Evet bu sorunun cevabını merak ediyorum. Hdpnin pkkyı desteklemediğini savunanlar var. Yahut desteklediğini düşündüğünüz halde neden hdpye oy atıyorsunuz? Hangi fikir ve amaçla?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşcinselleri savunuyor. Yoksa atmazdım ona oy. Seloşa barajı biz geçirdik ohhh :P
14 Yorumla- +1 yıl
gerçekten mi? eç cinselleri savunduğu için oy atan kesim var mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet. Eşcinsel ve transeksüeller oy vermeseydi yüzde 12 değil 9 oy alacaktı. Napalım yani şimdi. Chp düzgün savunsa ona verirdim. Mhp ve akp lanetliyor. Pkk yı desteklese bile Eşcinselleri savunduğu için veriyorum.
- +1 yıl
Hicbir kimseyi ve partiyi desteklemedigim gibi teror olaylarina da karsiyim. Fakat sorumun yanitini sizden aldigim icin eig veriyorum.
En İyi Cevaplar
Çünkü beyin fonksiyonları normal bir insana göre anormal ve ters orantida akıyor
30 Yorumla
Bu ülkede atatürkçü HDP lilerde var kimse yok diyemez.
13 Yorumla- +1 yıl
Vardir elbette ben de dusuncelerini ve neden tercih ettiklerini merak ettim zaten. Ya kimse bu kadar aci haberi onemsemiyor ya da gercekten farkinda degiller
- +1 yıl
Hicbir kimseyi ve partiyi desteklemedigim gibi teror olaylarina da karsiyim. Fakat sorumun yanitini sizden aldigim icin eig veriyorum.
+1 yıl109 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu destekleyemiyorum üzgünüm.
- +1 yıl
Üzül Bencede
- +1 yıl
Neden destekleyemiyorum biliyor musunuz çok sığ düşünüyorsunuz.. O kadar binalar yakıldı edildi tamam benim yaşadığım şehirde doğudan gelen arabalar taşlandı küfürler edildi ama içlerinden biri de demiyor ki, demiyorsunuz ki biz böyle taşkınlıklar yaparsak bu dağdaki hainler daha da kinlenir askerimize polisimize yeni pusular kurulur onlar savunmasızken öldürülür demiyorsunuz. Bunu düşünmüyorsunuz. Yarın öbür gün masum insanların yollarına yeni mayınlar döşenirse sırf bu kinle, hepsinin sorumlusu başta o yakıp yıkıp sağa sola zarar veren cengaverler olacak kardeşim. Bunu hiç düşündün mü söyle bana? Yakıp yıkmakla Türk olunmuyor zaman sağduyulu olma zamanı. Düşünme ve fikir yürütme zamanı. Onlar sağı solu yaktılar yıktılar diye dağdakiler zarar mı görmüş oldu? Korkup durulmuş mu oldu? Daha da kinlenip daha da hırçınlaşacaklar masum kardeşlerimiz yeniden olacak sırf bu taşkınlıklar yüzünden. Ve ben bu yüzden EVET ÜZGÜNÜM.
- +1 yıl
Fark Etmez. Oturmaktan Ve Hiç Birşey Yapmamaktan İydir ;)
- +1 yıl
Lütfen söylediklerimi tekrar düşün. İyilik değil kötülük yapmış oldular, o hainleri daha çok kinlendirdiler belki dağdakiler yarın daha çok askerimizi öldürecekler yakıp yıkanlara olan öfkeyle? Bunu neden kimse umursamıyor..
- +1 yıl
Bak Kardeşim Bunların Soyu Kurıcak Anladınmı.. Gerekirse Bin Şehit Vericez Ben Dahil Tüm Çolugunuz Çocugunuz Askere Gidicek. Gerekirse Hepimiz Savaşıcaz. Ama Geri Çekilmicez. Bu İş Bu Sefer Biticek... Bu Sefer Dönmek Yok.. Bu Vatan Nasıl Kazanıldıysa Bizde Seve Seve Canımızı Veririz Korkumuz Yok Bizim.. Buda Son Yazımdı.
