ayrica Furkan Şimsek'i karikatür cizmeye Tayyip Erdoğan'ın teşvik ettigi öğrenildi.
https://onedio.com/haber/nihal-yalcin-i-siddet-gorurken-resmeden-resim-ogretmenine-tepkiler-cig-gibi-yagdi-1008909

Tamer Karadağlı için hoş bir destek olmamış bu, ipin uçunu kaçıran kişi bu karikatürü çizen kişi asıl, olaylar oluyor adamın belki dünyadan haberi yok, ve bu hoş değil şakası bile hoş değil, Tamer Karadağlı ödülü böyle mi takdİm etmişti? Bunu çizenin abartması sadece...
Kültürel olarak ilerleme sağlayamadığımız sürece bu konuları daha çoook konuşuruz. Ayrıca her olayı İstanbul sözleşmesinin varlığı ya da yokluğu ile ilişkilendirmek de çok saçma.
Benim güzel yurdumun güzel insanları böyle şeylere takılmaz. Ne çabuk unutttuk, Aids bulaşacağını bile bile hayat kadınları ile ilişkiye girip atın ölümü arpadan olsun diyenleri ya da en iyimser tahminle kör olacağını bile bile kaçak içki tüketmekte ısrar edenleri. Biz böyle bir milletiz. Hangi cani katliam yapacağı zaman İstanbul sözleşmesinin varlığını önemseyerek davranmış bugüne kadar?
Fikirlerin tartışılabildiği hoşgörü gösterilebildiği gün medeni gelişmiş bir ülke yolunda ilerlediğimiz gündür
Bunun yanısıra Nihal Yalçını bizzat tanır bilirim insan evladı iyi bir kadındır
Şiddeti destekleyenlere karşı olmasını şimdi daha çok destekliyorum bu karikatür nüsvettesi bunun bir kanıtıdır.
kadına şiddete hayır
https://www.youtube.com/embed/5J2i6FNGGvseiğ için teşekürler
Cevap
19Cevap
Baştan sona komedi. Ne kadar büğütüldü bu iş. Nihal Yalçın'ın yaptığı saçma, önce al ödülünü, sonea konuş. "Bu ödülü bana kim verdi?" demesi ayıp, onun büyüğü, o insanda orada misafir. Öte yandan, hdp, tartışmasına ne gerek vardı, sonra chp Trolleri, karıştı, sonra akp trolleri, şimdi de bu karikatür, ne gerek vardı bunca saçmalığa. Herkes topluma mühendislik etme çabasında. Bu bilinçli yapıldıysa ayıp bu millete ama tekrar ediyorum başlatan Nihal Yalçın, Al ödülünü sonra konuş!
Bu olay fazlaca abartıldığının kaanatindeyim..
Orada bir saygısızlık olduğu bariz ama bunu şiddet olarak nitelendirmek biraz fazla abartı değil mi?
Bunu üzerine vazife alarak birtakım uygulamalar içine girenlerin yaptığını savunmuyorum elbette ancak. bana bu mesele fazla uzadı gibime geliyor..
Allahım ne abarttılar yarabbim yok artık ya.. solcuyum ama sırf solcu oldugum için kadını savunmayacağım Tamer karadağlının bi hatası yok ödülünü almadan konusan nihal kadın resmen üzerinden prim yaptı tamerin yerinde ben olsam daha kötü tepki verirdim adama resmen saygısızlık
Zaten haklı olanı savunmalısın
@Darkness_Queen elbette ama coğu insan at gözlüğü taktığı için belirtme gereği duydum.. :)
Ülkenin C. başkanıyla ilgili dalga geçip aşağılayan bir karikatür çizilip yayımlanıyor ve buna düşünce, ifade hatta basın özgürlüğü deyip çıngar çıkaranlarda, bu kadının karikatürüne tepki gösterenlerde AYNI kişiler ve çevreler :D Özgürlüğü sadece kendilerinin hakkı zanneden geniş bir kitle var kimi zaman kendilerine aydın, kimi zaman çağdaş diyorlar.
Oğlum siz nasıl ruh hastasısınız ya destek verdiğiniz insanlar kadını güyya destelemek için bunu çizmiş, hani şu hdpli pkklı demirtaş aşığı sevgili sanatçınız var ya onu hani, bunuda tayyibe bağlamışlar allah biraz akıl versin size şizofrenler ya deliriyorum ahahshjd
Ne gereksiz şeyler tartışıyoruz yahu... Ne gerek var... Konu kendi macerasından çıktı memleket meselesi oldu
Çok fazla yorum yapmayacağım.
Oraya çıktıysan ya usule uygun davranacaksın. ya da çıkmayıp usulünü yaşatacaksın
Bu olay da amma abartıldı konu bi ödül töreninden nerden nereye geldi. Ülkede bi ton sorun varken bu meselenin büyümesi çok gereksiz ve saçma gerçekten.
Magazin hayatı yaşayan ülkede normal görüntüler. Ben normal şeylerle karşılaşınca şaşırıyorum
kadına şiddeti gösteriyor..
ne kadar sövsem az..
Kim ne derse desin, Tamer Karadağlı sonuna kadar haklı.
bu pkk seviciler dağdaki kadınlara gelince İstanbul sözleşmesini görmüyorlar herhalde. e tabi pkk seviciyi susturursan kadına şiddet olur. tam tersi olsaydı demokrasi özgürlük olyurdu
elin teroristini hep hakli olsa savuncak halim yok. beter olsun.
Şiddetle bir alakası yok.
İpin ucunu iyice kaçırmışlar. Tamer Karadağlı'yı egosundan dolayı eleştiriyordum ama adam sonuna kadar haklıymış.
O kadıının derdi başka zaten mevzu ödül değil resmen provakasyon yapıyorlar.
Abartmaya bayılıyorlar her olayı.
Ilk egoist bunu siyasete bağladı ya pess
Çok büyük bir algı var
Bu olay gereksiz uzadı ya
Pek destek karikatürü olmamış :)
Bu tüm erkeklere bir hakaret oldu bedelini ödersiniz
Sinsirella tayyip yine el altından işler çeviriyor
Tayyiple alakası ne 😂
@dowpehenww Paylaşımı sonuna kadar okuyup daha sonra yorumlara inseydiniz keşke
Yazıyı tam okumadım kusura bakmayın.. ama bence karikatür daha cok nihali destekliyor ajitasyon yapılıyor gibi duruyor
@dowpehenww mal gizli karikatürü bile anlamamış ki ne bekliyosun 😂 mal bunların sürüsü
@XoxBurak kes lan tıraşı totoş
@XoxBurak amele anneni tokat manyağı yapar nasırlı elleriyle
@XoxBurak kimin aşağılık olduğu belli sohbete argoyla dalman ne halt olduğunu gösteriyor
Tayyip: ben ne alaka
Link i tiklayin lutfrn
Tıkladık hanfendi hala olayla hiç bir alakası yok abv
Anliyorum
Bazi kizlar tokadi hakediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?