25. ve 26. dönem AKP Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, ülkedeki zamları değerlendirdi. Erdoğan, "Geçen yıl doğal gazın birim fiyatı 1.99'du, şu anda 2.33. zamlar gelmiştir ama, mini mini gelmiştir.Türkiye'de o kadar pahalı bir benzin yok. Muhalefet çok yükleniyor" diyen Erdoğan, yurttaşın şikayet emekte haklı olduğunu ancak onların dertlerine yine AKP ve Erdoğan'ın derman olacağını söyledi. https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/akpli-husnuye-erdogan-zam-gelmistir-ama-mini-mini-gelmistir-1876942
AKP'li Hüsnüye Erdoğan "Zamlar gelmiştir ama, mini mini gelmiştir" dedi! Sen de aklınla dalga geçildiğini hissediyor musun?
Norveçte bir kurbağa deneyi yapılır. Kurbağa kaynayan bir suya atılır ve kaba dokunduğü anda zıplayarak kaçar ve hayatını kurtarır.
Deneyin ikinci aşamasında ise kurbağa ılık bir suya konulur ve su çok yavaş biçimde ısıtılır. Kurbağa bu toksik ısı farkını idrak edemez ve kaynayarak can verir.
İşte türkiye ekonomisi de böyle işliyor. Su sıcaklığı git gide yükseliyor. Eğer farkına varıp bir çıkış yolu düşünmezsek bu kaynayan kazanın bizi yok etmesi kaçınılmaz.
B.. tan ekonomiyi artık nasıl savunacaklarını şaşırdılar. Aklımdan geçenleri yazsam tazminat davası açar. Hı hıı mini mini zamlar. "Zam değil zamcık" demişti büyük usta Levent Kırca. Mini mini değil de, daha ziyade kol gibi. Erdoğan'a toz kondurmamak için canla başla savaşıyorlar, vallahi helal olsun. Ben böyle bir "liderine tapma" görmedim. Hitler de, onun propaganda bakanı Goebbels de mezarlarında ters dönüyorlardır, "lan biz bunları niye akıl edemedik" diye 😂😂😂😂😂😂
Artık bunlara bakmıyorum bile. İnananlar düşünsun. Geçen asgari ucretle çalışan ve ölümüne bunları savunan birisine dedim ki ekmek 100 lira olurda aç kalır misin? Kalırım tabii abi , nasıl gecineyim dedi. Ben de ben 100 değil bin lira olsa aç kalmam, sen düşün bana ne dedim konuyu kapattım. Bu ve bunları destekleyenlerle tartışılmaz , kestirip atacaksın. Ekmek 100 lira olunca belki akılları başlarına gelir.
Yuh Artık Mini Mini Heaa Bu Kadın Harbi Dengesiz Dangalak Neresi Hafif be ülkece zor durumdayız Hiç mi Görmüyor sunuz Tayyip Erdoğan da çok saçmalıyor Neymiş market ürünleri fiyatları çok uygunmuş Bunların Cidden kafası güzel bir şey Kullanıyor çekiyorlar Sağlam akıllı düşünen böyle konuşmaz Zor durumdayız Maaşlara artış yap be Tayyip ya yap ya da def o git
Zam zamcık mevzusu varya levent kırcanın ona dönmüş buna zam gelmiş mini mini gelmiş fark ettirmeden zam geliyor üzülmeyin sonra telafi ederiz diyor doğalgaza daha ne kadar gelecek zam merak ediyorum mesala:)) Bir çuval una ne kadar zam gelmiş mesela iki ayda.. arkadaşım yufkacı abi bir ayda üç defa zam gelir mi bir çuval una diyor bir daha gelecekmiş uncu elinde varsa para al diyormuş sürekli fiyatı yükseltiyoruz millet beş alacağına 3 almaya başladı diyor..
Mini mini bir zam konmuştu pencereme değil ocağıma konmuştu Ben özel sektör elemanıyım acaba bu mini oranları ocak maaş zammımda alabileceğimi garanti ediyormuları kendilerileri hazretleri Yoksa sn cumhur başkanımızı arasam patronumla konuşurmu bu mini zamları kurtaracak bir zam alabilirmiyim 😃😃😃
bakışları her şeyi anlatıyor zaten.. kendi de inanmıyor söylediğine... yerler mi acaba ki bakışı var ablanın gözlerinde.. ipin ucunu kendileri de kaçırdılar.. farkındalar.. toparlayamıyorlar da.. bu yüzden bu yol başvurarak kendilerini kandırıyorlar..
Kimse kötü şey söylemez kara haber zor verilir. Ekrem imamoğlu zam yapmadık fiyat güncellemesi yaptık demişti. Bir bakan zamanında zam değil gerçekten olması gereken fiyata çeltik demişti
Zam demek zordur. Herkes için zordur. Birde zammı yapan sevdiğiniz birisi olursa idare ederiz ama sevmiyorsak ölümüne eleştiririz. Sonuç zam geldi
Dasssak geciyorlar halkla en tepeden tut aslarina kadar millet hala pesinden gidiyor. Zam gelecekse gelsin fakat bu elektrige suya ota boha yapilan zamlar gibi asgarinucrrte de yapilmasi gerek ve asgari ucretten vergi kaldirilmasi gerek
Demeye çok şey varda neyse yine Silivri yolunu tutmak istemiyorum. Eleştirdiği de hakkını aradığında susmayip kral çıplak dediğinde siluvri yolunu gösteriyorlar hemen. Nerde hak nerde hukuk nerde adalet nerde din nerde iman nerde kitap.
Mileti cahil görüyor hakli bence bu milet halla destekliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Diyor ki "zam vaaaar zamcık var" diyor ve ekliyor yılbaşında asgari ücret konusunda iyi bir zamla vatandaşı rahatlatmazsak bu millet zamcığınıza kuyacak diyor.
Valla benlik sikinti yok, benim gemim yuruyor. Durumumda sukur iyi. Bu zamlari, asgari ucret alipta, mevcut hukumeti desteklemedigim icin bana vatan haini diyen 'vatansever' arkadaslar dusunsun.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > AKP'li Hüsnüye Erdoğan "Zamlar gelmiştir ama, mini mini gelmiştir" dedi! Sen de aklınla dalga geçildiğini hissediyor musun?