İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte İBB’nin kadın öğrenciler için Avcılar’da yeni açtığı yurdu ziyaret etti. Öğrenciler ile bir araya gelen İmamoğlu, Gaziosmanpaşa’da bir öğrenci yurdu daha açacaklarını söylerken yurtların sayısını artırmak için hayırsever iş insanlarına işbirliği çağrısında bulundu. İmamoğlu, “Şu anda ‘Barınamıyoruz’ diyen gençlerimize barınabilecekleri yurtlar sağlamakla uğraşıyoruz” dedi.
Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'den 600 TL ye süper öğrenci yurtları! Erdoğan hükümeti böyle şeyleri neden yapmıyor?
Erdoğan hükümeti yapmıyor çünkü statikolaştı. Bu dünyada her alanın içinde olan birşeydir. Erdoğan prestiji artık itibarın tadını aldıkça maalesef kendi felsefesinden uzaklaştı. Geçenlerde akp li bir seçmen olduğunu bildiğim bir kişi şu sözleri demişti " ak parti kuruluş yıllarında pantolonu yamalı ayakkabıları delik olan insanların çabaları ile iktidara geldi şimdi ise eroin tozunu çekenlere makam veren bir partiye dönüştü"
Yeni bir kana herzaman ihtiyaç var. Ancak halkımızın politik anlatışı fanatizm şeklinde olduğu için nice dehaların sesi duyulmuyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapmıyormu. Sizler neden hep yanlısınız. Kaç tane yurt yaptı. Biraz sol tarafı dinlemeyi bırakında başka kaynaklarada bakın . sizin gibiler yüzünden akp ayakta duruyor. Güya algı yapmaya çalışıyorsunuz ama yok hep ters tepiyor. Istatistiklere bakın diyeceğim şimdi onlar yanlı dersiniz. En yanlı olanda sizsiniz
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Birde kendileri gibi düşünmeyenlere köyün diyorlar. Gördüm her defasında koydular
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tayyip Erdoğandsn Bir halt olmaz neden belli Tayyip anca boş boş konuşuyor ulan ülke ne halde be Allah'tan kork Millet Basit bir şeyi bile almakta zorluk çekiyor düşünün yani Elma ne kadar domates ne kadar Fakirliğe girdik resmen sen maaşları yükselt yeteri kadar O zaman sorun olmaz Tayyip efendi
Aşağıda ki koyunlara inat sonuna kadar tebrik ediyorum bu adamı 🥳 elini attığı işi hakkıyla yapan adam 🙏 hele ki bunu engellememişler şaşırdım bir yandan da.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu Ekremden mi bahsediyoruz? Hangi dünyada yasiyorsun sen? İstanbul İstanbul oldu olali, böyle kötü bir yönetim görmedi, böyle sowcu bir Belediye Baskani Türkiye tarihinde olmadi.
Bu tür şeylerde rant az olduğu için uğraşmıyorlar. Bilmeyene ileteyim; mesela yaşlısınız, yalnızsınız ve huzurevine başvurdunuz, İstanbul'da ne zaman sıra gelir? Şu an için 5 yılda. İnanamayan gitsin araştırsın.
Erdoğan hükümeti şöyle yapıyor.. Vergilerimizi yandaş cemaat vakiflarina bir şekilde aktarıp, zorda kalan öğrencileri cemaatlerin işlettiği yurtlara kanalize ediyor.
Öğrencilerin kalacak yer bulamayıp pislik ve şer yuvası tarikat yurtlarına, dinci ve yandaş vakıf yurtlarına mecbur kalmaları, bildiğimiz bir RTE politikası da o yüzden.
Üniversite kazanan her öğrenciye devlet yurt vaadediyormuş gibi devlet yurdu ile fiyat kıyaslaması yapan var. Kira ya da özel yurtlar daha makul herhalde siz de haklısınız.
pkk ya teslim ettiği ispark iflasın eşiğinde 13 bin işçi işten çıkarildi halk otobusleri artık çalışamaz halde 1 tane yurt açmış başarimi diyorsunuz? cok komiksiniz
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne güzel işte bu vatan için hangi parti olduğu fark etmez hizmet ediyorsa tebrik etmek lazım kim ne yapabiliyorsa yapması lazım çünkü yapılan bir çivi bile ileride fayda verir net
🤣🤣🤣 şaka mısın? Erdoğan hükumeti 450 TL hem birde süper öğrenci yurduymuş objektif ol şu adamın savunulacak gram tarafı yok ama sen objektif değilsin taraflısın fanatiksin
Hep merak etmişimdir böyle çıkıp burada objektif değilsin taraflısın fanatiksin diyorsun ama bunu gizli üye olarak yapıyorsun adam çatır çatır dimdik ayakta kendi kimliğinle bunu paylaşırken sen neden kendini gizleme gereği duyuyorsun korkun ne cidden bunu çok merak ediyorum
Gizli olduğunuz zaman bana korkak samimiyetsiz ve trol makarna ile beslenen bir kişilik imajı bırakıyorsunuz siz ve sizin gibiler yüreksiz kişiler kendilerini gizler çünkü
Hahaha bu zihniyetten bu cümleleri duymaya alıştım maalesef senin zihniyetinde onların zihniyeti de aynı biriniz gelip koyun diyorsunuz öbürü gelip başka bir şey diyor hemen bir etiket yapıştırma cidden yazık kafanıza
