AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Binlerce peygamberin "insan" edemediği ama bizim canım, din kardeşiyiz diye kucak açtığı kansız arapların gerçek yüzü bu işte... Şaşırmamak gerek.
Bir Kürt olarak bunları kınıyorum ve derhal ülkemizden def olup gitmekrubu istiyoruz!
2 suriyeli tiktoker mülteciler hakkında genel bilgi veremez. Aşırı bi detay yazmışsın
Aw maymunlarina bak bide dalga geciyorlar pc kurulari 😡
Atacaksın hepsini anavatanına, o zaman görecekler muzları
su suriyelileri toplu cöpe atasım var nasıl yapabiliriz hajsjs
Hepsini memleketlerine göndermek lazım çocuk kadın dinlemeden. Acımayacaksın bunlara
Bu parazitleri başımıza saran adilerin allah belasını versin inşallah
amin
Her toplum hak ettiği şekilde yönetilir. Bu millete haktır her şey.
Bilerek yapılan bir şey, onlar bunu yapacak kadar bile akıllı değiller!
Yarın bir gün seçme ve seçilme hakkı verilir. Başa geçerler biz onlardan vatandaşlık alırız.
şimdi bir şey derim de neyse tövbe estağfurullah 😡
acıma yetime demişler türkiye bu kadar suriyeliyi almakla hata etti
çok tahrik edici... ne zaman bu fotoları görsem benim küçük hareket ediyor...
Zaman birlik olma vaktiyken su yapilan hic guzel olmamis.
Madem böyle şovları vardı esata yapsalardi ya niye kaçıp gelmişler?
Halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiğinizi düşünüyorum
İnşallah ülkenize geri donup sersefil yasarsınız kuş beyinliler
Karıları kızları sabah akşam günlük evlerden cıkmıyorlar alışkınlar o yüzden koduğmun arap p. çleri
Muzları onlara tersden yedirmek şart ama o da hoşlarına gider
Kes ya surilerin avukatı mısın
24 saat küçük yaşlarda gençecik yaşlarda çöpte çalışarak güneşte yağmurda karda terleyerek üşüyerek sefaleti katalanarak aşağılayıcı bakışları dayanarak aşırı az miktarda para kazanıyorken birisi raportajda biz muz yiyemiyoruz diyen bir açgözlü birisine dalga geçmekle haklılar
Geldi arap, çokta umrumda bende çok çalıştım sabah 5 akşam 8 9 gitsin ülkesinde çalışsın benim askerim orada can veriyor onlar maaş alıp savaşıyorlar ülkeleri için
@Lucifer23 katılıyorum
@lucifer23 Hz muhammed kendini kurtarmak için kaçmamış mıydı
Konu suriyeler gelince coşuyorsunuz alman ya da rus gelseydi bu ülkede seve seve ağırlardınız
Kimseyi ağırlayamam almanın rusun bok işimi var türkiyeye milyonlarcası domuz sürüsü gibi gelsin milyonlarca ama suri domuz sürüsü gibi ülkede geziyor gitsinler esadın yanına
sana galiba batmıyorlar ben her sabah onlarla dolu bir otobüste üniversiteye gitmeye çalışıyorum. ülkeye yaptiklari. boku çıktı artık yeter ya savaş yok bir şey yok bedavadan para gelsin, zaten onlara is hep var. yetti artık
suriyeliler ülkemizde bedavadan yaşıyormuş gibi bir algı oluşturuyorsunuz ama yalan.. İlenin her bireyi çalıştığı için haneye güzel para giriyor olabilir ama yine de bir iş yerinde bir suriyeliyle bir Türk aynı maaşı almıyor. suriyeliler her zaman daha düşük maaşla çalıştırılıyorlar. ama siz bunları görmezden gelip algı yapıyorsunuz da.
Bir gün umarım olmaz ama olursa bizde Savaş anlayacaksınız Allah bizim devletimize zeval vermesin
Yine diyorum genci yaşlısı kundaktaki bebeği kızı erkeği gebersin sakat kalsın seviim değil isterse Allah gelsin desin umrumda değil
@Lucifer23 dünya dönüyor ama sizin gibi cahil ve anlamayan insanlar yüzünden olanlar bize olacak aynısını ve beterini sen yaşaman dileğiyle pis düşünceli insan.
