Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler.
Doktorlar istifa ediyor! İstifa kararlarını nasıl buluyorsunuz?
Şimdi sorumu daha çok üye görecek. Teşekkürler.

İstifa etmek istemeleri çok normal. onlar hasta yüzlerce kişiyle ilgilenmek için canlarını ortaya koyuyorlar ailelerinden sevdiklerinden uzak kalıyorlar... maske mesafe temizlik gibi basit kurallara uymayan sokak sokak gezmekten geri kalmayan bilincsizler yüzünden çabaları boşa gidiyor
Yoğun bakım gibi riskli ve zor bir yerde çalışanların hizmet puanı düşük. Canlarını dişlerine takiyorlar ölümle burun burunalar ama neredeyse ortalamanın altında kalacaklar. Sağlık raporu için hastaneye gittim. Doktora bir dokundum bin ah işittim. Yazmaya başlasam durmayacagim.
beni takipten neden çıktın instagramda neden engel attın @müqyorumluhatun
@skkslsls ne demek istedin sen
O iş öyle değil 🤷
Bana cevap verecek misin @müqyorumluhatun
Mesaj attım sana siteden
İstifa eden yok yalan doktor istifa ediyorsa bilinki çok daha fazla para kazanmak için istifa eder özel muayene ücretleri çok fazla o yüzden istifa edip özel yer açıyorlar 🤗👍
Herkes kendi mesleğindeki en yüksek geliri hedef alıyor. Aşağısı tatmin etmiyor değil mi… Çok haklısın. Soruyu da bunu gören var mı diye merak ettiğim için açtım. Bu dönem mecburen çok çalışıyorlar doğru, ama aslında bu milli bir seferberlik. Bana sen denücretsşz olarak bu seferberlikte şu işi yapacaksın deşeler koşa kola yaparım. Sadece üç aşımı oldum, her şeye de dikkat ediyorum. Başka ne yapabilirim ki.., 😎
İlk başlarda evet.. ama şu an doktorlarin%90 çok az calisiyor. eğitim araştırma.. devlet hastanelerine bakın günlük randevu limitleri den anlarsınız kontrol bile etmiyorlar
Cevap
8Cevap
Cok haklilar. Yillarca okuyup saygin bir meslek seciyorsun, fakat gordugun muamele cok farkli. Ben doktor olsam, ben de cekemezdim dogrusu.
Başka iş yapanlar onlardan daha çok yoruluyor u mesleği bilerek seçtiler neden olmuşlar madem
Hava için genelde
Artık mezun olmak bile istemiyorum daha sakim bir iş arayışındayım
Yorumlarınız öyle demiyor ama neyse😒
Yorulmuşlardır. Pandemi doktorları, sağlıkçıları fazlasıyla yordu
Ne için istifa edilir peki😄😄
İşini sevmeyenler istifa etsin zaten. İşi için yanıp tutuşanlar istifa etmez. O yüzden no problem
Çok zor şartlar altında çalıştılar ve karşılığında hiçbir şey göremediler nerdeyse birçok hakları ellerinden alındı haliyle çok yoruldular
Aldatıldılar hakları yendi emeklerinin karşılığını alamadılar şimdi onur mücadelesi yapıyorlar onursuzlara karşı.
Onlar da sonuçta insan yani çalışma şartları pandemi yüzünden baya zorlaşmış olmalı ki istifa ediyorlar.
Ne yapabiliriz ki kendi tercihleri. İki kat maaş almalarına rağmen
@Lllllllllkodmll haha artist doktorlar
@Lllllllllkodmll ama 6 sene tip okumus biraz havasi olsun yani , turizm otelcilik okuyanla bir olur mu ki 🤔
@Lllllllllkodmll attan indim esege hesabi tam akgözmüs o doktor , doktor havali ögretmen ne ya coluk cocuk bakicisi timarcisi
@Lllllllllkodmll herkes ögretmen olabiliyorki , seyini sallasan atanamayan ögretmene carpiyor ,, hadi bul doktor daha acik var ,,, mesela söyle düsün almanya gitmek iste doktoru havada kapar vize verir oturum verir birde ögretmenim de , vize verirse dua et , lütfen 4 senelik kpss ile olunan meslekle doktorlugu bir tutmayalim hatta hic kiyaslamayalim
@Lllllllllkodmll senin hayelin neydi ve gidiyormusun peki?
