Ali Atıf kimmiş falan diyenler için önemsiz ve saldırgan biri diye özetleyeyim. Elidor'un Ebrar Karakurt ile anlaşmasından sonra cinsel yönelimi üzerinden Ebrar'ı karalama kampanyası başlatan Ali Atıf Bir'in sitesini hacklemişler. Girince çıkan ekran şu: :D :D :D Hellooo madafakır! Ebrarcığımın fotosunu koymuşlar ahahahah!
Ebrar Karakurt'u hedef alan Ali Atıf Bir'in sitesini patlatmışlar, ne dersiniz bu işe?
Gerci gecmis bi konu ama madem ki konuyu actin cvp vereyim. Sahsin ne halt yedigi neyle ugrastigi neye inandigi cinsel tercihi ve neyi savundugu hic kimseyi alakadar etmez bunda hemfikiriz Ama kusura bakmasin kimse bunun yaptigi da hos gorulecek bisey degil. Ben ozgurum kelimesinin anlami ben herseyi yaparim herseyi konusurum deyildir. Toplumda saygi kurallari ahlak terbiye diye kavramlarinda var oldugunu unutmayalim. Ben ozgurum diyip ciksin herkes cinsel egilimini herkese acik platformlarda paylassin olabilirmi boyle bisey ya. Bu dunyada sadece biz yetiskinler yasamiyoruz cocuklarda bu dunyada bizimle birlikte yasiyorlar. Bu tur seylerde kac taneniz duyarlisin acaba. Cocuklarin gelisimlerine olumsuz yonde etki edecek herseye karsi olalim sadece siddet vs. Degil.
Cinselligini evinde istedigi gibi mesrebine gore yasasin zaten buna kimse karisamaz. Ama artik biraz biseyleri abartmayalim. Bizi insan yapacak ahlak terbiye gibi degerlerimizden uzaklasmayalim.
Paylaştığı fotoğrafı yeni görüyorum. Öyle rahatsız edici yönü yok tepkilere bakınca cinsellik algısı var gibi geldi de. Cinsel tercihi var burada fakat açık saçık veya rahatsız edici bir tarafı yok ki bunun.
Bide şunu demek lazım bu iki kız cinsel eğilimi öyle olarak yaratılmış. Onlar doğarken kendini seçebilme şansına mı sahipler ya da hepimiz seçebiliyor muyuz? Kimse seçemiyor. Engelli doğanda var, ölü doğanda, kolsuz bacaksız doğanda var. 0Cinsel eğilimleri böyle olarak yaratılmışlar bunu onlar seçmedi. Yaratılışları gereği istekleri bu yönde.
Dinimizde eş cinsellik kötü bir şey evet fakat Dinimizde zorlama hakaret baskı da yoktur. Dinimizde ateiste bile saygılı davranılması gerekilir hoşgörü ile yaklaşılmalı herkese.
Cinsel tercihi belki rahatsız olanlar vardır da rahatsız oluyorsanız takip etmeyin yorum yapmayın kimse sizi zorlamıyor sonuçta.
Kaldı ki bu fotoğrafa böyle yorum yapılıyorsa eğer 1 erkek 1 kız sevgili olup yan yana foto paylaşırsa da o zaman ikisini de sapık mı ilan edicez? Ya da Normal karı koca beraber fotoğraf çekip paylaşınca kadına hakaretler mi edicez erkeğe sen nasıl kocasın mı dememiz gerekiyor? Bırakın insanlar rahat yaşasın. Kendi halinde çoğu zaten. Sözde Dindar takılanlar dini biraz daha iyi araştırsın. Önce insanlara dinimizde söylendiği gibi hoşgörülü saygılı olmayı öğrenin.
Şimdi arkadaşlar bence bu reklam rahatsız edici değil ama bir sorun var ki ben eşcinselleri sevmiyorum nedenine gelirsek kesinlikle ön yargı ya da cahillik değil, bana daha önce birkaç kere gay gelip tabi aynı gün değil ama toplam bu kadar kişi gelip ahlaksız ilişki teklif etti kibarca reddetmeye çalıştım ve anlamadılar hiç biri sonunda ya söverek ya döverek uzaklaştırdım ve bu durumdan dolayı eşcinselleri sevmiyorum tabi burada şöyle bir kısas var ki eğer beni ya da diğer insanları rahatsız etmiyor ve cinsel yönelimini saygı çerçevesi içinde yaşıyorsa arkadaş bile olabilirim sorun yok kesinlikle..
