Aklı dengesi yerinde mi bu adamın ülkeyi chp mi yönetiyor? aslında belkide partisini eleştirmek istiyordur chp üzerinden malum kişiden korktukları için böyle bir yol denemiştir 😂😂😂
Saçmalık. Toki nasıl ev yapıyorsa aynı şekilde yurtta yapmalı. Dünya kadar boş araziler var ne işe yarıyor. Bol bol yurt yapın hiç bir öğrenci yurtsuz kalmasın.
Ben 5. Birada bile bunların kafasına erişemiyorum. Her yeri 20 senedir bunlar yönetiyor, suçu da hiç kendilerinde bulmuyorlar. Zeka pıtırcığı maşallah.
Oğlumun okuluna öğrenci taşıyan bir şirket var.. Geçen sene aylık 500 tl istiyorlardı, Bu sene ise 8 aylık 7.500 lük bir anlaşmaya imza attırmak istiyorlar. Yani hem yaklaşık yüzde yüz arttırımla kalmıyor bir de yıllık bağlamaya çalışıyorlar. Büyük olasılıkla yılın 2. yarısında okullar kapanacak ve onlar da para iadesi yapmayacaklar. Çocuğun haftada okula gideceği gün sayısı 2 veya max 3 gün. Çakallığın boyutunu anlayabiliyor musun? Hesabını bilmeyen öğrencilere her konuda boylu boyunca geçiriyorlar. Neyse Tcdd sağolsun işi çok daha güvenli, konforlu ve hesaplı yoldan hallettim. Aylık yol masrafı max 300 olacak.