AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Bizim kızlar para tip diye insanları ayırıyor onu bırak psikopat seviyor öyle heyecanlıymış daha baskınmış artık şunları bırakın yazık günah içim acıdı kıza Allah ailesine sabır versin
Kadına şiddet gösteren kim varsa kahrolsun. Kadınların da şiddet düşkünü psikopatlaru naif ruhlu şairlere tercih ettiğini hepimiz biliyoruz. Ümitcan Uyguna yazılan milyonlarca aşk mesajını tüm dünya gördü.
Rastgele bir yere çiçek bıraksak bir kadının mezarına denk gelecek kadar kadın öldürüldü bu ülkede!!
Yeter artık!
hebele hubele umitcan uygun mudur nedir adam kariyi olduruyor kizlar hala yaninda sonra yinr olduruyor. sonra kadin cinayetlerini nasil durdurcaz. azcik aklinizi kullanin ya. nasil bi yasam formusunuz.
Kızlar ne zaman adam insan olmayı öğenirse o zaman biter böylelerini sevmeyi ne zaman bırakırsa artık
Katilleri ödüllendiren (hapis) sisteme lanet olsun dişe diş cana can alınması gerek başka türlü çözülmez bunlar.
Http://anitsayac.com
Sistem diyorum baska bisey demiyorum. Adamlar diyoki idami getirsek sucsuz biri idam edilmeye mahkum kalirsa iyi dogru ozaman idama benzer agir bir cezaa yapin uygulayin zor mu? para almaya gelince bin tane fikir uretirler
Toplumda takıntılı insan sayısı arttı. Sadece kadın cinayetleri değil herkes için adalet gerekli. Ülkemizde çetecilik faaliyetleri rekor düzeylerde olduğu için tek taraflı adalet hiçbir zaman işe yaramaz.
Arkadaşlarınızı iyi seçin. Kurtla kuzu sevgili olmaz
Idam gelmediği sürece gelmez arkadaş, var ya ya idam ya da hadım şart bunlara !
neden sadece kadın cinayetleri paylaşılıyor kadınlar daha fazla adam öldürüyor
Dislike atan 5 feministin anasına selam olsun
bu şerefsizlere adam akıllı ceza vermeye ne zaman başlarlarsa ozmn çok küçük bir ihtimal azalabilir veya bu şerefsizlere eziyet edilecek
Biz kadini sahiplenmesi bilmediğimiz sürece cinayetler devam edicek kadını sahiplenmek gerek bu her kadın için geçerli
Sadece Türkiye'de değilki dünyanın her yerinde böyle olaylar oluyor Afganistanda her saat başı 1 kadının başı taşla ezilerek öldürülüyor bunu biliyormusun
Diyecek sözüm kalmadı ülke olarak artık birşeylerin değişmesi gerekiyor.. Megaloman erkeklere gönlünüzü kaptırmayin aman dikkat edin.
Bı gönüllü tim olmalı, bu hayvanları aynı şekilde oldrup bı kenara atmak için. Adaletten bı fayda yok
kötü insan biter mi? bitmez cinayette bitmicek maalesef takıldığın kişiye dikkat edceksin başka yol yok
Ya sabır.
Kimsenin başına gelmesin böyle bir durum..
Gerçekten korkunc ve vahşet..
İnsallah geberir tez zamanda o katil canavar !
işte şeriatla yönetilseydik o cani şu an dar ağacında idam edilmiş bir şekilde sallanıyor olacaktı . yaşasın cumhuriyet
Ne idugu belirsiz erkeklerle sevgili olursanız böyle şeyler yaşanılabilir bizim kızlarda şu var ben ağır abi seviyorum sert davransın dediği olsun ... Çok yanlış işte neyse Allah rahmet eylesin Allah tahsiratini affetsin
Buyuk ihtimalle çocuk şiddete meyili vardı kız örtbas etmis olabilir keşke doğru zamanda ayrılsaydı Şu an hayatta olurdu
Bu kaçıncı kadın cinayeti? Bu kaçıncı çalınan ömür? Yanlışı nerede yapıyoruz toplum olarak, bu kadar vahşileşmiş olamayız.
Bu kadınların da suçu
Bu ulkede idam olmadigi surece ayrica cinayet isleyip sadece 2 yil yatip cikma oldugu surece bu boyle devam edcek
Şaşırmadım. Bir öncekiler serbest bırakılırsa normalin üstüne bir olay. Hepsi birbirine güveniyor. Yazık
Erkek olduğum için kendimden bir kez daha iğrendim utandım 😔
Bu ülkede KADIN olmak KADIN olarak yaşamak KADIN olarak nefes almak KADIN olarak gülmek zor ama Kadın ölmek kolay 😔 sözün tükendiği kelimelerin yetersiz kaldığı yer ve noktadayız 😔 Peygamber Efendimizin veda Hutbesinde ki Ey insanlar Kadınlar size Allah'ın emanetidir sözünü unuttuk çiğnedik 😔 biz ne ara bu kadar kötü olduk 😔
Tek yol idam. Dün aynı sorunun anketini yaptım bu tür suçlara idam tartışmasız gelmeli. Ama hala gelmesin diyenler var 🤦🏻♂️
İncitmeden sevemiyorsan sevme !
#ŞebnemŞirin#
#ArtıkYeter#
Sert erkek seviyorum keko seviyorum diyen kadınlara zerre üzülmüyorum ben ne derseniz deyin umurum da değil kendi tercihleri
Güvensek suç güvenmesek suç evlensek suç boşansak suç... bitmez abi bizim hikayelerimiz bitmez!!!
