Gemlik Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Hukuk ve Denizcilik Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerin barınma sıkıntısını ortadan kaldırmak için bünyesindeki daireleri öğrencilere kiralayacakmış. Hiç kullanılmamış 21 daire aylık 25 TL karşılığında 84 öğrenciye verilecekmiş. Her evde dört öğrenci kalacakmış.
Gemlik Belediyesi, 25 TL'ye öğrenciye ev kiralayacak. Hizmeti nasıl buldunuz?
84 öğrenciyi aylık 25 TL karşılığında barındırmak sembolik de olsa güzel bir hizmettir.
Gemlik Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Hukuk ve Denizcilik Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerin dışındaki diğer Fakültelerde barınma sorunu olan diğer öğrencilerin sıkıntılarını da çözmeli.
Başkan böylece iyi niyetini göstermiş oluyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Kalıcı bir çözüm sunabilmek için, tüm barınma sorunu olan öğrencilere çözüm aranması ve bulunması gerekir.
El birliği ile siyasi parti ayırımı yapmaksızın, tüm belediyelerin, YÖK ün, KYK nun, devletin diğer kurumlarının ve tüm sivil toplum örgütlerinin gençlerimizin sorunlarını çözmesi gerekir. Kıskanmadan birbirine destek olarak çalışılması birlikteliğimize de katkı sağlar.
Bakın ben de Ankara’da yaşıyorum. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da “barınma sorunu olan öğrencilerden binin üzerinde başvuru geldi, gelmeye de devam ediyor. Bu öğrencilerimizi Şefkat Evlerimize, kiraladığımız yurt ve otele yerleştirmeye başladık” dedi. Yani öğrencilerimize destek olan başta Belediye Başkanlarımız olmak üzere tüm çaba sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar. #06romeo 😎🇹🇷
Arkadaşların bazıları bunu görmeyenlere gelsin demişler. Bu insanlar bir eylem yaptıktan sonra yanlış düzeltiliyorsa burada bir sorun var demektir. Ordaki arkadaşlar zor duruma düşmese talepleri normal bir konuşma şeklinde çözülebilse neden böyle bir eylem yapsınlar. Provakatör diyeceksiniz gözünüzle bile öğrencileri görmeyecek kadar körseniz. Geç gelen adalet tam anlamıyla adalet değildir.
Büyük şehir belediye başkanı ise mobeseleri özelleştirmek istemişti :) ceza garantili. mobese olarak... Büyükşehir belediye başkanı hangi partiden Gemlik belediye başkanı hangi partiden acaba
Bursa belediye başkanı insanın hası. Helal olsun. Bunu görmeyenler neyse. 😁 Sinirlenmek istemiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
25 tl nin amaci ne.. bari 100 200 alsinlar da o parayla da baska cocuklar ev bulabilsin. ev olsa da para yok kimisinde. bu arada dandik bolüm okuyanlara bos bos yardim etmesinler. mezun dolu zaten.