İkiihohojojononlnobıkoblnljoİkiside çok umrumda değil ne yapmış ne etmiş babamın oğlu değil sonuçta eleştirirken tutarlı olmakta yarar var diye düşünüyorum. Beğen veya beğenme gereksiz dediğin adam sayesinde bugün bir çok işletme ayakta duruyor ekonomik anlamda sayısız öğrenci yetiştirmiş, sektöre katkı sağlayan bir iletişim profesörü ve kürsüsü var. Ağzından her sözü dikkatle dinleyen düzinelerce insan var. Diğerine gelince ip üstünden top atmaktan kendi egosunu beslemek ve cebini doldurmaktan başka yaptığı ne var Gereksiz dediğin adam sayesinde bir sürü insan ekmek yiyor bilmem anlatabildim mi.
Siteyi hackleyenler de boş beleş tuzu kuru olsa gerek😃 o kadar bilgilisin sana bir katkısı olmayan bir insana bir şey söylendi diye site hacklemek yerine toplum adına bir şey yap bir şey ortaya getir ama onun için vizyon lazım tabi olmayınca insan böyle faydasız boş işler ile uğraşılıyor😄
Ne helali ne harami? Kizim senin egitim seviyen ne? Ebrar Karakurt belki Müslüman bile degil ona ne sizin dininizden haraminizdan, helalinizdan?
Hepsini gectim profil fotona baktigimizda Islam ile seninde alakan yok.
Kendinizi gelistirin kardesim sene olmus 2021. Dünyanin diger ülkeleri ile kiyaslandiginda sizin gibi insanlar asiri derece egitimsiz ve cahil kaliyor.
Ebru dan mı bahsetim ben? Diğer şahısın benim giyinişim hakkında yorum yaptı diye öyle dedim konuyu niye Ebrar a bağlıyorsunuz? umrumda miydi onun helali ve haramindan. Konu bu değil bi kere herkesin günahı sevabı kendine. Ebrar in aile ve ahlak yapısını bozuyor, kimse Ebrar in eş cinseliğini görmek zorunda değil. Nasılsa diğer eş cinselci insanlar kendi eş cinselik hayatlarını kimsenin gözünün önüne sokmuyorsa Ebrar da sokamaz. Yoksa umrumda miydi onun eş cinselci olduğundan. Ebrar işiyle gündeme gelsin. Eş cinseliği yle değil. Bilerekten bu kızı milletin gözünün önüne sokmaya çalışmasınlar çok normalmiş gibi göstermeye de çalışmasınlar. Dinin yılı olmaz ister sene 2050 olsa gene İslam da uykun olmayan şeyleri savunurum. Tabi sizin gibi dinsiz insanlar dini olan insanların din duygusunu anlayamaz. Profilime bakmış din ile alakam yokmuş, gel hayatımın içine bak uzaktan gördüğü gibi değildir.
Konuya benim kiyafetime saygi göster diye girip Ebrari görmek istemiyoruz diye devam etmek. Yukarda yazdiklarimin dogrulugunu tekrar gösterdigin icin tesekkür ediyorum.
Hayirdir escinsellik dünyada hangi ülkenin aile ve ahlak yapisini bozdu bir örnek göstersene? Dünyanin en gelismis ülkelerinde escinsellik normal karsilanirken, senin Ahlak yapili Islam ülkelerinde huzur bulan bir Müslüman bile yok.
Tekrar ediyorum senin Egitim seviyen ne? Kizim bas git ne dedigini bilmeyen cahilin tekisin.
Bunlara gelince bırakın insanları özgürlüklerine saygı duyun diyorsunuz pedofili sübyancı gibi başkalarına gelince ahlak bekçisi kesiliyorsunuz ne ayaksınız belli değil çoğunluğun destekliği sapkınlığı destekleyip sahip çıkıp başka sapıklığa gelince yerden yere vuruyorsunuz yarın bir gün bakalım pedofili hayvanlarla evlilik cinsel ilişki olunca da love is love diyecek misiniz hayır demeyeceğim bu sapıklık diyorsan şu an ki savunduğun ne diyeceğimde o başka bu başka diyeceksin not;lgbt savunmam desteklemem sevmiyorum nefrette duymuyorum sadece gözümüze gözümüze sokup ben eşcinselim demelerinden gına geldi artık voleybol da ki başarılarından çok bu kişinin cinsiyet tercihi konuşuldu
Baya baya nefret ediyosun Lgbt’den, o kadar nefret ediyorsun ki sapkınlık olduğunu düşünüyorsun. Sizin dininiz yasakladı diye pedofiliyi yasaklamıyoruz biz. Çocukları korumak adına yasaklıyoruz. Aynı şekilde sadece sizin dininiz yasaklıyor diye bu insanlara sapkın deyip cezalandırmayacağız.
