Sedat Peker'e tweet yasağı getirmiş BAE. O da artık kendi yazmıyor, gazeteci Erk Acarer paylaşıyor. Gene inanılmaz iddialar paylaştılar artık bakamaz oldum video gelmeyince söndü adam. Siz takip ediyor musunuz Sedat Peker'i?
Sedat Peker'e tweet yasağı geldi, takip ediyor musunuz?
Bu yöntemi bunca zaman seçmek zor değildi akla gelirdi hemen. Zannımca video atarken buna ulaştılar soylu için zaman istediler. O vakit doldu. Bu da şimdi hamlelerini yapıyor. Mafya ile kirli işlere girersen böyle bianda pasifize edemiyorsun devletin tüm imkanları elinde olsa dahi
Menfaatin bittiği yerde dostluk biter. Önemli olan sedatin anlattıkları ülkeyi nasıl soydukları nerde anlattıklarına bir tane soruşturma açan var mı yok demekki ADALET yok!!! Müslüman mahallesinde salyangoz sattirmayiz diyen müslümanlar gerçekten müslüman mi?
Ossuruktan teyyare, silahla mafyacılık yapan bi tip, kibar feyzo bundan erkektir, ben ruh hastanesinde yattım oraları bi görsünler, elektoro şok tedavileri, kendini jiletle kesen insanlar, hiç iyi olmayanlar, korktum valla. Hem ordakilerden hem daha çok hasta olmaktan kaçtım.
Etmiyorum, 40 sene öncenin şeylerini anlatıyor zaten herkesin bildiği şeyler Mehmet Ağarı suçluyor haklı lakin o dönem bakanlık yapıp o suçları saklayan meral akşenere laf etmiyor herkes sus pus, bence kendini zaten yakmıştı iyice yaktı gerek yoktu ceza alınca mı aklı başına geldi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sedat Peker görevini yerine getirdi zaten. Olayı Süleyman Soylu'yu 2023 seçiminde Cumhur başkanı seçtirmemekti zaten dikkat ettiyseniz Süleyman Soylu haricinde kimseye bulaşmadı. Benim fikrim AKP ye çalışıyor bu adam Süleyman Soylu güçlenince önünü kesmek istediler. Sadece bu da değil thodex ve benzeri olaylarda da hep Süleyman Soylu'ya bir yerden bağlandı olaylar. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz
@AsabiÖküz Öyle olduğu o kadar belli ki.. Soylu'yu gömdü sonra işi bitince anında toz oldu kimse hatırlamıyor şimdi Erdoğan ile Soylu aynı doğrultuda değiller sanırsam çünkü pek bir tepki gelmedi bu olanlara tepki derken destek vs. Ayrıca Soylu aslında AKP'nin içinden bir isim de değil sonradan katıldı Akp'ye belki AKP eksenini kaydırabilir diye yapıldı bu operasyon bilemiyorum
Mk * canım o kadar canım ki adamın yediği haltları bilemeden oy verecektiniz soylunun girmediği illegal iş kalmamış cinayetleri örtbas etmekten tut pudra şekerine varana kadar hala kim bilir tayyibin ne pislikleri var onunda çıkar yakında meydana
Abi bu akp siyasi ayağına bürünmüş bir örgüttür 2023 ye kaybettikleri zaman otur izle ne haltlar karıştıdıklarını şu 15 Temmuz bile bunların oyunu çıkacak sorgulandıklarında papağan gibi ötüp birbirini satacaklar zaten o yüzden seçim kaybetmemek için sorgulanmamak için ellerinden geleni yapıyorlar ama bu sefer başaramayıp afganlar ve suriyeleri kışkırtıp iç savaş çıkaracak ülkede kendiside kaçacak zaten akp gençlik kollarındakileri silahlandırmaya başlamış haberleri oku
Mafyanin dahi adam sayildigi tek ülke Türkiye. Kokaini alip yaninda 10 tane maganda canımsın korumasiz sokaga yanliz cikamayan, "suç örgüt kurmak", "nitelikli yağma", "gasp", "rüşvet", "yaralama", uyusturucu kullanma,, gibi suclardan sabikali birinin ADAM KABUL edilip deger verildigi tek ÜLKE TÜRKIYEDIR.
