Gelmesi için neler yapabiliriz.
Hergün bir sürü kadınlarımız ölüyor. Dayanamıyoruz artık. Bu katilleri acilen idam etmemiz lazım.
Hergün bir sürü kadınlarımız ölüyor. Dayanamıyoruz artık. Bu katilleri acilen idam etmemiz lazım.
İdam denilen şey caydırıcı bir yöntem değil benim kanaatimce. Örneğin Amerika'da idam var ama suçlar hala oldukça fazla. Üstüne, insanlar ölmek için polise bile saldırıyor (polisle intihar vs vs...)
Yani birisi 'Başıma daha kötü bir şey gelemez.' diyorsa onu ölüm korkutmaz.
Ama caydırıcı bir ceza imkansız değil elbette. Benim kanaatimce belli suçlarda, suçu kesinleşmiş kişilere (Kamera kaydı falan işte) verilecek mükemmel bir ceza var. Kolunu, bacağını ve yüzünü ameliyat ile alacaksın. İşin sonunda kolsuz, bacaksız ve suratsız bir bok parçasına dönecek. Sonrasında hapis bile vermene gerek yok. Bırakacaksın sokağa, istediğini yapsın.
hepsi aynı mantık ya
Değil tabii ki. Ölüp kurtulmak var, bir de böyle bir şekilde hayata devam etmek var.
İdam değilde sıkı bir kanun gelse. Kimsenin bu pislikleri yapmaya g*tü yemez.
Bak idamı neden getirmiyolar biliyormusun?
Günah açısından bakıyorlar o yüzden.
Bunlar için ahiret çok önemli
Ülke değil.
(Yanlış anlaşılmasın Dinle ilgili kışkırtma yapmıyorum)
islam dininde var ama niye günah olsun onlar kadınları öldürürken günah değil mi
ayrıca arap ülkelerinde var hala idam
Cevap
3Cevap
İdam yerine kısasa kısas gelsin bence. Kılıçla öldüren adamın bir darağacında gitmesi bana koyar. Ya da işkence de olur. Cezasını alsın pişman olsunlar da
İdam güzel olmaz. Hadım edip ameliyatla kadına dönüştürülmeleri lazım :)
Takcan silikonları vercen kadınlık hormonunu salcaksın dışarı.
Böyle giderse gelmez çok gamsız bir düzen var.. onu arkası kesilmeyen paranoyak haberler izleye izleye yakında en temizimiz bile o yasak işleri yapacak Allah muhafaza. Çivi çıktı iyice haberlere bakamıyoruz be
Hep yanlış kişiler ölüyor ondan gelmiyor
böyle cinayetlere şart
Haklısın
Ah ah dert bir değil ki.
Ekmek alamıyoruz ne idamı
abartmayın sizde ekmek alamıyormuş muş he aynen tok karınla yazıorsunuz
Gelir mi ülkeyi yönetenler bilerek getirmiyir
Konu idama gelene kadar neler var neler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?