gitti. Henüz çocuk yoksa kendini şanslı say ve doğru dürüst bir yol çiz kendine. Fakat bunu siyasi düşüncelerle değil, seni tercih ettiği şeyler sebebi ile yap...
00 Yorumla
Ayrılmak ağır bir karar olur bence ama ne olursa olsun bu mevzuları evlenmeyi düşündüğün biriyle evlenmeden önce üstü kapalı da olsa konuşup nabız yoklamalıydın. Şimdiki duruma gelirsek; eğer evde bu siyaset konuları yüzünden huzurunuz kalmadıysa, evlilikten daha çok kendini bir sinir harbinin içinde gibi hissediyorsan evet boşanmayı düşünebilirsin. Yani önemli olan bunu tolore edebiliyor musunuz yoksa edemiyor musunuz..
00 Yorumla
+1 yılSiz boşanınca ne Erdoğan eşinize aferin plaketi verecek ne de Atatürk ahirette sana aferin diyecek. Fikirleriniz elbette olmalı ama hepsinden önemlisi sevginiz ve saygınız olmalı. Vekil misiniz ki siz evde siyasi tartışmalar yaşıyorsunuz? Yapmayın Allah aşkını bile bile sevginizi yok etmeyin yazık olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılSaçmalama kardeşim. Kimse ulu bir şahsiyet değildir. Hikayeci tarih anlatıcılığı ve hikayeci medya ile lider taraftarı ya da düşmanı olunmaz. Ancak demokrasi var. O oyu akpye verir sen de Atatürk'e verirsin. Ama oy verebileceğin bir Atatürk yok. Olmayan kişi için yuvanı dağıtman saçma. Eğer chp Atatürk'ün partisi deme gibi bir saçma düşünceşerin varsa eşin seni 6284, süresiz nafaka, mal yağmalama işkencesi ederse eşini yadırgamam. Eşin varolan birinin fanıdır. Sen varolmayan birinin fanısın. Yani eşin Tyson Fury diyor sen Muhammed Ali diyorsun. Olmayan kişi rakip olamaz, zamanında ne olursa olsun. Bitmiştir.
00 YorumlaAtatürk Modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, öğretmeni, komutanı ve ilk cumhurbaşkanıdır.
erdoğan ise Atatürk'e hakaret eden, onun milletine kazandırdığı bütün değerleri satan ve bunu en aşağılık bir şekilde yapan bir zavallıdır. Yaşadığı ülkeye ve vatandaşlarına nankörlük yapan iğrenç bir ucubedir.
Ayrıca şunu aklınızdan çıkarmayın erdoğan ve erdoğan gibileri dincilik yaparak, dini ön planda tutarak insanları birbirine düşüren yani kardeşi kardeşe kırdıran iblisin ta kendisidir.
Düşünün Erbakan dahi erdoğanı aşağılıyor.
Sonuç olarak eşiniz erdoğanı destekliyorsa eşinizi erdoğanın evine ya da kaçak sarayına götürüp orada eline yüzüğünü verip terk etmeniz en doğru davranış olacaktır.
Benim eşim erdoğanı destekleyecek olursa kesinlikle yapacağım tek hareket bu olacaktır.10 Yorumla
+1 yılEn büyük korkum Eşim olacak İnsanın Allah'ın Cezası Bir Ampul Olması.
Eşinin bir Kadın olarak desteklemesi O kadar İğrenç ki.
Seni Kız ve Kadın Olarak ayıran, vajinadan, hizmetçiden, seks kölesinden ibaret gören bir Zihniyeti nasıl destekleyebilirsin?28 Yorumla- +1 yıl
CHP de taciz tecavüz kol geziyor
- +1 yıl
@Gençlerinsesi Ensar vakfı akİT türü vs cogaltirim bu örnekleri ak comar
- +1 yıl
@Antierdoğanizm Hasssiktir solcu köpek ensar olayı yapan CHP'li çıktı Selanikli Yahudiler
- +1 yıl
Üfff defol Git Şurdan Ya.