- +1 yıl
O halde toplanıp hep beraber doğuya gidip düşmana karşı saf tutsunlar, yakıp yıkmaya olan güçlerini buralarda heba etmesinler. Onlar burada sağı solu yaksın ortalığı karıştırsın bunun acısını da doğuda mertçe çarpışan askerlerimiz mi çeksin? Düşünmeden yapılan işler bunlar. Gücünü göstermek isteyen doğuya gider, askerlik sıfatıyla değil vatandaş olarak cengaver olarak.
- +1 yıl
Seferberlik Yakındır Merak Etme.. Hepimiz 4 Gözle Bekliyoruz.. Ayrıca Türk Askeri Korkmaz Ölümden.. Şehitlere Ölüm Yoktur Onlar Diridirler.. Seni Anlıyorum Duygusal Bakıyosun İşe. Ama Senin Düşündüğün Gibi Olmuyo Bu İşler.. Bunları Serbest Bıraktıkça Daha Çok Güçlenicekler Daha Çok Silah Daha Çok Bomba Belki Atom Yapıcaklar... O Yüzden Bu İş Bu Sefer Biticek Kardeşim Bu Sefer Bitmeli.
- +1 yıl
Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin ne diyelim akıbetimiz hayırlar bulur umarım..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Gündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bak canım.. İstanbulun en elit semtlerinden ne den HDP birinci parti çıktı biliyor musun? Zira basında anlatıldığı gibi. terörün kaynağı o parti değil sağ partilerdir. Ama maalesef insanlarımıza anlatamıyoruz.. Size sanal gerçeklikler yaşatılıp inandırılıyor. Beynini ve gözlerini bu gerçeklere kapatmayın tercih edebilirsin büyük çoğunluk gibi..
13 Yorumla- +1 yıl
Terorun kaynagi nicin sag partiler peki aciklamaniz nedir? Bu arada benim parti olarak hicbir siyasi gorusum yok ve gidisata bakacak olursak hic de olmayacak gibi gozukuyor. Lutfen beni bir yere herhangi bir partiye aitmiscesine yorumlamadan anlatirsaniz sevinirim.
- +1 yıl
Bunlar uzun konular.. yazması zor.. ama şöyle bir kısaca mantık yürütmene yardımcı olabilirim.. Türkiye Cumhuriyeti boyunca sol partiler neredeyse hiç tek başlarına güçlü şekilde hükümet kuramamışlardır. Hükümete girdiklerinde genelde diğer 2 sağ partiyle ortak koalisyon hükümeti olmuşlardır ve asla ülkenin temel politikalarında değişiklik yapabilecek bir güce sahip olamamışlardır. AMa sağ partiler sıkça tek başlarına güçlü hükümetler kurup demokrasinin özünden bir haber sadece kendi değerlerine göre ülkeye hükmetmiş ve ülkenin üçte biri gibi büyük bir çoğunluğun değerlerini yok sayarak ülke kaynaklarını da istedikleri gibi talan etmişlerdir. Zira güç onlardadır ve hesap sorabilecek bir güç yoktur. Tüm bu temsil edilememe, yok sayılma, ülkenin acımasızca talan edilip baş kaldıranın devlet kolluk güçlerince ezilmesi.. v. b gibi durumlar terörün kaynağının gerçek hükmeden sağ güçlerden geliştiğini anlamak matematiksel mantıkla da açıkça anlaşılır. (devam edecek)
- +1 yıl
Gerçek terörü bu güçler ellerinde bulundurdukları kolluk güçleri (ki içlerinde sol dünya görüşüne sahip neredeyse yok denecek kadar yurttaşımız vardır ) ve diğer güçlerce onlar ülkeye yaşatmış ve yaşatmaya devam etmektedirler.. Aynen ABD nin dünyadaki diğer küresel güçlerin kurallarına uymayan halklara getirdikleri adalet gibi bizim devletimiz de benzeri bir adaleti getirmektedir. Aslında bu adalet değil zulmün, terörün ta kendisidir. konunun çok fazla detayları olsa da genel hatlarıyla durum budur. Bu arada dışarıdan konuya dahil olmak isteyen üyelere cevap veremeyeceğimi söylemek isterim zira yazması uzun ve sıkıcı oluyor.
+1 yılçünkü bir kürt olarak kürt düşmanı mhpye vermem geçmişi kürt katliamlarıyla dolu chpye de vermem akp de milliyetçi mezhepçi cahil bir parti neden vereyim? hdp herkesin hakkını savunan güzel bir parti pkk'yle aynı düşündükleri konular da var farklı düşündükleri konular da... destekliyorum ama pasifist buluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu şuna benzetiyorum = orspulara neden kerhane? Diye sormak gibi birşey.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKallese neden kallessinn die soruyon oda nasi bir it dolu oldugunu bilseydi olurmuydu?
