Evet yanlış duymadınız Türk kendi yetiştirdiği ürünü pahalı, ithal ettiği İngilizi ise ucuza yiyor neden acaba, Antalya-İstanbul arası 700 KM, Antalya - Londra arası 3bin 759 km Türkiye de incirin kilosu 30-60 lira, Londra da 1 Pound 300 gram 12 Türk lirasına denk geliyor kilosu Londra da 40 liraya geliyor Türkiye de ise 60 lira Türk yine kendi tarım ürününü ingilizden daha pahalı yiyor neden acaba
Türkiye de Yetiştirilen İnciri İngiltere Neden Daha Ucuza Yiyor?
TGRT ben de öyle biliyorum bu haber neyin nesi onu anlamadım Londra dayı oğlum var tanesi 12 TL diyor nerde ucuz mus gidip ordan alayim diyor s... Böyle insanlar dört o çocuğu vatan hainleri bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkiye 60 TL nerde incir varmis bu haberi yapanı s.. rm ben 18 TL geçen hafta 2 kg aldım nerde 60 lira a... Vatan hainleri
18 TL den 2 kg aldım kg 18 orada yanlış anlasilmasin
Vallahi TGRT HABER in spikeri iddaa ediyor sanırım İstanbul'da, fakat bizim manisa da 20-25 lira yerine göre değişiyor, TGRT bide AKP nin medyası
TGRT ben de öyle biliyorum bu haber neyin nesi onu anlamadım Londra dayı oğlum var tanesi 12 TL diyor nerde ucuz mus gidip ordan alayim diyor s... Böyle insanlar dört o çocuğu vatan hainleri bunlar
valla bende anlamadım :)
Bizden çok ucuza ithal ediyorlar, bu da Türk Lirasının ne kadar değersiz olduğunu gözler önüne seriyor.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!