Allahın Ampulü!
Taciz tecavüz kimlerin Mesleği iyi biliyoruz biz!
Ak Partiye Laf ettim diye Direk Chpli etiketini yapıştırmakta Max Koyun zekası. - +1 yıl
Hadi lan ezik ben sana CHP'li demedim CHP de taciz tecavüz var ama siz. O kadar koyunsunuz ki onu görmeyip başka şey diyorsunuz
- +1 yıl
Zeka Kapasiten O kadar Minumum Düzeyde Ki Sizin gibiler sıkışınca Sadece Hakaret ve Dediğim şeyi anlamadın Ayağına Yatar.
Koyun demiş bir de!
Hiç kimse bu kişiliksizlikleri destekleyecek kadar koyun olamaz merak etme.
İnsanın canını sıkmayın. - +1 yıl
@Gençlerinsesi maxkoyunzekası
- +1 yıl
@Gençlerinsesi oc düzgün konuş senj yedi sülaleni *. Sema Ramazanoğlu gibi düşünen adi *
+1 yılSiyasetin yakın olunan kişiler ile konuşulmasına karşıyım, ki eşinden bahsediyorsun. Evliliğinize niye siyaseti karıştırıyorsunuz? Bu kadar fanatiklik boyutundaysa (asla bu raddeye getirilmemeli bence) evlilik öncesi konuşulurdu. Birbirinizi tahrik edersiniz ve sürekli bu tür mevzuları açarsanız tabii ki sorunlar doğar. Tek sorununuz buysa, kendinizle ya da evliliğinizde başka sıkıntılar yoksa eğer karşılıklı olarak biraz dikkat etmeniz yeterli bunu aşabilmeniz için…
17 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkenin herşeyini politika belirliyor...
- +1 yıl
İyi de o halde bunu baştan konuşmaları gerekirdi, evlendiğin kişinin görüşü, düşünce yapısı vs. öğrenilir yani, hatta tanışma aşamasında konuşulacak mevzular bunlar. Boşanmak için bir sebep mi gerçekten bu? Saygı kavramı her şey için geçerli, sadece bu konuda değil. Bunu diğer tüm şeylerde başarıpta bu mevzuda çakışıyorlarsa eğer tek çözüm konuşmamaları değil mi?
- +1 yıl
Hanımefendi neyin ne olduğunu biliyorsunuz ki, rantla yönetilen bir ülkenin içindeyiz. Maalesef ki eski eşinin desteklediği şeyler tecavüz ve çocuk istismarını bulunduran iğrenç şeyler var ve bu denli haysiyetsiz, ahlaksız birisine neyin saygısı gösterilebilir? Böyle ceberrutla nasıl evlenilir ayrı konu..
- +1 yıl
Yahu zaten desteklemiyorum bende, sanırım yanlış anlaşılıyorum fakat bir şeyi desteklememek farklı, saygı göstermek farklı. Karşısında ki de eşi, tercih elbette soran bireyin fakat kestirip atılan şeyde bir evlilik…
- +1 yıl
Evlilik bir ömür boyu sürecek ömür törpüsü müdür? Evlenmek kadar boşanmak da normal!
- +1 yıl
Sevgi yoksa ve diğer konularda da anlaşmaya varılamıyorsa tabii ki boşansın. Bu durumun oluru yoksa yine boşansın, körü körüne devam edilsin demiyorum zaten?
+1 yılİçinde bulunduğunuz durum gerçekten zor bir durum , ama yuva yıkmak veya bir yuvanın yıkılmasına sebep olmak günahtır. Onun için , her ne kadar zor olsa da sabretmenizi öneririm. Üstelik ; hayat siyasetten , ideolojik fikirlerden ibaret değildir ve herkesin illa ki bir ortak noktası vardır. Bence ayrılmayı düşünmek yerine , ikinizin de aynı fikirde olduğu , ortak noktalarınızı bulmaya çalışın.