Sen bunun sapkınlık olduğuna inanıyorsan, dinin sana onu emrediyosa sen eşcinsel olmazsın. Sana ne yetişkin insanların cinsel tercihinden ya?
Lgbt’den nefret etmiyorum diyeni gerçekten çok gördüm ama önce pedofili ile bir tutup sonra nefret etmiyorum diyeni ilk defa görüyorum gerçekten.
İki yetişkin insanin kendi kararıyla yaşadığı birlikteliği, daha buluğ çağına bile ermemiş çocuklara cinsel çekim duyulan hastalıkla bir tutuyorsun ya ne desem boş.
@Doktorkedii ok bu kafayla devam edin sonra toplum neden böyle oldu diye ağlamayın nefret etsem efe aydal ve esefsu adlı eşcinsel bir kişiyi anlamak için izlemem bu kişi eşcinsel ama bir dinle bakalım nasıl birisi hiç bir şekilde ağlayıp gözümüze sokmuyor cinsiyetini insan gibi neden eşcinsel olduğunu anlatıyor böyle eşcinsellerle sorunum yok sorunum senin gibi ve bunun gibilerle ayrıca dindar olduğumu nereden çıkardın? dediğin gibi cinsel tercihleri umurumda değil zaten esefsu örneğinde de verdiğim gibi sorun bunların biz eşcinseliz diye diye sürekli ağlayıp zırlamaları fazla tartışmayacağım seninle lütfen yazma
Kadının ağzından eşcinsel kelimesi bile çıkmadı abi, siz kendi kendinize cinsel yönelim atfedip sonra da heyheylendiniz djdkakak Aynen nefret etmiyosunuz ayynen xddd
@Doktorkedii benden saygı beklerken keşke sen saygılı olupta lütfen yazma cevabımı uygulasaydın ben cinsiyet atfetmedim umurum da olmayan birisi buna rağmen nereye girsem karşımda bu kişi ilgili haber var anladın?
@Esralubunya haha nickine dikkat etmemiştim jeton yeni düştü xD esefsu gibi escinsel ol cidden saygı duyarım ama sende şu twitter lağımında ki eşcinseller gibi isen lütfen yazma engelle
@Doktorkedii hadi diyelim öyle onlara özgürlük istiyorsun benim niye görmeme özgürlüğümü yasaklıyorsun? ve yazma senle tartışmayacağım engellemek istemiyorum
Pedofili sübyancı destekleyen namussuzdur aynı dır onlarla benim gözüm de ama kimsenin yatak odası da kimseyi ilgilendir mez işini iyi yapıyor mu yapıyor. Mesele burada bitmiştir..
