Esenlikler dostlar,
senelerce bize İzmir hizmet görmüyor, İzmir calismayanlara oy veriyor gibi palavralari anlatiyordu AKP bize.
2019'da CHP sonra büyüksehirleri kazandi ve halk CHPnin calismalarini gördü. Anlasilana göre İzmir CHPye veriyormus cünkü CHP İzmir'de calisiyormus.
İstanbul ve Ankarayi kazanan CHP, bu secimde kat ve kat daha güclü geriye geldi. CHP hizmetini tadan AKP secmeni bile tam yol ileri dedi?
Betondan haric bir icrati olmayan AKP ve Erdoganin yalanlari cöküyor mu? Halk CHP hizmetini görmeye basliyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
CHP hizmeti tam olarak nedir biraz bahsedermisiniz acaba neler yaptı
Ne yalanı ne betonu?
Hak sadece mesaj verdi bu som yaşanan olumsuzluklara ksrşım
CHP Belediyelerinde yapilanlara mesela baka bilirsin. Imamoglu gelmeden önce İstanbul da hizmet yoktu. Bir Yagmur yagardi ve Millet bogularak ölürdü.
Ta tabi kesin oyledir
Zaten CHP demek hizmet demek değşlmi
Çelişkiye bak sen
CHP deme reklam emek algı demek ve yalan demek başka bir şey değil
Algi ve yalan reklami AKP yapar, baska bir parti degil. Evet öyledi kardesim. Ben İstanbul'da yagmur yagidiginda 30 kisinin bogularak öldügünü hatirlarim.
İstanbul'da sel oldu mu acaba son 5 yılda?
Eskisi gibi yağmur bile yağmıyor..
Sel felaketi olmuş olabilir ozaman insanlar olmuş olabilir Allah rahmet eylesin.
Ama bu hizmet yapılmadı anlamına gelmez o zaman
Evet İstanbul 'da son 5 yilda sel olmadi cünkü Ekrem Imamoglu geldiginde ilk isi olarak Istanbulun alt yapisina yatirim yapti. İstanbul'a bir daha sel basmayacak.
Imamoglu gelmeseydi bugün yagmur yagdiginda hala bogulup geberecektiniz. AKP altinda hizmet mi gördü İstanbul yahu?
Saçmalamaya başladınız artık
Nerde aşt yapı gösterin bakalım
Eğer gelmeseydi bugun İstanbul daha yaşanılır bir yer olurdu
Şim deprem olursa siz ne yapacaksınız ruh hastası chpliler
O oyların hepsi onun oylarımıydı sancıyorsunuz..
ya da milliyetçi olduğunuzu düşünüyorsunuz onun?
Deprem oldu ve Doguda AKP altinda 130.000 insan öldü. Ecevite uyuyordu depremde uyanmadi iftirasi atan AKP, depremin ilk 3 günü oraya bir belediye görevlisini bile yardima göndermedi.
Gavur dediginiz Hristiyan ülkelerin, Düsman dediginiz Avrupa ülkelerin yardim olarak bagisladiklari cadirlari AKPnin kizil ayi size para karsiligi satti.
Dogru diyorsun kardesim 1 sene oldu doguda hala cadirlarda yasayan insanlar yasarken depreme karsi yatirimi bize AKP yapacakti. Murat Kurum Türkiye'de depreme karsi cok sey yaptida İstanbul 'da yapacakti kesin. (!)
Imamoglu İstanbul 'da kazanmasaydi bugün hala yagmurlarda bogulup geberecektiniz, depremlerdede yariniz ölecek, diger yarinizda yardim beklerken donarak ölecekti.
Gercekten ögrenmek istiyorsan al oku, Ekrem Imamoglu sel baskinlari icin ne yapmis ve İstanbul'a neden sel basmiyor ögren.
www.ekremimamoglu.com/.../
Kendi kaynaklarından neden okuyayım ben
Değere olduğu gib tüma bakanlar oradaydı ve belediyeler görevde idi
Devletin yaptığı yardımı hiç. Kimse yapmadı.
CHP ne yaptı o deprem zamanında bana onu soylesene sen
Saçma sapan konuşmayın
Hepiniz ruh hastasısınız
Hic kimse orada degildi. Millet donarak öldü. Yardima gelen yabancilar insanlari cikartirken kamera ekipleri ile olay yerini bastiniz ve insanlari siz cikartiyorsunuz gibi gösterdiniz. Yabancilar bile sizin ahlaksizligindan igrenip bir kac gün sonra ülkeyi terk ettiler.
CHPli belediyelerden gelen yardim tirlarini durdurup üstüne AKP bayraklarini cekip siz gönderiyor musunuz gibi yaptiniz.
Millet can derdini düsünürken AKP nasil oy kaybetmeyiz derdini düsünüyordu ve ordaki insanlari ölüme terk ettiniz.
Sizin algilariniz, yalanlariniz, kendinizi kahraman gösterme cabalariniz orada yasam mücadelesi veren insanlarin canlarindan daha önemlidi.
Yürü git yandas TVyi kapat. Ülkeden haberiniz yok.
