ABD Eski Başkanı Barack Obama, kızları Malia'nın erkek arkadaşının onlarla birlikte yaşamaya başladığını söyledi. Obama aynı zamanda market faturalarının da yüzde 30 arttığını belirtti. Kızınızın erkek arkadaşı, onun odasında sabahlayabilir mi? https://www.abdpost.com/obama-kizimin-erkek-arkadasi-bizimle-yasiyor/55600/
Obama: "Kızımın erkek arkadaşı bizimle yaşıyor." Kızınızın erkek arkadaşı, onun odasında sabahlayabilir mi?
Ne yapsın bu gençler ya? Nereye gitsin bu gençler? Her şeye gelmis zam Ev apart tutsan pahali eh öğrenciler Arabada buluşsalar polis tikliyor cami Ormana gitseler ayılar kurtlar birde dikizleyenler var Parka gitseler tü ayip diyen teyzeler amcalar var Gençlere hayati zindan ediyorsunuz 😂
Neyse Yaşam tarzi Kültur farkı diyorum Aynı evde yaşıyorsak reşit olan çocuğumla Sorumluluklar ortaksa haklar da ortaktır
Hayır kalamaz. Benim sınırlarım var. Hiçbir zaman bunlara özenmedim, özenmiyorum, özenmeyeceğim ve özendirmeyeceğim. Her şeyin normalleştirilmesine karşıyım.
Erkeğe normalse kadına da normal erkek yapar kadın yapamaz kafadan çıkın
0
15 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bizimkiler anca kadına baskı yapar sonra kadın haberleri neden var derler tabi olur erkeğe baskı yapılacağı yerde kadına yapılıyor ahlak bekçiliği yapıyorlar
Reşit olsalar dahi kızıma da oğluma da karışırım. Gereğinde onlar da bana müdahele edip hesap sorarlar. Çünkü aile olmanın, birbirine karşı sorumlu davranmanin geregi böyle olur. Ailesinden kopuk insan özgür değil aksine zayif ve kırılgan olur.
Sen evvela bir okuduğunu anlayarak oku. Ondan sonra tekrar sor ne soracaksan. Bizim ülkede feminizm ileri derecede aptallik seviyesinde temsil edilmek zorunda olmamalı.