Eşcinsel değilim :) bu ayın hatırına bari biseksuel görünürlüğünü anlayın yazık. Ayrıca her deneyim kendine özeldir. Sen Ahmet Mehmet gibi mi yaşıyorsun hetero ilişkini bu ne canım bi mantıktı kdkskx
@yatyanıma aynısını bende anlatmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar problemli lafı anlamak istediği yerden anlıyor ne olduysa kendini ne hissediyorsa olsun ama sürekli isyan edip şikayet etmelerine karşıyım bu ülke de herkesin problemi var ekonomik eğitim ailevi kimse bunlar gibi kendini ön plana atıp bize haksızlık oluyor gibi sözle eylemle ortalığı yıkıp pozitif ayrımcılık istemiyor
😄hesap kadın hesabı isim nasıl lubunya olayım hesap da destek yazısı. Bu mantıkla bu mantıkla güneşe aşık bir kardan adamla yazışıyor olamam değil mi : )
Yahu iki yetişkin insan kimi severse sevsin size ne ki. Ama pedofili öyle değil. Yasalara göre 2 yaşındaki de çocuktur 16 17 yaşındaki de. Bu işin ruhsal boyutu da var tabi. Oraya hiç girmiyorum
@yatyanıma bak şöyle bir olay var kurbağa ve sıcak su kurbağayı sıcak suya koyarsan su kaynarsa hemen kaçar fakat yavaş yavaş ısıtırsan bundan keyif alır ve sonunda haşlanıp ölür toplumlarda böyle 30 yıl önce insanların konuşamadığı her şey şu an özgürlük adına alenen yaşanıyor normalleştirilip sen bunu anlattığın zaman linçleniyorsun sen dışlanıyorsun 30 yıl sonra de 12 yaşında ki bir kız 35 yaşında ki bir adamla sevgili olduğunda aşk aşktır denerek siz kimsiniz onlar birbirini sevmiş gibi cümlelerle linçleneceksin ve bundan 15 20 sonra tamam lgbtyi savunuyorum ama pedofiliye karşıyım dediğinde insanları özgür bırakın ve bana yapılan yorumlar gibi yorumlarla karşılacaksın o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın yasalar insan eliyle yapılır insan eliyle değişir hollanda da 15 yaşındadır cinsellik kanunen mesela 16 yaşında biriyle yaşadığın ilişki de suçlanamazsın neyse daha fazla konuşmak istemiyorum anlamak isteten birazcık sosyoloji vs kitaplar okur toplumlar nasıl yozlaşır ya da düzelir anlayabilir dediğim gibi cinsel tercihi umurumda değil esefsu örneğini verdim benim bu transla hiç bir kötü davranışım olmaz çünkü ne olduğunu bilen ve farkında birisi bak sana bir örnek daha vereyim bu gün de vefat yıldönümüymüş örneğin zeki mürenin farklı olduğunu bilir bu kişi 7 den 70 sevilen asla aşağılanmayan saygı duyulan birisi kendisi o dönemler türkiyenin daha sıkı olduğu dönemler ki kendisi trt gibi kanalda yıllarca ekrana çıkmış sanat güneşi ünvanı almış zeki müren toplum tarafından kendisine duyulan saygıya bakınca ne demek istediğimi anla böyle insanlarla problemim yok bir insan eşcinsel olur ama asla dile getirmez sanatçı olur doktor olur fakat küçükler özenmesin rol model olmamayım diye toplum içinde bir duruşu haraket farkı olur
@yatyanımahttps://www.youtube.com/watch?v=d_1yTtTq8MM 1978 Türkiye'si 8 dakika izleyebilirsin konuşmaları dinle bir şey kaybetmezsin sonra da herhangi bi video izleyebilirsin youtube de kıyaslamayı kendin yapabilirsin küçük çocuklar kimleri örnek alıyor ve onlara özeniyor yeni nesil nasıl olacak buradan anlayabilirsin benden bu kadar iyi geceler
Millet tutturmuş kendi kararı kime ne diye... Ulan o zaman kendi kararımla önüme geleni vurup öldüreyim... Önüme gelene tecavüz edeyim... Böyle saçma bir mantık olur mu... Ortak bir toplumda yaşıyorsunuz... Kimse tek değil bu hayatta... Kapalı kapılar ardında ne halt ediyorsa etsin... Ama bunu millete empoze etmeye hakkı yok... Bence böyle sapıklar idam edilmeli
bu zekayla nasıl yaşıyorsunuz ya birini öldürmek ve birine tecavüz etmek bir insana karşı yapılan bir SALDIRIDIR. Onun lezbiyen olması ve sevgilisinin olması ikisinin ortak kararı. Sokak ortasında sevişen bir insan da değil. KENDİ instagram hesabında KENDİ sevgilisiyle NORMAL fotoğraflarını paylaştı ve olay oradan koptu. Beğenmiyorsan takip etmezsin, hakkında şeyler araştırmasın. Kimsenin kimseye bir şey empoze ettiği yok. Ayrıca eşcinsellere bakıp eşcinsel olan MAL varsa da, o MALLAR kendilerini sorgulasın derim. Cidden 31 yaşındasın bi de, boşa yaşamışsın bunca zaman.