Vy vay vay neler olmuş neler
Gerçekleri sadece siz biliyorsunuz demek
CHP zaten en masum parti değilmi.
Bunları sadece iz biliyorsunuz demek
Hepiniz ruh hastasısınız ve hiçbir zaman iktidar olmayacaksınız
Ruh hastasi sizsiniz kardesim. Iktidar olacagimiz gibi, sizde Tarihte hak ettiginiz yeri alacaksiniz.
Ülkeden haberiniz yok, yandas TVyi biraz kapatip pencereden disari bakinda ülkede neler oluyor ögrenin.
Tabi tabi olursunuz
Gidip boluculer ile ittifak yapın tüm dünyayı toplayın hangi ülkeyi arkanıza alırsanız alın olamayacaksınız..
Ben biliyorum neler oldugunu herkse biliyor..
Zaten her şey kotu olduğu için 70000 liralık telefon için millet kuyduga giriyor
CHP secime kendi basina girmistir. İstanbul 'da ittifak ile secime giren CHP degil AKPdir.
DEM kendi adayini cikarmistir.
Ama akil yok ki iste. Düsünme kabiliyeti yok. ATV ne anlatiyorsa bana onu sayikliyor iste.
Evet evet tek başın girdi tabi
O yuzden açıklama yaptı değilmi meral danış?
Sizin bir şey den haberiniz yok
Siz zehirlenmişsiniz 100 yıldır
Meral Danis istedigi aciklamayi yapabilir. Meral Danis kendisi aday oldu, kürt secmene tercih hakki verildi ve kürt secmeni Imamogluna oy vermeyi tercih etti.
DEM kürt oylarini aday olmalarina ragmen alamadi, Kürtler Imamoglunu secti DEM Partiyi degil.
burada birlik nerde anlasma nerde? Her parti ayri ayri girdi ve İstanbul 'da farkli partilerden insanlar Imamoglu ile yola devam dedi.
ATVyi kapat biraz kafani kullanmaya calis, dediklerinin alayi celiski.
Sen oyle san
O tamamen bir kurgu bilerek yapılmış sen devam et boyle
Bu olanları herkes biliyor bilerek seçmediler zaten dem partiyi
Senin olaydan haberin yok
Kürt seçmen asla CHP demez menfaatleri olmadık ça
Ki amaö belli
AKP ye kaybettirmek amaç
Mesele İstanbulu kazanmak hizmet etmek VS değildir
Tüm muhalefetin tek amacı budur
Ki bunu hiçbir zaman başaramayacaklar
Seçmen sadece bir mesaj verdi yaşanan olumsuz durumlardan dolayı
Ki haksız da sayılmazlar
Senin ülkeden haberin yok ki. AKPnin yandas TV'nin sana anlattiklari palavralar ile yasiyorsun.
Bir sey bildigini sanan, Erdoganin ona gösterdiginden haric baska birsey bilmeyen beyni medya ile yikanmis bir zavallisin.
Zavallı sizsiniz
Yandaş olmayan medya yoktur
Asıl siz gidip fondaş mdya izliyorsunuz
Rezaletsiniz hepiniz
Yandas olmayan Medya yokmus. Tabiki herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz ya.
Dedigimi dedim kardes, Tarih kitaplarinda hak ettiniz yerni alacaksiniz.
FETO'da oldugu gibi, 2028'den sonrada "Biz bilmiyorduk, kandirildik" demeye baslayacaksiniz.
Bakalım neler olacak
Seni zejirlemişler kardeşim
Seni kandırıyorlar haberin yok
Hayir, kandirilan sensin.
Chpden hizmet görüldüğü için değil tepki için chpye verdi oylarını eğer bu seçim chp bir sonraki secime kadar bir şey yapmazsa alt yapilar calismazsa bir sonraki secim ne chp kalir ne akp
@Yakisiklikarizmati keske Kemal kalsaydı diger partililer daha cok belediye qlirdi refah partisi zafer partisi gibi
@Yakisiklikarizmati CHP kendi seçmeninden aldı belediyeleri bazi yerlerde de seçime gitmeyen halk onlari ödüllendirdi ayriyeten bu seçim CHP nin son şansı
Akp nin yerel seçimde başarısız olmasının sebebi emeklilerin CHP ye oy vermesi olabilir mi?
İmamoğlu İstanbul'a bir çivi bile çakmadı hep tatile gitti deprem günü tatile gitti ne hizmetinden bahsediyorsun
Deprem günü hükümet tatildedi, 3 gün boyunca oraya bir belediye görevlisini bile yardima göndermedi.
Imamoglunun İstanbul'a yaptigi hizmeti, AKP zihniyeti son 15 senede yapamadi. Yandas Medyayi kapat amg cahili.
Görmüyormusun hep metrolar bozuluyor bumu hizmet
https://youtu.be/WAdoPk3TwYE?si=rtRg0b5S5OKrh_Df
Imamoglu döneminde, AKP döneminde daha fazla araza olduguna dahil herhangi bir bilgi var mi elinde peki?
Gelmis bana AHaber videosunu gösteriyor. Kardesim AKP medyasi sizi kandiriyor, izlemeyin su sacmaliklari.
Din düşmanları sizi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!