Süriysen niye ülkene gitmiyorsun abd rusya seviyor çünkü dimi, süri değilsen sen nasıl vatansever sin insanlar evladım var diye sevinir bide
@Lucifer23 artık ben sabaha kadar konussam sokmam kafana
2011’den bu yana AKP yönetimi Suriyeli sığınmacılara açık kapı politikasını ensar-muhacir anlatısı üzerinden inşa etmektedir. Suriye’den gelen kavimler
göçünü ensar-muhacir örneğine dayandırarak anlatmak, halkın dinî duygularını istismar etmekten başka bir şey değildir. Mekke’den Medine’ye Hz. Peygamberimizin Hicret’i gerçekleştiğinde Mekke’nin nüfusu 25 bin, Medine’nin nüfusu 12 bin civarında idi. Göç edenlerin sayısı ise 180 civarındaydı. Bu örnekle Suriyeli göçünü sayısal anlamda bir tutmak mantık dışıdır.
@homo_obscurrimus peki
Yakında ülkemiz muz cumhuriyetine dönecek zaten sabırlı olun..
Devletin kime muz yeme konusundaki düşünceleri bunlar.
Mk suriyelileri bunların dedelerini de hiç sevmezdim zaten.
Bu biraz saçımı süpürge ettim yemedim yedirdim durumuna dönmüş ama
Vallaha bu Suriyeliler kardeşim yemeyi hak ettiler yedirin şunları görsünler muzu 🍌
ortadoguyu komple yok edılmesı lazım . dunyanın kanayan yarası
Herkesin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz
Hiç bişey düşünmüyorum ne yaparlarsa yapsınlar beni bağlamaz onların eylemleri.
Hepsini tespit edip sınır dışı edeceksin Suriye'de yemeye devam etsinler
Kendi ülkemizde bizi bu duruma düşürenler utansın diyeceğim ama utanma olsa bu duruma düşmezdik...
Doğru yapılan bir iş tepki böyle verilir
Muz yiyemeyen adam belki her gün ananas yiyordur
Komple def olup geldikleri ülkelerine gitmelerini diliyorum.
rahmetli Aziz Nesin aklıma geldi, Allah rahmet eylesin inşallah.
İnternet bu istediğini yaparlar size karışan var mı
Yok artık 😒
Biraz kıl bir durum, pek ilgilenmiyorum ama İnternet bu kameranın vergisi yok isteyen istediğini çekip atmıyor mu yapacak bir şey yok
Yapacak bişey var canım, bu olaya aynı şekilde Türklerin sosyal medya üzerinden tepki vermesi bu tepkinin çığ gibi büyümesi ve yöneticilerin dikkate alıp bu hainlere yaptırım uygulaması
hainliğin suçu yok ki? düşünce özgürlüğü kapsamına alınıyor, çok çok medeni yasalar böyle diyor, sonra fiili suç yok, nasıl yaparlar, kınama mı verilir ben çözemedim bu işleri, İnternetini mi kessinler, ülkeden atayım desen 2 tane attın ya gerisi?
Arkadaşım bu bir tepkidir yani ve bu olayın daha fazla türk vatandaşinin duyup bilmesi lazım ki ona göre davransinlar, böyle yastık altı edilmemeli
Ankara'da ki Suriyelilere yapilanlari hatırla
Şiddete karşıyım heleki linç kültürüne topyekün karşıyım, bugün başkası yarın sen ben sorgusuz linçe maruz kalabiliriz, toplum korku içinde kalırsa olmadık refleksler verebilir. pek konuyla ilgilenmedim, rutin Twitter lincidir diye, iki gün sonra unutulacak tepkiler vermek yerine toplum eğitilmeli diye düşünüyorum, 2 tane kendini bilmezin gündem olduğu bir ülke vasat bir ülkedir, gençlerin konuşması, tartışması gereken olaylar değil olgular olmalı, 2 tane suriyeli dövsem ne olur, 5000 tane millet var.