@myboi beynin yok fikrin var seninde... Nasıl düşünebiliyor sun anlamış değilim... Toplum ahlakını öldürmek insan öldürmekten daha kötüdür... Şimdiye kadar ne iş geldiyse başımıza sizin gibi ahlakı yozlaştıranlardan geldi... Ben bu saatten sonra lezbiyen olacak değilim merak etme... Ama küçük çocuklara rol model oluyor... Bunları örnek alıp büyüyorlar... Buda gelecek kuşak ların tehlikeye girmesi demek... İnşallah dediklerimi anlayacak kapasiten vardır
@AteistDüsünenKardes şu tipin nesini kıskanacağım evlat... Şeytanın avukatı olmuş zaten... Kimseye zararı olmayan diyorsun... Lan ben Türk üm... Benim toplum ahlakıma zararı var... Türk kültürüne zararı var... Bak İslamı ortaya katmadım bile... IQ dan bahsetmiş gariban birde... İyiki evin yolunu buluyorsunuz
Ebrarı da alın başınıza köyün çok kötüsün be sevmiyorum o kızı saygı duymuyorum çocukara kötü örnek oluyorsunuz o kız dünya şampiyonu olsa bile gözümde pis kirli insan yahudi hıristiyanlar bile eşcinsel kişilere karşı daha tavırli daha sert biz Türkiye de çok yumuşak davranıyoruz Sanki yurt dışında serbest gibi tam tersine yurt dışında dahan çok dışlanıyor lar olması gereken yapıyorlar
Ya şu kız cidden gereksiz şekilde fazla gündem oluyor işin en gıcık yanıda iyi bir voleybolcu olduğundan değil farklı bir renk olduğundan artık gündemden düşmeli ve sadece voleyboldaki kalitesini konuşmalıyız.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yeter artık😡
Ak aktır, kara karadır.
Sapik sapiktir, i. bne i. bnedir. Lezbiyenlik gaylik tobluk hepsi sapikliktir😡😡😡😡
Zorla kendinizi ya da cahilce modernlik adı altında edebinizi ahlakinizi hiç ettiğinizi görün artık.
Yok değilse halen saygı göstereceksiniz her türlü sapikliga saygı duyun.
@Tubaacelyaaa bunu bir komşusu yapsa bı tabidigi yakını yapsa hemen " oooo daha başımıza neler gelecek, lanet pislikler ahlaksizlar " sayar dururlar. Ünlü olunca saygı mi olurmuş sapikliga. Kız kıza yiyişmekte aynı sapikliktir
Ali Atıf Bir hocayı hackleyenlerin özlem duyduğu Türkiye bu galiba😏 Rüyada anayasa oylaması için çekilen reklam filmini izleyiniz yakında Türkiye de böyle olacak Allah gelecek nesilleri bu sapkın Lut kavminin çocuklarından korusun amin
İyi yapmışlar. İnsanların cinsel yönelimi onları hiç alakadar etmez. Ülkemizin gururlarından birisi, başarılı bir sporcu. Önce bize kattıklarına bakmak yerine, insanların özel hayatları irdeleyip hep saçma sapan şeyler yapıyorlar.
Kime ne yahu.. Ali Atıf Bir reklamciydi hem siyasetçi olsa ne sanatçı olsa ne hatta Ebrar'in annesi babası olsa ne herkesin kendi hayatı. Hackleme olayını sevdim🤪
Asalak ve ahmaklar ancak insanların tercihleri üzerinden yorum yaparlar çünkü o asalak beyinler öylesine tembelleşmiştir ki kendi içlerindeki pislikleri başkalarına kusarak rahatlarlar.
ali atıf bir ne demişse haklıdır. haberi okumadım ama cübbeli'de haklıydı fakat tepki yedi.. ama hiç olaya girmeden sadece görüntü üzerinden tepki verdi ise haksız. bence clear men reklamında oynasa daha çok yakışırdı...
iyi olmuş... ne istiyorsun bu kızcağızdan... utanmaz adam... milli takım için çok faydalı bir sporcu kızımız... kadın ve kızlarımızdan uzak durun dürzüler...
Sitesini patlatan falan yok, bu şekilde algı yapılmıştır, birisi domain alıp bu sporcunun resmini koymuş ve Twitter isimli mikroblog platformu üzerinden algı yapılmıştır. Har görünen habere inanmayınız değerli KS kullanıcıları, iyi günler...
Tipe bak, yeminle bu cinsiyetsiz şahsı gördükçe kusasım geliyor. Bir insanın tipi bu kadar mı itici, bu kadar mı nefret edilesi olur? Ayriyeten, böyle aptallar kim ki gündemi meşgul ediyorlar, reklam alıyorlar? Bunun gibileri yerin dibine sokacaksın, bırak voleybolcu yapmayı toplum içine çıkmak dahi yasak olsun böyle maymundan doğmuşlara.