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga mı geçiyorsun? Ulan adamların kanı bozuk vatan haini ondan atıyor daha neyini soruyorsun.
52 Yorumla- +1 yıl
Evet ama ısrarla hdpnin pkk yandaşı olmadığını savunan arkadaşlara rastladım sitede ve onların açıklamalarını merak ediyorum. Neden böyle düşündüklerini, neye dayanarak düşündüklerini merak ediyorum.
- +1 yıl
HDP PKK yı savunmuyor ise neden selahattin demiştaş miting de önder aponun heykelini dikecegiz dediğinde kürt halkı canı gönülden bunu alkışlıyor du bunu sor bakalım o arkadaşlara ve hdp mitinglerinde neden apo posterleri açılıyor Apo denen it PKK ela başı değil mi sor bununları hdp kürt hakkını temsil ediyor diyenlere bakalım ne cevap verecekler 😉😉
Hdp diyor ki biz silahlı çatışma istemiyoruz bu akp 'nin isteği, akp de diyor ki sana 1 karış toprak verecegime tonlarca bomba yagdiririm.
Sorum sana? Bu savaş da kim haklı. ?10 Yorumla
+1 yılKürtler Halkın, Barışın ve Kardeşliğin Savunucusu ve ayrıca Sosyalizm Gücü.
Pkk ise, Amerikancı bir savaş gücü.
Aynı tutmak, Siyah rengine beyaz demek gibi birşey oluyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü bizi temsil ediyorlar her nekadar istemesenizde biz varız ve burdayız kürtler
14 Yorumla- +1 yıl
Siz varsınız evet ama Kürt demek Hdp demek değil ki. Bu vatanı hiç mi sevmiyorsunuz peki? İçlerinizde oyuna gelenler olduğunu biliyorum
- +1 yıl
Eksi eksi eksi.
Cevap sahibi+1 yıltamam ama bizi sevmiyosunuz
- +1 yıl
Hayir uc bes kisi yuzunden nasil koca bir milleti yargilayabiliyorsunuz ki? Emin ol Kurtleri kardesi gibi goren o kadar cok Turk var ki. Biri de benim iclerinden. Ama kesinlikle pkk demek Kurt demek degil, pkk acidan baska ne verdi ki? Sizler bizim kardesimizsiniz ama pkknin oyununa gelenler var. Belki sen benden daha iyi biliyorsundur pkknin iclerinde onlarca ermeni fransiz ingiliz abdli var, onlarcaa.. Dusun bir kez bu Kurt ve Turk meselesi olsa onlarin pkknin icinde isleri ne? Tek amac ulkeyi bolmek Kurdistan diye birsuru masum Kurt kardesimizin kanina girdiler. Biz bu ulkeyi beraber aldik kardesce, bu zamana kadar paylastik hicbi sknti olmadi da su saatten sonra mi sknti olacak? Turkiye senin de vatanin kardesim pkknin oyununa gelmeyin..
+1 yılhdp oy vaadi olarak öşek dağıtıyormuş. ondan verir bunlar
00 Yorumlasen bence bir google amcayla konus belki anlarsin neden hdp burada anlatsak da anlamazsin biz yorulmayalim sen biraz aklini kullan da bak
14 Yorumla- +1 yıl
Saygısızlığınızı görmezden geliyorum.
- +1 yıl
Ben yorum kaldırabiliyorum google amcaya sor demeyi herkes biliyor bunu bir yorum olarak görmemi beklemeyin. Ben zıt görüşte olmamıza rağmen size humanistçe yaklaşıp iyi niyetimle düşüncelerinizi soruyorum siz ise bana cevap vermeye tenezzül etmediğiniz gibi bir de aklını kullan diyerek küçümsüyorsunuz. Bunu saygısızlıktan ziyade ne olarak algılamalıyım? Madem yardımcı olup sorumu cevaplamıyorsunuz bırakın da bu saygısızlığınıza karşı serzenişte bulunma hakkım olsun. Bunun adı yorum kaldıramamak değil.
+1 yılHangidinden baslayiyim. Binlerce sebebi var.