00 Yorumla
+1 yıl😄yav ikinizde de gram akıl yok
Atatürk yok kalmadı Erdoğan da yok olacak birgun ama siz kalacaksınız eğer ayrılmazsaniz başka başka kişiler için yuvanizi yıkmaya değer mi önce bunu düşünün, arkadaşlar akıllı olun evinize parti veya siyaset işlerini sokmayın00 YorumlaAkp birinden uzak duracan bu devirde hele 3 sınifdan uzak dur
1 - hacı
2 _ hoca ( cemaat, tarikat )
3 AKP'li çünkü akp dini siyasetle kullanıyor.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliğinize siyaseti neden karıştırıyorsunuz ki? seninle aynı düşünce yapısında olacak değil.. başka bir partiyi desteklemesi boşanma nedeni olamaz bence… evde o tür konular açıldığında alttan alabilirsin ya da söyledikleri şeylere saygı duyuyorum diyebilirsin hem siyasi tartışmalar daha zevkli olur farklı düşüncede olan biriyle
13 Yorumla- +1 yıl
Yahu sanki bu ülke çok iyi yönetiliyormuş gibi davranmayı kesin. Gırtlağımıza kadar b*ka battık, ekonomik kriz, hergün kadına şiddet, cinayet, çocuk istismarı!!! Bunları yapan partiyi destekleyen birisiyle nasıl evli kalınır, gayet de karıştırılmalı, nerede yaşıyorsun sen?
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış anlama da Sana Bir şey diycem ama Hiç Tersine gitmesin Bilader Mal Mısın Sen hea Sırf siyasi görüş için İnsan Eşinden ayrılır Boşanır mi? Tövbe Yarabbim ya Sen eşini Sevmiyor musun kızı seviyorsan birakmazsin Onun görüşü kendine senin görüşün kendine aynı görüşte olma zorununuz yok ki
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istismarı, kadına şiddet, zulüm, adaletsizlik, ekonomik kriz... Bu denli ceberrutça şeyleri destekleyen birisiyle nasıl evlenebilirsiniz, derhal ayrılın...
Böylesine cahil cüheyda!!!15 Yorumla- +1 yıl
*Evli kalabilirsiniz
Soran+1 yılEvlendiğimde bilmiyordum bilsem asla evlenmezdim
- +1 yıl
Dünyanın en büyük suçunu işlemişsiniz. Korkunç!!!
- +1 yıl
Haklı
- +1 yıl
Ayrıl
- Gündem konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ben yapamazdım, RTE destekçisi bir kadınla. Hatta baştan evlenmezdim. Çok fazla uyuşmazlık konusu var, dünya görüşünüzün taban tabana zıt olması ilişkinizi olumsuz etkiler.
00 Yorumla Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Konuyu yatakta halledersin sen..
Bi bakmışsın seve, seve onu da Atatürkçü yapmışsın.
Ama hakkını vermezsen, o seni tayyipci yapar ona göre.
Hadi bakalım güveniyorum sana 🔥🔥00 YorumlaÇok eskiden babamda tayyipi destekliyordu bende sıkı atatürkçüyüm ülkü ocakları başkanlığı yaptım bu konuda aşırı hassasımdır. Alkol ortamında yaklaşık 2 saat tartıştık. En son yumruklu kavgaya dönüştü biz baya küs kaldık. Rte nin yaptıkları yavaşca ortaya çıktıkça haklı olduğumu söyledi benden özür dilemişti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtatürk ölmüş bir lider fikirlerini önemsiyor olman onu hayata dondürmez ben de Erdoğanın fikirlerini destekliyorum son 100 yılda gelmiş en başarılı korkusuz lider diyebilirim rahatlıkla
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bi s. Ordan 100 diyerek Tayyibi Atatürkün önüne koyamazsın. Ne yaptı tayyip allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılAtatürke tapıyorsunuz ya siz azınlıksınız biz size tahammül ediyoruz
Soran+1 yılBiz azınlık değil. Halkız…
Cevap sahibi+1 yılKendi milletine karşı neden kanunla korunuyor madem Atatürk madem bizim atamız madem kahraman madem ulu önder o halde neden korunuyor onu kendi milletine karşı kanunla korumak halka hakarettir bu halk neden kendini kurtarmış birisini kanunla korusun
Siz daha aranızdaki bu ayrımı bile yapamadan evlenmişseniz diyecek söz bulamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynısını sana gönderiyorum
Siyaset işleri pek ilgimi çekmiyor Eşim Hdpli veya chpli olmasın sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılİmkansız böyle bir şey illa ki sevgili döneminde muhabbeti aranızda dönmüştür
10 Yorumla
+1 yılOysa siyasettekiler ikinizinde fikrini onemsemiyor 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum 😀
+1 yılEvde siyaset konuşmayı ve siyaset geçen haberleri izlemeyi yasaklayın
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin, satılmış o. İktidar yanlısı olandan hayır gelmez. Gelişemez o şekilde. Yobaz olur.