Bir gün karşına iyi birisi çıkar elbet
@Sevlsrc evet mükemmel giden bir ilişkim var teşekkür ederiz 🙏🏻
Mutluluklar diliyorum
Kadın veya erkek cinayetin hee türlüsüne karşıyım. Can almak bu kadar kolay olmamalı.
İdam değil Şeriat gelecek bakalım nasıl hadlerini bilecek bu... lar.
Şeriat daha beter
@Karaiel Bir müslüman olarak Allah'ın koyduğu ceza hukukuyla yönetilmek istiyorum ve bunun bir çare olduğunu düşünüyorum sizin şeriatı beter görmeniz beni ilgilendirmiyor.
Bu ülkede şeriat uygulanamaz canım.. isteyip istememen umrumda değil
@Karaiel onu Allah bilir gün gelir belki uygulanır sonuçta geçmişe bakmak lazım şeriatın düştüğü yer yeniden sahlanir
Geçmişte kaldı o günler, sen düş kurmaya devam et
Şeriata bu kadar düşkünsen s*ktir git IŞİD veya Taliban'a katıl. Nasıl Olsa Şeriatı getirmesini beklediğin adam bu iki terör örgütüne de TSK Konvoyu üstünden bol bol silah gönderip maddi manevi destek oluyor. Gelemez
Şeytan hazretleri neden popon kalktı ki
@Berkan63 Ölmüş anneni mezar taşına b*şalır kemiklerini sızlatırım or*spu evladı. Hayırdır?
Anca havlarsn awk çocuğun evladı seniii. Sjdjdhdu
Devlet bunu icerde beslicek bide yazıklar olsun aldığı nefese devlet bunu ipe assin yetmez leşini domuzlara yedirsinler kemiklerini de yaksınlar sonra asistle yok etsinlerki bir daha kimse cesaret bile edemezsin
Kısasa kıssas olan idam gelmedikçe durmaz maalesef.
ya hep aynı hikaye bosuna ellerinizi yormayın değişmeyecek diyoruz ertesi gün bir başkası aynı masallarla soru sormaya devam ediyor
Bu kızlar kör mü aga neden hep psikopat bebelerle birlikte oluyor bunlar canınızın hiç mi kıymeti yok yazık gerçekten çok üzülüyorum
Nasihat vermişsin, eksilemisler.
@TeknikAksama tipik türk kızları işte
İsimler değişiyor bu haberlerde ama insanlarda ki canilik aynı, bıktık artık yorulduk dünya insanlığı nereye gidiyor. Korkuyla yaşamak istemiyorum , istemiyoruz ama dur desekte durmuyor bir şeyler yapılması gerek artık.
Adam hic boyle yapacak bir adama benzemiyor vallah, dikkat edin kizlar
Böyle suç makinalarını sokağa salarsalar olacağı bu...
Türkiye kadınını ve çocuğunu koruduğu zamana ortadoğu cehenneminden çıkar:
İbret olacak bir ceza gelmedikçe bu cinayetler son bulmaz.
Dur diyemeyeceğiz ya da şu anki yaşayan nesil bunu görmeyecek
Güzel olmadığım için şükrettigim bir Türkiye. Gitmek istiyorum buralardan!
Bir bitmedi bu katil bozuntuları. Kötü kalpli mahluklar.
Hayvan keser gibi boğaz kesiyor şerefsizler. Acı çekerek ölsünler
Aynısını o bacım çocuğuna yapacaksın boğazını kesip atacaksın
Allah belasını versin öylesin... gücü kadına yetti ta iii
Ooof of kelimeler kifayetsiz kalıyor artık söyleyecek bir şey bulamıyorum çok çok üzücü
İşin temelini bakmak lazım tipi hoş diye böyle bir müptezelle neden olmak ister kız boşuna demiyoruz tipe bakacağına karaktere bak diye
#Hükümdar
Şiddetin cinayetin cinsiyeti olmadığını anladığımız zaman düzelme yoluna girmiş oluruz ülkece.
Bu akıl hastalarınin amacı nedir. Niye katlediyor bu kızı. bunu yapanın yaşamaya hakkı yok
Bu zor hatta imkansız bir şey insanların psikolojisi bozuk toplum olarak hastalıklı bireyler var aramızda bunları tespit etmek çok zor ruhsal sorunları zamanla gün yüzüne çıkıyor olan bayanlara oluyor
Ne yazık ki sözde kalıyor her şey canlar yitip gidiyor
83 milyon insan var böyle şerefsizlik olması normal
İnsan bakmaya kıyamıyor nasıl öldürdün lan bu kızı o r spu çocuğu
Ha çirkin olsa eline sağlık diyecen m kodumun abazasi seni
Ne alakası var mk kaşarı
@Özürlüler İsminle yazdigin baya uyusuyo.. Cümlenin içinden kılçıkla almışsın anlamak istediğini yazık size
pislik herif. sırf kız zengin diye ayrılmak istemedin, Allah belalarınızı versin inşallah
Şu konu etiketini engellicem artık. Moralim bozuluyor gördükçe.
Boş yorum yapıp durmayın ya sıkıldım silmekten
erkek terörü asla bitmiyor en iyisi kimseye güvenmemek
Siz kendiniz seçiyorsunuz öyle tipleri seviyorsunuz gerçekçi olun
Ne kadını ne erkeği insanlık kalmamış ahlak kalmamış dere verilmesi gerek herkese dersten kalan toplum içine cikamamali.
Kadınlar, kadına değer veren erkekleri tercih ettiği zaman