220 Yorumla- +1 yıl
Dinliyorum?
- +1 yıl
Hdp barıştan yana olan bir parti olduğu için. Kanıtı bugün cizrede savaşın son bulması için ilceye gitmek istemesi. Leyla zananin eğer asker polis gerilla ölecekse ben ölüm orucuna giriyorum ben öleyim demesi.
Herkesin hakkini savunması
Dindar. Ulusalci. ateist. deist. alevi. sunni. lgbtliler hepsinin serbest ve rahat yaşamasini savunduğu icin - +1 yıl
29 Mayıs 2015 ' te barışı savunuyor dediğin hdpliler herkese atar yapıyordu. Barıştan yana insanlar çıkıp meydanlarda aponun heykellerini kürdistana dikeceğiz diye Türkiye Cumhuriyeti topraklarında sınır tanımayarak halkı galeyana getirip. 7 Eylül 2015 de ölen gençler hepimizin genci silahları bıraksınlar, silahlar sussun istiyoruz Türkiye bunu anlamıyor deyip, pkk sempatizanlığı yaparsa ben güvenilirliğini sorgularım. Cizreye yürümek basit bir olay. Dokunulmazlıkları var vekiller mecliste. Kandile yürüsünler, kamplara girip orda propaganda yapsınlar madem silahları bırakın siyasetle bitirelim desinler. Körü körüne her şeye inanmayın. Ben hiç bir siyasi partiyi sevmiyorum, politikalarını da sevmiyorum.
- +1 yıl
Pekala barıştan yana da niçin durdurulmadı dağdakiler bugüne dek? Dün cizreye gerçekten durdurmak için gittiğine inanıyor musun? Ben daha çok kurtarmaya yönelik cizreye hareket ettiğini duydum. ''Size evinizi, işyerinizi, partinizi yakmaya yıkmaya çalışanlara karşılık verin. Onları anasından doğduğuna pişman edin'' çağrısında bulunduğuna dair de haberler var. Asparagas deyip geçiverme kardeşim düşün bir kez söylediklerimi.
- +1 yıl
Evet doğru söyledi biri senin evine iş yerine saldirsa ne yaparsin?https://hizliresim.com/YlZQBD bu foto hersi açıklıyor
- +1 yıl
Siyaset yapmalarina izin veriyorlarmi? Ha söyleyin parti binalari yakiliyor nasil siyaset yapsın aciklamalari tvye yansitilmiyor adamlar ne yapsın siyaset yapın dediler yaptilar %13 aldi birilerinin zoruna gitti karalamaya başladılar
- +1 yıl
Siyaset tek taraflı menfaatler doğrultusunda yapılmaz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup aynı zamanda meclis üyesiysen benim liderim terörist başıdır diye konuşamazsın. Madem şehid gençler onlarında gençleri büyük başlara saldırı düzenletsinler. Pkk çok güçlü ya müthiş gerillaları var ya. Pusu atıp 20 yaşında gençleri katledip çıkıp biz barışalım demesinler bir zahmet. Ya adam gibi siyaset yapsınlar ya da adam gibi savaşsınlar. Bu işler böyle yürümez arkadaşım. Hiç bir Türk bugüne kadar sen kürtsün diye kalkıp ona buna saldırmadı ırkcılık yapmadı. Bugünden sonrada yapmaz. Götünden element uydurmasın kimse. Hakmış hukukmuş. Her vatandaş eşit. Hic bir yerde öteleme görmedim ben. Güney doğu zaten bir ayrı dünya. Karısan yok eden yok.
- +1 yıl
E bu adam hani barış istiyordu? Leyla Zananın sözüne lafım yok. Fakat kendinizle çelişiyorsunuz. Şiddeti yol olarak gösteren biri nasıl barışçıl olabilir? Ben bunu yapan insanları savunmadığım gibi şiddetle de kınıyorum. Ben Anadolu'da küçük bir şehirde yaşıyorum ve yaşadığım yerde çok daha çirkince şeyler oldu, otobüsler taşlandı yolu kesildi yumruklar sopalar havada uçuştu. İçlerinde gerçekten yobaz olanlar var bunu biliyorum fakat içlerinde olayları kızıştırmak isteyen provakatörler daha da fazla bunu da biliyorum. Biz salak mıyız dağdakilerin bu durumda daha da tahrik olup daha çok askerimize insanımıza pusu kurulacağını bile bile alenen böyle bir şey yapalım? Lütfen bu soruma cevap ver dağdakilerin daha da kinlenip yeni canlar almaya yeminler edeceğini biz bilmiyor muyuz da bunu bile bile böyle bir şey yapalım? Bak kardeşim Kürt Türk kardeştir sen aksine inanmak istiyor olabilirsin fakat yakıp yıkanların önemli bir çoğunluğu ortalığı karıştırmak isteyenlerdi.
