Yemek yemediği için babasının yumruk attığı 1,5 yaşındaki Elif, hayatını kaybetti
Gaziantep'te babası Mehmet Yılmaz'ın yemek yemediği için yumruk attığı 1,5 yaşındaki Elif Hazal Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede 4 günlük yaşam mücadelesi sonrası hayata gözlerini yumdu.. Gözaltına alınan Mehmet Yılmaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
19 Ekim günü Güneykent Mahallesi'nde bir ay önce doğum yapan Duygu Yılmaz (27) hastanede tedavi gören bebeğini ziyarete gitti, eşi Mehmet Yılmaz ise kızı Elif Hazal ile evde kaldı.
SİNİRLENİNCE YUMRUK ATTI Mehmet Yılmaz, karnının acıktığını düşündüğü kızı Elif'e yemek yedirmek istedi. Ancak Elif yemedi. Sinirlenen Mehmet Yılmaz, kızına yumruk attı. Yere yığılan Elif Hazal hareketsiz kalınca Mehmet Yılmaz sağlık ekiplerini arayarak kızının düştüğünü söyledi.
HAYATINI KAYBETTİ İhbarın ardından eve giden sağlık ekipleri küçük kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Elif Hazal Yılmaz, bugün sabaha karşı doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
"YEMEK YEMEDİĞİ İÇİN VURDUM" Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Mehmet Yılmaz'ı gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda kızına yumruk attığını itiraf eden Yılmaz'ın, "Kızıma yemek yedirmek için sofra açtım. Fakat kızım yemek yemeyip ekmeği yere attı. Ben de vurdum" dediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU Elif Hazal'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Duygu Yılmaz, kızının cenazesi teslim edildiği sırada gözyaşlarına boğuldu.
1.5 Yaşındaki Kızınızı Yemek Yemediği için Yumruklar Mısınız?
bizim dönemdeki “Anne & Baba” lar bana göre asla ebeveyn değil. Kimsede O olgunluk karakter yok artık. Ürümeyi herkes beceriyor yapıyor peş peşe 2-3 tane ama daha ne istediğini bilmiyorlar yavruların. Sırf ağladığı için darp edenler var. Hayatından bıkmış çocuğu gösteriş eğlence için yapan canavarlarla dolu. Yazık olan yine bebelere oluyor da naparsın
Kendi ailemden yıllarca psikolojik olsun fiziksel olsun yoğun şiddet gördüm.. Şimdi evliyim eşim hep oldukça makul biri olduğumu söyler çocuk olursada öyle... Nasıl davranmamam gerektiğini öğrettiler aslında
Artık eminim. Araba alabilmek için gerektiği gibi çocuk sahibi olabilmek için de ehliyet gerekli.
-Ebeveynin akıl sağlığı -Ruh ve beden sağlığı -Kendini yetiştirme düzeyi -Çocuklara karşı bakış açısı gibi detaylara dikkat edilerek ehliyet verilmeli. Bu tarz fiziksel, zihinsel ya da psikolojik şiddet uygulayan yani çocuğuna bakamayan ailelerden bebekleri alınmalı ve yetimhanelerde büyümeli. Ya da çocuğu öldüğü için kalbi paramparça olan ailelerin himayesine verilmeli. Bu nasıl bir insanlık? Mevzu babalıktan da çıkmış, bu kişi insan olamaz. Çünkü bunu ne normal bir baba ne de normal bir insan yapar ₪
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
öyle bir şey yapamazsın ama insanlara eğitim verilmeli
Daha biraz önce birisini haşladim bu konuda hemde yaşını başını almış birisi dediği şey belki adamın ruh hali iyi değildi neden yaptığını nerden bileceksiniz ülkenin hali belli kafası bozuk belli ki dedi
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ruh hali ne ya çocuğa yumruk mu atılır beyni yok mu bunların onun canı ne ki sen yumruk atıyorsun
Cidden bu kadar mı acımaz olur insan ya bune daha o küçük bir bebek söylenecek söz yok sözün bittiği yer
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir de kızım demiş şerefsiz vururken acımıyor böyle baba olmaz olsun artık devletin buna bir el atması lazım evlenecek kişilere psikolojik tetkikler yapsınlar öfke sorunu olanları düzeltebiliyorlarsa düzeltsinler yoksa evlenmesinler yazık ya