Bir insan gerçekten suçlu ise beraat ettiği dosya tekrar tekrar açılmaz. Bugüne kadar somut bir delil bulamayanlar sadece kendi yandaşlarına oynarlar. Eğer ki bir örgüt var ise (ki buda şüpheli) örgüt lideri papaz nerede , yok hepsi düzmece ise (ergenekon gibi) o zaman bu insanlar neden içeride
Osman Kavala, Türkiye'deki George Soros'tur. Kavala liberal bir iş adamıdır. Aynı zamanda İletişim Yayınları'nın sahibidir. Bu yayınevi Ermeni meselesi konusunda Ermeni lobilerinin tezlerine yakın HDP çizgizisinde yayınlar yapar. Nitekim Selahattin Demirtaş'ın kitaplarını da bu yayınevi basar. George Soros ise Sırbistan, Kırgızistan, Gürcistan ve Ukrayna gibi ülkelerdeki birçok Rusya karşıtı siyasi hareketleri fonlayan Yahudi bir milyarderdir. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki AKP'ye yakın olan Pelikancılar da bir anlamda Soros desteklidir. Pelikanlıcaları fonlayan iş adamı Can Paker Soros'un adamlarındandır.
Serbest kalir, tipki rahip brunson olayindaki gibi. Bu tur kisilerin seceresini bilir devletler, eger bu kadar cok ulke serbest kalsin diyorsa adam ulkeyi yakip yiksa yinede serbest kalir. Dis iliskiler daha onemlidir cunku. Dolar, euro ztn ucuyor en azindan biraz dursun diye birakirlar.
son 2 yıldır ismini duydum erdoğan bundan neden korkar anlamadım. Hadi Demirtaş erdoğanın korkulu rüyası psikolojisini bozmuş lakin sayın Kavala? yahuuu Bu adam neden içerde.
İktidar devrilince altında kalanın iktidar yandaşları olacağını düşünüyorum Osman Kavala bir çok örgüte destek verdiği belgeleri ile devletin elinde var olduğu söyleniyor yani 2023 e kalmaz