Şunu kabul edelim erdoğan bazı konularda avrupaya söz geçiriyor. Bunu nasıl yapabildiği konusunda hiçbir fikrim yok ancak sedat peker küçük bir lokma hiçbir ülke sedat peker için Türkiye hükümeti ile arasına negatif birşeyler koymak istemez.
Ediyorum. Herkeste etmeli, ifşaatları yenir yutulur cinsten değil. Bu ülkeye kazık çakanların, kirli oyunların nasıl döndüğünün, vergilerimizin veya emeklerimizin kimlerin elinde oyuncak haline geldiğinin tablosunu kaç aydır bizlerin gözü önüne seriyle. Mafya olmuş, olmamış önemli değil. Veya kim sever kim sevmez orası da önemli değil. Ülkenin geldiği durumu görmek ve ona göre adım atmak için herkes duymalı, bilmeli.
Anonim değilim kardeşim fotoğrafım orada bak boynumdaki dövmeden etiketim zaten ben atıp tutmuyorum adam her gün otel değiştirdi her gün baskın yedi dubaide kim koruyo pekeri?
Senin kim koruyor dediğin adam, şu an Türkiye'deki çoğu holding sahibine koruma sağlatıyor. pkk'nın parlama dönemlerin de doğu taraflarına giremeyen çoğu siyasiyi Peker soktu.
Dolasıyla Peker'in korunmaya ihtiyacı yok. Karadağ'a gittiğin de onu karşılayan Rus milyarderi gördün mü? Putin'in sağ kolu. Peker'in bağlantıları çok güçlü, kendisi gibi. Türkiye gibi adaletsiz sapsız bir ülkeye gelip niye kelepçe vurdursun eline? Adalet mi var ülkede? Adam açık açık dedi MİT görevlileri siz bu işe karışmayın devletin personelini öldürmek istemiyorum diye.
MİT'e DUR diyen adam kimden niye koruma talep etsin? Türk düşmanı BAE ve AB Ülkeleri mi?
Bana geçmişten bahsetme geçmişe bakarsan türkler dünyaya hükmetti ama bak şimdi sürünüyoruz peker süleyman soyluyu tehtit etti cumhurbaşkanını tehtit etti şimdi nerde? Karısının evine baskın yapıldığında nerdeydi? Atıp tuttu yok karımın kilotu çorabı diye putinin sağ kolunun arkadaşıymış peh. Devlet pekeri kullandı işi bitince attı kenara pekerinde gücüne gitti şimdi aynı yolda yürüdüğü adamları tehtit ediyor bumu delikanlılık
Devlet pekeri kullandıysa, kirli işlerin arkasında devlet vardır o zaman? Devletin içinde aynı şeyi diyebilecek misin? Geçmişten bahsetmedim kimin hakkında ne düşündüğünü bil diye söyledim. Türkler falan o iş bitti Timur, Cengizhan, Atatürk zamanın da Türk kanı taşıyordu Türkler. Bu devirlerden sonra dinledikleri şarkıların gazıyla savaşa gidiyor Türkler.
Ben devletin her yaptığı iş temizdir demiyorum zaten faili meçhul cinayetlerin arkasında peker pekerin arkasında TC var abdullah çatlı ve alaaddin çakıcı gibi bu ülkeye bu vatana gerçek hizmet edenler varken sedat peker gibi çıkarcıların bu ülkede kahraman olarak anılması benim canımı sıkıyor neden biliyormusun dediğin gibi dinlediği müzikle gaza gelip savaşa giden zihniyetin medyada şişirilen pekere özenen sahte ülkücüler var
Alaattin Çakıcı mı Temiz? Hahahaha. Mehmet Ağar'ın pisliklerini yaptırdığı adam Alaattin Çakıcı dediğin adamdır :D Ben bu ortamın içinde büyüdüm bana anlatma. Lafı da uzatma. Tek diyeceğim her yerde böyle ötme yakalarlar çok fena yaparlar.
Tamam abi kızma sen yeterki sonra youtube da benimde görüntülerim çıkar özür dilerken. Ben ümraniyede küçük esnafım mk işi gücü bırakıp benim peşime düşüceklerse vay sizin reisinizin haline 😂
Doğru veya yanlış bilmiyorm ama bu adamın bilinçli bir hamle olduğunu düşünüyorum. Sarhoş mu yoksa madde mi kullanıyor o da mechul. O yüzden takip etmiyorum