Ebrar bir lgbt yanlış biliyorsam düzeltin ama kendisinin toplumu onun gibi düşünmeye çağıran bir eylemini görmedim ben. Yani kendi halinde birisi bukadar kafaya takmaları saçma
Burada açıkça ortada eşcinsel cinsel ilişki yaşamış olması muhtemel bir şahıs var. Ki bu şahıs fotoğraf paylaşıyor. Yönelimi değil yaşadığı ilişki İslam'da en büyük haramlardan biridir. Ve bu kişiyi kimsenin gözümüze sokmaya hakkı yok. Elidor firmasını kınıyorum.
Bugün ne oldu biliyor musun? Dünya okçuluk şampiyonu mete gazoza, Paulo Coelho tarafından okçuluk kitabı adandı. Evet simyacının yazarı olan. bu kadını lezbiyen old. dolayı takdir edip göklere çıkaran Twitter muhalefeti tek kelime bile etmedi, mete gazoz gay olsaydı muhalefet ve trolleri müthiş bir çalışma yapardı olay bu
Ne alakası var lan! Ne alakası var? Whataboutism yapan herkese onun bunun çocuğu diyesim geliyor.
Mete Gazoz başarılı evet tamam
Ama burada insanların çok daha hassasiyetinin olduğu bir damar kazınıyor. Kimse Mete Gazoz'a kekeme diye aşağılamada mı bulunuyor? Toplumdan mı dışlıyor?
Halbuki birileri o kadın lezbiyen diye sürekli itibarsızlaştırmaya uğraşıyor ve insanlar buna tepki veriyor
Senin gibi kaypak tipler de aslında saldıranların tarafında olduğunu beyan edecek yüreğe sahip olmadığından konuyu kelalaka meselelere çekip ekseninden kaydırıyorlar
Alakası var gay olsaydı göklere çıkarırdınız neyse olay şu saldırıya taraf değilim lakin en popüler zamanı ve sporun konuşulacağı bir dönemde bir kadınla fotoğraf atıp lezbiyen olduğunu açıklıyor bundan fenası siyasete malzeme oluyor ben de buna pek anlam veremedim, bırak başarılar konuşulsun lezbiyensen daha önce gündem etseydin ya da daha sonra fırsat buldu kendii reklam etti başarılı da oldu ne oldu reklam falan aldı. Bunu da eleştiremeyeceksem uçak biletimi al başka bir yere gideyim dostum
boş ver kank bizden haberi bile olmayan siyasetçi, sporcu, sanatçı gibi insanlar yüzünden birbirimize girmemize gerek yok, bizi azaltırken onları besler. onlar hiçbir üretim yapmadan, topluma artı değer kazandırmadan dehşet üstü kazanımlar yapınca da ben sakin kalamıyorum.
Bırak bu işleri herkes her şeyi yapsın kimse bir şey demesin ayağına yatıyorsunuz sonra biri bir şey dedi mi işinize gelmeyince sıkışınca ben fikrimi söylüyorum yea oluyor boş işler hemşerim boş işler siyasi işler bunlar ben yemem siz gidin çoluk çocuk kandırın ben o işlerin içinden geçmişim
herkesin yönelimi kendine kimsenin karışma hakkı yok bence
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türkiyede artık düşünceni bile paylaşamıyorsun. LGBT’lileri kısıtlıyor diyen herkes Yalancı. Asıl siz kısıtlıyorsunuz NORMAL insanları. Düşüncemizi paylaşmak en DOĞAL hakkımız. Karşıyız. O kadar görmek zorunda değilim bu lanetleri.
Kadın mafya lideri resmen bulaşmayın sıkar topuğunuza
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aferin 👏, kendilerini kanıtlamışlar, çok becerikli 'lamerlar', yılın internet aktivisti ödülünü kendilerine veriyoruuuuz ! Biz sitemizde böylelerini hemen banlıyoruz, zevk ala ala 😂.
Kızın suçu olmamasına rağmen kızdan huylandırtacaksınız ha iyice. Bir sorun yokmuş gibi sorunu dillendirmek bir sorun olma niteliğini taşıyor. Dillendirmeyin