Herkes mi? Ülkenin %40'ı Ak Partili %25'i Chp nerede kim haklı? Bu dediğin yanlış. Doğru bilgi vardır birde göreceli düşünce vardır sana göre ekonomi kötüdür başka biri çıkıp iyi der mesela bu bilgisel değildir. Bilgi netlik olan bir şeydedir. Ben herhangi bir partiyi savunmuyorum iki ittifakı da desteklemiyorum. Seçim yaklaşsın ona göre kime oy vereceğimi belirlerim ama iki ittifaka da atmayacağım yüksek ihtimal. Tek başına giren partilerden birine basarım muhtemelen
Sen hiç dusundunmu bu verdiğin vergiler nereye gidiyor şimdi dersinki adamlar yol yaptı yapılan yoldan kaç sefer gecebiliyorsun sarayın günlük masrafı Ne kadar hiç araştırdınmi ya da şöyle diyim pazara çıktığında her istediğini rahat alabiliyorsun ben birkere chp li biri değilim ve savunmamda ama taraflı bir cumhurbaşkanı da istemiyorum İstanbulu kaybettiği için çalışmaya çalışan insanları önünü kesmek edepsizlik terbiyesizliktir benim isyanım buna
Evet düşündüm ve cumhur ittifakını desteklemiyorum. Ayrıca İstanbul'da çalışacak adam yok önünü kesmiş falan adam çalışmıyor düzgünce belli bir şey bu. Mansur Yavaş desen anlarım diğerlerinin savunulacak bir tarafı yok. Anca önümüz kesildi falan filan
Bundan önceki belediye başkanlarıda calismiyordu ona bakarsan hepsi cebini doldurdu daha düne kadar metrobusler yolda kaldığında kimse sesini cikarmiyordu nedense
Yahu çalışmıyor diyorsun hadi örnekler ver ne yaptı da çalışmıyor. Bana sakın a haber in diğer yandaş gazetelerin manşetleri ile gelme. İmamoğlu Tayyip Erdoğan'ı yendi ondan bu öfkeniz ona. Mansur yavaş olsa neymiş. Geçiniz bu işleri. İmamoğlu topunu yendi İstanbul'da. Bahçeli kamp attı, binali bir yerden, Tayyip bir yerden 7 duvelinizi yenen adama gıcıklığınızı anlıyorum. Ama bu adam cumhurbaşkanı adayı olursa o zaman tutusacaksınız siz.
Özelle kıyaslamaya gerek yok. Bazı Avrupa ülkelerinde bedava ya da çok cüzi bir miktar alıyorlar. Her öğrenci 600 tl veremez. Tabi yurt sorunu Belediyenin değil, Devletin sorunu ama biraz daha makul olabilirdi. Kâr amacı güdülmemeli öğrenci sırtından.
Ben bundan iki yıl önce kendi okulumun yakınında bir yurt sordum. 4 kişilik oda 1.500 TL idi. şu an oturduğum semt orta gelirlilerin olmasına rağmen iki artı birler iki buçuk bin. 600 TL bunlarin yanında makul yani.
Dedim ya zaten onlarla kıyaslamaya gerek yok. Onlar nasıl öğrenciyi soyarız derdindeler. Keşke daha makul olsaydı. Malum, sadece kredi-burs ile okumaya çalışam öğrenciler var.
İkiside olmayanda var ben gibi. Çok zor gerçekten. Gündüz eğitimine katılmak zorunlu, çalışılmıyor. Aileden para da istemeye utanıyor insan. Ama bakıldığında bu kadar üniversite açılması da işi ticarete dökmekten başka bir şey değil. Sınavları desen zaten hiç yani eğitimde aynı.
Bu devirde zor canım. Üniversitelerin çoğu fazlalık zaten. Apartmandan bozma, yandaş akademisyen sıfatlı kişileri hoca yapıyorlar. Kalite desen yerlerde. Ben de hem çalışıp hem okumuştum; zor şartlar altında. O yüzden öğrencilerin durumunu çok iyi anlıyorum.
Özellikle Anadolu’daki 3. sınıf akademisyenler öyle. Yalakalıkla, yandaşlıkla kendilerini bağlatmışlar Üniversiteye. Okuyan tanıdıklarım var onlar da şikayetçi bunlardan. Mezunlarda zaten bir yığılma var; dağ gibi. İşsizlik diz boyu. Sen ne mezunusun?
Ben okuyorum üçüncü sınıfım. İki- üç tane okulumda sadece çok beğendiğim hocam var dersinde iyi ve ilgili sadece bir tane. Diğerleri bizimde öyle. Alanın uzman hocalarının slaytlarını alıp safi okuyup geçiyorlar. Sınavları da ölçme değilde son gün hazırlanmış şekilde oluyor.
Belediyelerin daha duyarlı olması lazım ama buna da şükür demekten başka bı durumunuz yok , kızlar maalesef. Eskiden ,300-350 tL idi gerçi bu 3 sene önce ki fiyat her sene 50 TL zam gelse 450 -500 TL olurdu. Kızlar maalesef Avrupa ülkesi değiliz herşeye zam gelirken yurtlara gelmemesini beklemek polyannacilik olur. Bakın ben daha iyisini söyleyeyim size. İlk yılınız da yurtta kalın. 3-4. Arkadaş bulun eve çıkın.3+1 ler 1500 TL en fazla. Kişi başı en fazla 375 TL. Daha 600 TL ye 225 TL var. 4 kişi 225 TL versin 900 TL. Bunlarla da mutfak ve faturaları yatırın. Bitti gitti 👌 her kız da 400 TL harçlık alırsa en az ailesinden alın size aylık 1000 TL ile mis gibi hesap ❗