Ne yazık ki fuhuş dünyada birçok ülke de yasal olarak tanınırken bazı ülkeler de yasal değil. ama bir ülke de fuhuşun yasal olmaması orada fuhuş olmadığı anlamına gelmemektedir bazı ülkeler de de yarı yasal olarak sınırlandırılmıştır bunlara yasal denmesinin en büyük sebebi vergi verip tescillenip kontrol edilmesidir. peki dünyadaki ülkeler de yasal olması ne kadar doğru veya etik olabilir?
Fuhuşun Dünyadaki herhangi bir ülke de yasal olması yanlış değil mi ?
Bizim ülkemizde yasal değil illa genel ev kurup devlete vergi ödemek zorunda insanlar. Bundan bile faydalanmış devlet. İyiki bu işi yapanlar var bu halde bile tecavuze uğrayan kadınlar erkekler varken parayla seksin olmadığı bir Türkiye'yi düşünmek bile istemiyorum sokağa bile çıkamazdik başımıza bir şey gelirmi korkusuyla.
ya abi fuhuş artık git gide bağımsız hale geldi her yer fuhuş üniversite harçlığını çıkaramayan kızlar var ben neler gördüm de inanmazsın üzücü bir durum
siyasal islam değil ekonomi ile alakalı bir durum, siyasal islamda yaygın olan ülkeler de gizli saklı fuhuş vardır ama fuhuşa siyasal islam da engel olamaz temel şart ekonomi ve milli gelir düşükse insanlar bu yola başvurabilir, dinlerle alakalı değil ona bakarsan rahibeler de bile fuhuş yapan var ABD de bunlar biliniyor :)
yani islama bu kadar yüklenmenin bir anlamı yok islamdan zarar gelmez ama siyasi oldumu gelir haklısın lakin her müslümanın bir suçu yoktur bende müslümanım bende mi zararlı biriyim sence? sen müslüman olmayabilir sin ama fuhuşun kaynağını siyasi islamla bağdaştırman mantık dışı :) öküz altında buzağ aramak
ulkede siyasal islamın pisliğinin altından kalkamıyoruyz zamlardan evet siyasal islamdan nefret eden % 60 mevcut ulkede zoruna mı gıttı?
su acıklamayıda yapayım her yorum yazana sen musluman olmayabılırsın gıbı troll cumleler kurmayın kusursuz islam insan kusurlu , biz siyasal islamdan yani islamdan konusmuyoruz ve uygulanamayacagı ıcın tum dunya ulkelerınde bo boka batmaya mahkum velev kı bu iktişdar anlayısıda bu boka batırdı.
Zorla teslim etmiyor ve yaşı/aklı yetişkin onların. istismar sayılmaz. Pozitif cinsiyetçiligi komik buluyorum bir insan kendini satıyorsa oturup üzülmek benim için mantıksız
dilara hanım size de hak veriyorum birey vücudunu teslim ediyorsa özgür iradesi ile bu sorun olmaz ama bazıları öyle değil zorla bu iş yaptırılıyor buda üzücü bir durum
aracı onlarda var aracı olması ve kadına bu işi zorla yaptırmak pek etik de değil yasal da değil kadın istismarına girer sizin önceki belirttiğinize katılırım vücudunu herhangi bir iradenin etkisi olmadan insanoğlu vücudunu kullanabilir istediği gibi ama aracı olması, o işin iyi olduğu anlamına da gelmeyebiliyor bir kızı isteği dışında ilişkiye ücret karşılığı zorlamak yasalara aykırıdır