00 Yorumla
+1 yılDostum ben AKP'li aileme tahammül edemedim ve Avrupa'ya gittim gerisini sen düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır bence siz siyaset konuşmayın siyasiler gider kalır m veya sen ilerde farklı düşünürsün veya o farklı düşünmeye başlar. ikinizde ailenize odaklanin bırakın siyaseti yoksa herkes birbirine girer.
00 Yorumlaİkinizinde kendi fikri yok mu bence ayrilmamalisin çünkü aynısınız. Kendi fikriniz olsun.
00 Yorumla
+1 yılEvde siyaset yapmayın bu konulara girmeyin kendi haline bırak.
00 Yorumla
+1 yılBro durumun kötü. Rte gidecek ATATÜRK ölümsüz olarak kalacaktır. Tayyip gidince sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarın gibi zihniyette olanlardan nefret ediyorum boşan sakın o kafada birisiyle çocuk yapma birde ülkeye kötülük edersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim öyle bir karım olsa her gece yorardım onu hem onu hem düşüncelerini becerdiğimi dile getirirdim
04 Yorumla- +1 yıl
Rahat ol sizin cenahtaki kadınları yoruyorum ben 😎👍
Cevap sahibi+1 yıl@Gençlerinsesi iyi oturdu içine sen öyle san senin gibilerinin eşlerini sen işteyken senin yatağında mutlu ediyorum….😊
- +1 yıl
Eşim yok evlat ama varya uffff sizin kiler yatakta iyi haaaa
Cevap sahibi+1 yıl@Gençlerinsesi annen var fark yok 😉 kendi annenden biliyorsun demi seni irispi çocuğu seni 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcaba RTE yokken bunlar kimi destekliyordu çok merak ettim
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlabilir demekki aileden dolayı oluyor bunlar aile kimi desteklerle çocuklarda onu desteklerle r
- +1 yıl
Akp mi vardi o zaman aileleri de belki mhp yi belki de erbakani brlki de tansu cilleri ozali mendersi takip ediolardi dedigin seyle ne alakasi var akp mi vardi
Ben 33 yasindayim 1994 senesi hatirliyorum sadece akp 2000 senesinde var olmaya basladi demek ki ailrler ile hic bi alakasi yok
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın ileriki zamanda AKP olmuycak belki bilemeyiz ama şöle bişe var Atatürk bizi milletimizi kurtardı Atatürk bize cumhuriyetçiliği laikliği ve birçok şeyi getirdi sorun ne biliyormusun böyle çok şeyler yapan kişiyi kötülemeleri desteklememeleri asıl kutlanması değer görülmesi kişiyi umurzamıyorlar bazıları özellikle RTE cilerden bazıları bak bizim gelinimiz var RTE ci hemde varya delisi dersin inan bana sadece gösterişten ibaret o sadece kendini RTE ye adamış ne çocuklarına bakar nede kocasına bu saati bile RTE inan bana bu yüzden aklın varsa o kadından kaç o yobaz kişiden senin düşüncelerine saygı duymak zorunda sen Atatürkü desteklersin o RTE yi ama saygı duymak zorunda yobazlığın Bi anlamı yok
- +1 yıl
Akp òlùmsùz bi parti degil chp nin siyaset tarzi da bu halk icin kabul edilir bisey degil z kusagi genelde bugune bakar buyukler de yasadigi yillara nazaran yasadigi donemlere bakar kimisi gecmisteki zorluklara yasaklara kuyruklara bakar kimisi de gelecege bakar hic kimseyi kararlarindan srbep suclayamayiz demokrasi oldugu surece ciftler arasinda siyasi tartismalara meyillenerek yuva yikma dusuncesi de bi o kadar gereksiz bi durum
