HDP dediğimiz parti bu ülkenin %10'u demektir. (Sevelim veya sevmeyelim.) 5-6 milyon seçmeni olan, tek başına barajı geçebilen bir parti bence ciddiye alınmalı, Cumhurbaşkanı Adayı belirlerken HDP'nin de gönlü alınmalıdır diye düşünüyorum. Çünkü HDP oyları muhalif adaya gitmezse Erdoğan seçimi kaybetmez.
sırtını terör örgütlerine dayadığını söyleyen terörist başının heykelini dikeceğiz diyenleri ne diye ciddiye alacağız ya valla siz akıllanmasınız. erdoğan hdp üzerinden muhalefet ve adaylarını zan altında bırakıyor yıllardır. böyle böyle oy topluyorlar. bak bunlar teröristlerle iş birliği yapıyor diyerek kararsız seçmenin aklını bulandırıyor. muhafeletin hdp gibi bir örgüte ihtiyacı yok. hdp ve türevleri sonsuza dek kapatılması gereken bir oluşmdur. ülke için tehdittir.
Hadepeyi ciddiye almayan taraf cumhur ittifakı tarafı. Zira kendi kıçına güvenen, kendi seçmenine güvenen tek ittifak o. Millet ittifakı ise hadepeye çüke çüke muhtaç olduğunun ziyadesiyle farkında, ne yapıp edip desteğini alacaktır, gerekirse bakanlık verecektir..
@lipstick1923 Sokun şunun kıçına bir adet molotof kokteyli, içinde patlarsa bir ihtimal beyni şok etkisi yaratıp yerine gelir asdf. Senin kafa yapına atlayayım, düşük zekalı müptezel
%10 yalnız. 5-6 değil. Ben Matematik konuşuyorum burada. Sen terörist diyorsun evet terörist olabilir haklısın ama konu bu değil. Konu, %10 oy alan HDP seçimin kaderini belirleyecek.
Şimdi bana itiraz edeceksen hayır HDP seçimin kaderini belirleyemez çünkü şundan şundan dolayı demelisin. Muhalefet (CHP vs İyi Parti) toplamı %35-38 ediyor. HDP bunun üzerine %10 koyarsa %48 ediyor. Deva, Gelecek, Memleket gibi yeni partiler var. Onlar da kilit partiler mesela ama HDP daha kilit çünkü %10 alıyor.
al sana matematik hdp ile bir birliktelik o senin chp+iyi partinin % 35 ini buhar eder buhar. daha erdoğanın karşısına aday bile çıkarmaktan aciz bir topluluk.
Hic bir sart altinda hdp nin adini. anmayiz. heleki onlarda gelevek. oy ile iktidara gelmek. Kusura kaayinda bu sekilde yapilacak calismalarada destek vermeyiz
Bana sıtmayi gosterip olume razi ol diyorsun. Evet erdogandan memnun degilim ancak şehitlerimin kanlarinin da sorumlusu olan pkk ya acik acik destek veren ve bunj saklamayanlara da hic bir sartta oy vermem. Olduklari tarafta da durmam
Birader %10 diyorum, seçim diyorum. Matematik diyorum. RTE kalacak veya gidecek diyorum. HDP oyları kilit diyorum. Buna yorum yapacaksan yap. HDP'nin Terör örgütünün kuklası olduğunu ben de biliyorum konu bu değil. Konu Matematik. MATEMATİK
benim 20 metre ötemde pazar yerinde, colugun cocugun en cok oldugu yerde bomba patlatmislqrdi... ve pek cok kisi cocuk kadin ölmüştü.. Bu katillerin mecliste olmasi yanlis.