@Lllllllllkodmll evli degilim belki evlenmem de ama bir cocuk yapacam herhangi biriylede yapabilirim , eger erkek olursa tamirci araba tamircisi yapacam acacam kocaman bir servis birsürü isci olcak 😁😁 eskidendi oglum kizim sunu oku falan , simdi gencler kendisi belirliyor , saygili genclik yok baba ana dinleyen hic yok , yani yönlendiremessin istesende
@Lllllllllkodmll ne varki ,, mesela dünya turu hayalim var , ilk firsatta cikacam , söyledigin zaman olmayacaginimi düsünüyorsun , yoksa gizli servis gibimisin gizli gizli ismi yapiyorsun 😁😁
@Lllllllllkodmll valla bu devirde bayanlar bakma taraftari degil , cevrene bak tv ye bak , kac bayan cocugunu birakip kocaya kacmis , isleri gücleri oynas olmus , cocugu yapar birakir gider bakarim ben evladima , tabiki düzgün aile olacagin biri cikarsa evlenirim , bu ya cikmsz ise rus mus birinden bir cocuk yapacam , servetimi kime birakcam ne icin cslistim bosa gitmesin
@Lllllllllkodmll sen zor ve icine kapanik birisin galiba , yani disiplinli o yabanci onla konusmamam lazim , o yabanci onla muhatap olmamam lazim , seni böyle mi büyüttüler , ben sosyalim herkesle herseyi konusabiliyorum , tabiki kiz olmani ondan dolayi temkinli olmani anliyorum, ama yazabilirsin hayalini ne istedigini seni kim taniyor burada , rahat ol acil sacil yani
@Lllllllllkodmll aynen öyle
@Lllllllllkodmll aylık ne 6 sı 18 bin alıyorlar coviddn dolayı ego tavan.. Bırakırlarsa kendileri bilir.. Sanki Dünyayı onlar yarattı havalarında soru sorulmuyor
@Lllllllllkodmll büyük sehirlerde büyüyenlerde var bu , kimseye güvenmeme o yabanci ondan kötülük gelir gelebilir düsüncesi , bunda o kisilerin sucu yok, maalesef toplumda birkac kötü niyetli insanin yapmis olduklari ve ondan gelen korkular , ben ilcede büyüdüm herkesle ic ice herkesle konusa konusa korkmadan
@Lllllllllkodmll kim niye manipule etsinki , sadece aaaa cok güzel aaaa ilginc diyebilir , bence tahminimce senin ailen ögretmen veya sen ögretmensin ya da hala okuyorsun, bukadar savunmak bosuna degil 😜 bizde bos degiliz yani insani karsidan cözeriz
İstifa edebilirler. Tekrardan geri dönmeyecek iseler gitsinler.
Uzucu. Iki senedir tum ulkeyi ayakta tutmaya calistilar psikolojik olarak yiprandilar
Kıymet bilinmezse tabi istifa ederler bende olsam aynısını yaparım.
Doktorlarımız da istifa ederse, ayvayı tümden yedik demektir
Kapanma gelsin şu aşılamalar hızlansın gerekiyorsa ev ev dolaşsınlar ama şu aşı olayı bitsin artık.
Hükümet kör. Yakında terörist der içeri atarla r
Kime tedavi olcam Düşündüm
İstifa etmesinler meslekleri kutsal
Kimsenin istifa ettiği falan yok
Yazık oldu doktorlara allah yardımcısı olsun
Yazık
Saglıkcıların işide zor rabbim güç kuvvet versin
Umrumda değil...
Normal herkes sorumsuz
Haklililar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?