sahibinden'de paylaşılan ilanda fırsattt daire demişler bir de :D inanılmaz değil mi ya şu evin haline baksanızabu da ortak kullanım alanıymış burada affedersiniz hayvan bile zor yaşar ya
Kadıköy'de 1250 TL'ye stüdyo fırsat daire! Son günlerde kira fiyatları sizi de şok ediyor mu?
Türk insanının ahlak anlayışı genelde bu tür durumlarda ortaya çıkar. Ben Beşiktaş'ta bildiğin odunluğa elektrik tesisatı çekip 1.70 altı vatandaşlar için uygun kiralık daire diye ilan verildiğini gördüğümden beri bu milletin köyden şehre gelip emlak sahibi olmuş kitlesinin temel insanlık değerlerinden uzak olduğunu gördüm.
80 milyon tane insanı dünyanın coğrafya olarak en geniş 20 ülkesinden birinde başka yer yokmuş gibi İstanbul'a yığıp oradan rant elde etmeye çalışan devletin de, bu zihniyete eline para geçecek diye cevaz veren yavuşak gecekondu mahallesi sakinlerinin de ta a... neyse.
2 aydır daire arıyorum ama yok. Yok suit oda diye aptal saptal ilanlar koyuyorlar, odaya it bağlasan durmaz. 3.000TL kira 2+1 diyorlar bir bakıyorsun sobalı. Daire yok şu an. Oturulabilecek ortalama bir daire 4.000Tl den başlıyor. Ama o kadar kira verilir mi? Tabi ki hayır!
Bizim mahalle orasi. Hatta geçenlerde muhtara da sormuşlar bu ev nerede diye. İyi de her şey arz talep dengesine göre fiyatlandirilir. Ama bazıları demek ki k*eriz avına çıkmış. Onlar da biliyor bu memleketin denizinin de ke*rizinin bol olduğunu.
Ben bu tarz sitelerin gündem pazarını çok kötü etkilediğini ve denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten toplu olarak ekonomi konusunda ciddi ve zor günler geçirirken böyle sitelere insanların kafasına göre fiyatlandırmalar yapmaları dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Etikte değil. Önüne gelen komşunun evi 300.000 ediyor benim ki 500.000 eder diyerek fiyatlandırma yapıyor. Kiralar için ağzımı açmıyorum bile inanılmaz saçma fiyatlar var. Durum vahim. Böyle giderse her şey daha da kötü olur. Umarım en kısa zaman da denetime girer ve dikkat çekilir. İyi günler ⚘
istanbuldayız bir gün ama ben almanyadan olmama rağmen türk arkadaşım ağırlayacak beni otel masrafı yemek bakımından. otele geldik benim oda -2. katta orada nasıl nefes aldım nasıl kaldım bende bilmiyorum. gerçekten o zamanki parayla 20 euro ile daha güzel yerde kalırdım ama yaşım baya küçük ve insanları utandırmak istemiyorum.
Ülke yaşanmaz insanı çekilmez havası zehirli hale geldi umarım bu olanlar düzelir dicem ama bu ülkede zam gelen uzulamaz kural böyledir 1 1 2 bine oturuyorum
Baya fırsatmış. Hastalık kapmak için büyük FIRSAT. Kendini aptal hissetmen için büyük FIRSAT Uyanık insanları ve beceriksiz yöneticileri sevindirmek için büyük FIRSAT.
henüz hiçbir şey, dolar 14 euro 15 olacak. kerriz milletin okumuş çocukları ülkeden çıkacak 30 milyon göçmen dolacak ve sonunda birkaç parçaya bölünecek
Ben on yıldır fiyatlara şok içinde bakıyorum o zamanlar gülenler bu kadar zam normal diyenlere sesleniyorum Evet bu fiyatlar zamlar gayet normal daha ne olacağını ki 😉🤣🤣🤣
Opops.. Yazık ya.. Devlet bu olaya el atmalıydı ama şu an kendini düşünmekten millet herseyı cumhurbaşkanları giibi fırsatta cevıriyor yaa. Allah ıslah etsin
Hiç mi? Ayak üstü 2 dakikada asgari 2000 tl alıyorlardı şu an 3-3500 tl? Bu hiç mi? İnsanlar 3000 tl için bir ay boyunca köpek gibi çalılıyorlar. Emlakçının hakkı olmayan bir parayı beş dakikada cebe indirmesi reva mı? Ne emek sarfediyor da alıyor bu parayı? Ev sahibi cama kiralık yazısı assın yetiyor zaten hemen kiralanıyor. Emlakçı ne diye araya giriyor? Helal para kazanmıyorlar. Ben hiçbir zaman helal etmedim! Sanırım siz de emlakçısınız veya bir yakınınız emlakçı.
emlakçı zaten gitmesin araya o konuda katılıyorum. ama şöyle de bir şey var ev kiralamak da zor iş. kiracıya uğraşmak da ayrı zor. ve mesela bir evden şu an 3 bin TL alsan ev sahibi olarka o bile para sayılmaz bu devirde. evini sat daha mantıklı olur
Bu ne ya bu nebiçim bi ev insan bunu kiraya vermeye utanır gidin geniş ferah atdınlık güneş alan balkonlu ulaşımı kolay avm yakınlarında bir ev alın rahat rahat oturun böyle ilanlara da bakmayın
Yemin ederim herkes herkesi yola derdinde herkes herkesi keriz yerine koyma derdinde bu devirde aklı olan hayatına insan falan almasını hepsi aşağılık bunlarin