Ne düşünüyorsunuz?
A) evet kazanır
B) artık kazanamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir haberde okumuştum yanlış değilse cumhurbaşkanı üniversite sınavlarının kaldırabiliriz gibi bir mesaj vermiş gençlere ve son zamanlarda partisinin gençleri önemsediğini söylüyor ama gençler böyle mi düşünüyor (ben dahil) tabiki de hayır maalesef onca yıl geçmiş aradan ve şimdi gençleri önemsediğini göstermek çıkar meselesi yani oy alabilmek için yapılan bir davranış bana göre eğer erkem seçim olmazsa kesinlikle kazanamicak hele de önüne Ekrem imamoğlu ve Mansur yavaş gibi halkın sevgisini kazanmış adaylar çıkarsa erken seçim olursa az bir farklada olsa kazanır
Bu milletin biraz olsun aklı varsa bu iktidarı ilk seçimde değiştirir. Canhıraş savunanlar ya ap**l, ya da iktidardan besleniyorlar. Bir yanda milyonluk arabalarında koko çeken MV danışmanları, İl Başkanı çocukları, bir yanda RTE konuşurken polislerin kumanyasından artanları toplayan aç insanlar. Bir yanda amcası, dayısı sayesinde kamu kurumlarında kadro verilen vasıfsızlar, bir yanda 80-90 kpss puanı ile s**rb**tan mülakatla elenip atanamayan üniversite mezunları. Bir yanda dükkan kapatan binlerce esnaf, şirket, bir yanda vergi borçları silinen yandaş holdingler. Ülkenin her alanda birikmiş dağ gibi sorunları var, yandaş medyanın uçan, kaçan, şahlanan, yükselen Türkiye masallarının arasında yer vermediği. İktidar değişmezse, korkarım 5-10 sene sonra artık bağımsız bir ülkemiz olmayacak.
Cevap
10Cevap
Bu saatten zor ama kazanabilir zaten hic bir secimi kendi hakkıyla kazanmadı son belediye secimde gördük kendisi de iyi biliyor sonunun geldigini direnmeye calisiyor
Deveye diken insana s... yaranır" sözünü tescil etmiş olur millet tayyip kazanırsa.
Kazanırsa ülkeyi terk ederim artık... benden bu kadar
Erken seçim mi olacak
Evet kazanacak
ıc savas cıkaracagı ıcın kazanacak
en son acıklamarını gormedın mı
muhalefet aday olmasın, bunlar daha ıyı gunler, pekerın acıklamaları, kılıcdarolgunun gecen sıyası suıkastlar olabılır demesı
sadata dagıtıla sılahlar
daha sayayım mı
umarım boyle bırsey yasanmaz ama ulkecek ıc savasa dogru gıdıyoruz
Kazanır
Nasıl?
Her türlü kazanır
kazanırsa giderim direkt
nereye
kazanır
Kazanır net
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?