Bir üst lige geçersen, dolaylı dolaysız teması kesersin, gerisi siyasetin işi, hukukun işi
Evet ama işte elimizden başka ne gelir :/ hem yardım ettik hem ülkenin içine ettiler bide kalkmış dalga geçiyorlar bu tam bir Arap yüzsüzlüğü
Arap yüzsüzlüğü tiktokla birleşirse demek böyle oluyor, sıkıcı, takma
Zaten taksam ne olacak ki 😒
Başta şu mahluklara evini satanlara kiraya verenlere iş verenlere muzu skmak bir yerlerine
Derhal sürgün edilmeliler kimse türk halkıyla dalga geçemez bunun bedelini ödemeliler şu an çok sinirliyim.
O muz yerine ağızlarına başka bir şey vererek tepkimizi göstermeliyiz. *mına kodumun pislikleri.
@pieta5 niye engelledin hhh? konunun arap sevicilikle alakası yok ben senin gibilerini çok tanıdım, senin hakkında işlem başlatılmalı resmen suç işliyorsun. kendinizden olan herkesi aşağalarsınız geçti sizin zaman efendi değilsiniz artık
ilki olursan muhtemelen zamanla senden sıkılacak ve boynuzlarını bilemeye başlayacaksın. görmüş geçirmiş erkek daha makbuldur.
Suc bizim degilki duzgunce yaşamaya calistugimiz icin hep bunalr yemin ediyorum duzgunce yasadigumjz icin illa kötu yolami girelim napalim yemin ediyoruk bu ülkede adeletli kurallara uyarak yasamak cok zor
adamlar vatanini satmis gelmis serefsizler benimi dusunecek ama buna goz yuman yetkililer ne yapicak merakim o
Her muz muz değildir 😁 derin manalar içerir 😂 istedikleri kadar yesinler 😂
oha savaştığımız ülke vatandaşları bizle dalga mı geçmiş ben çay ikram ederler sanıyodum
Bunları en baştan alarak hata yaptık zaten. Bunlar mı mülteci? Ayriyetten ülkenin kendi cumhurbaşkanı kendi milletiyle dalga geçerken, bunlar geçmiş çok da şey etmemek lazım.
Fazla değil bu topraklar karışınca muz yemeye başka yere göçerler.
Awq görgüsüzleri, vatanını satan karısını da satar sizden ne beklenir
Mk p*çleri korkudan türkiyeye kaçanlar burada aslan kesiliyor. O muzu onların bi taraflarına sokmak lazım
"Suriyeliler muzu tüketerek bitirmiş " lafı mantıklı mı !! Önce buna bi bakalım
Bunu diyen akilsiz başlattı en çok Suriyeliler bu ülkede muz yiyorsa kötü
bu andavallardan biri elime geçsin var ya yapmadığım işkence kalmaz tüm sinirimi ondan çıkartırım sinirliyim zaten
Türbanlı suriyelinin ağxına yakısmıs muz fantezim var yapmayın
Ne demiş atalarımız
Fakirin karnı doyunca …………….
Dağdan gelip bağdakini kovuyorlar. Yakında Türkiye bizim defolun buradan gidin de derler.
Suriyelilerden Kürtlere ne ara geldik?
@delişük bak güzel kardeşim biz kürdüz benim abim Kars ta terörist lerle girdiği çatışmada şehit oldu şimdi sen kalkıp ta benim abime terörist dersen benim zoruma gider ben o yorumunu okudum elim ayağım titredi yapma eyleme
@ilyas36 senin abin şimdi çok güzel bir mertebede ve mutlu. Şu gereksizin de lafına takılma 🤗
Ülkemde kardeşim istemiyorum başta Suriyeliler olmak üzere afkanlar da s. ktrip gitsinler. Bunları ülkeye alanın ben zaten...
tamam mk vatansız milletsizleri , bunlari ülkeye alanı şu vereni ev vereni iş verenin ta mkk
O muz yerine yarrkk yesinler bu bacım çocuklarının böyle yapacakları belliydi karılarını ziktiklerşmln
Suriyeliler candır. Türklerden daha cok seviyorum 🙂
Yunan tohumu olduğundandir
Pislikler. Ben kolay kolay birinden bu kadar nefret etmem ama şu hareket ile ettim. İnsan değiller
Krig...
Hepsini sınır kapısının ömüne koymak lazım.