Ataturk un fikirleri gunumuzde zira bunu en guzel sekilde ortaya koyan sagci kesim
Ataturk bagiimsiz bi ulke icin fikir savunuyorsa akp de bagimsiz guclu bi ulke icin fikir koyuyor yaptigi yatirimlar dunya gundeminde yaptigi operasyonlar dunya gundeminde
Butun dunya 1 olmus cb gitsin de yerine tasması elimizde olan bi piyon pesin de halkta lider olarak rte ı on goruyor ve guuclu bi ulke olmanin temel taşını da RtE 'da goruyor
Cevap sahibi+1 yılOle zaten ne diyebilirim ki 🤔
Cevap sahibi+1 yılŞunu diyebilirim bu siyaset senin için sorun olmaz ise devam ettir ilişkini ama sorunsa orası sende kalsın Allah kolaylık versin bence bu konuyu hiç açmayın bence siyaseti hiç. Açmayın ileride sizin için sorun olur
Cevap sahibi+1 yılAA ben unuttum onu ya😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNiye baştan söylemiyorsun ya😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe farkı be aklıma bile gelmedi
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani evlenmeden önce birbirnizin bu düşüncelerini nasil farkedemediniz
10 Yorumla
+1 yılgeçer..
yeter ki çizgilerinizi sertleştirmeyin..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ayrıl. Akp biriyle olacağıma gidip şeyimi taşa sürterim yıllarca daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde siyaset meydani yapmadiktan sonra niye sorun olsun
00 YorumlaEtrafimizi sardılar bilmiyorum haber takibi yapiyormusunuz Tayyib i sevmem ama savaş kapıda mecbur destekliyecegiz
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla desteklemem.
Öylesi ile evlenerek baştan hata yapmışsın.
10 Yorumla
+1 yılHayatımdan silerim ampul kafalı birisiyle evlenemem
00 Yorumla
+1 yılOlum evlenmissin ne tayyibi ne ataturku boş ver aranizda muhabbet olmus olur ne takiyon
00 Yorumla
+1 yılAz kaldı sabret RTE kaybedeceği için sorun ortadan kalkar 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız arkadaşım akp li olsa kacardim kaçar bu cehalettir.
00 Yorumla
+1 yılSiyaset konusulmayack seyler iliskide
10 YorumlaSiyasi konuları konuşmayın evde
10 Yorumla
+1 yılNe çekilmez bir ortam :)
00 YorumlaÇok sıkıntılı bir durum 🤣👌
00 Yorumla- Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılSiyaset konuşmazsanız sorun çözülür
00 Yorumla
+1 yılBoşanırsan nafaka ve tazminat ödersin
00 Yorumla
+1 yılkeşke evlenmeden önce tanısaymışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilige siyaseti karistirmayin
30 YorumlaKaç kurtar kendini
30 YorumlaBu fikirleri konuşmayın bu muhabbeti hiç yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk ölmediii, kalbimizde yaşıyoooor 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvwt ben akp i kimse ile konuşmam
10 Yorumla
+1 yılEvet ayrılmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun seni boşaması lazım 😂😂
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tayipciyim ve seninle evlenmezdim
10 Yorumla
+1 yılHiç haber izleme
00 Yorumla
+1 yılNeden evlendin madem
00 Yorumla
+1 yılKkesinlikle
00 Yorumla
+1 yılKafayı mı yediniz
00 Yorumla