Balıkesir'de öğrenci yurdu olması için, yardımseverlerin bağışları ile Kızılay'ın yaptırdığı binanın belediye ek hizmet binasına dönüştürüldüğü ortaya çıktı. CHP İl Başkanı Serkan Sarı, AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından Kızılay'ın yaptırmış olduğu binanın belediyeye kiralanmasının birçok bağışçıyı da, öğrenciyi de hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.
Bağış paralarıyla öğrenci yurdu yaptıracağız diyen Kızılay, binayı AKP'ye tesis etmiş. Kızılay'a bağışta bulunuyor musunuz?
Çocukken birgün büyürsem oyumu AKP ye vereceğim demiştim büyüdükçe adamın cumhurbaşkanı koltuğuna oturması beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı küçükken Atatürktende hoşlanmazdım şu an her şey tam tersi ben adalletten yanayım büyüdükçe gerçeği görüyorum bugün kim haklı adaletli ondan yanayım ve AKP den nefret ediyorum onun yancılarınada tek kuruş para ödemem gerçi ödemedim bildiğim iyi oldu birgün niyet etseydim bile artık yapmam bunu
Geçenlerde dikkat ettim Kadıköy merkezindeki güzel bir binayı da iha denilen yandaş vakfa vermiş. Insallah bir an evvel seçim olur da hepsi bu yaptıklarına fazla fazla pişman edilirler.
Amaaan sende kim takar öğrenciyi belediyeye hizmet için hayır olmuş işte Hem öğrenciler cemaat cümaat evlerine gitsin Ya siz hala inanıyormusunuz bu aa ajansı kızılay vs gibi kurumlara Beştepenin birsürü cebinden biri bunlar