- +1 yıl
Şu Kürt esnafımızın müthiş insanlığına ne diyeceksin peki? https:// f1. trtturk. com/v2/haber/genel/turk-kurt-kardesligini-yakmaya-calistilar-149937. jpg
- +1 yıl
Bacim Kürtleri Türklerden ayirirsan ne Türk kalir ne Kürt türkü kürtten ayirsan ne kürt kalır ne türk ama turku kurdu birlestirirsen canakkale misali gibi ne ingiliz kalir..
- +1 yıl
Evett işte ben de bunu diyorum. Neden birlik olmak yerine farklı cephelerde saf tutuyoruz? Pkk Kürtleri maşa olarak kullanıyor
- +1 yıl
Akp askeri kürtleri katletmek için kulaniyor neden aynı safta olalım benim dilimi ırkımi inkar edenle neden ayni safta olayim?
- +1 yıl
Ben Akpli değilim. Ben Chpli değilim. Ben Mhpli değilim. Ben sadece Türküm, Türkiyeliyim. Sen de Türkiyelisin. Senin dilini de ırkını da inkar eden yok. Hem hangi Kürt katledildi? Savaşmayı isteyen dağdakiler olmadı mı? Kim kime sırf Kürt diye pusu kurup katletti? Katliam varsa onu da yapan sadece pkkdır. Hem senin dilin için kanallar açıldı artık Kürtçe diye bir yasak yok? Sizi inkar eden kimse yok. Türkiye senin de vatanın pkk Türk Kürt ayrılsın istemiyor mu? Bunun için çabalamıyor mu? Biz beraber var olduk bu aynı safta olmamız için yeterli bir sebep. Türkiye senin de vatanın be kardeşim pkk senin de vatanına zarar veriyor
- +1 yıl
Kürtler bir cok defa katladildi hepsini kanıtlarim. Ve bu katliyamlar yuzunden pkk var
- +1 yıl
Bunları yapanlar sırf Kürt diye itip ezenler cahil ve yobaz insanlar. O dağa çıkanlar da tıpkı onlara bunu yapanlar kadar cahil ve yobaz. Türkiye'nin yerle bir olmasını isteyen kaç ülke kaç millet var biliyor musun? Oyunlar dönüyor oyunlar dönüyor kardeş kardeşi vuruyor ama bu savaşın kazananı yok, biz ülkece kaybeden oluyoruz diğer ülkeler seviniyor gülüyor. Kürtler pkkdan değil bizdendir ben bunu bilir bunu söylerim, biz ülkemizi kardeş dediklerimizle paylaşmaya hazırız ama bu kardeşliği bozmak isteyen pkk. Benim dinimle alay ettikleri videolar var ben senin ırkına da diline de saygı duyuyorum. Hani benim dinime saygı? Belki sen de müslümansındır senin de dinine küfrediyorlar o savunduğun pkk. Senin vatanının evladını öldürüyor hiç zorunuza gitmiyor mu? Türkiye senin ülken değil mi çıkardınız mı gözden doğup büyüdüğünüz bu vatanı?
- +1 yıl
Bak bacim bende artık savaşin son bulmasindan yanayım artık ölümler olmasin diyorum hdpyi destekliyorum çünkü hdp mecliste olmadığı zaman hani kürtler nerdeler eğer kürtler olsaydi meclisete olurdu diyorlar ki tayip bunu yüz defa dedi. Hdp meclise girer bu sefer kürtler terörist derler ey be adam dedin kürtler yok olsaydi mecliste olurdu meclise geldi terörist diyorsun sen bu ülkeden ne istiyorsun yeter artık savaş bitsin insanlar dagdan insin kan akmasin kardeş kardeşi öldürmesin yeter
- +1 yıl
dayanamadım yazıcam yani bir şeyler. Hdpyi barış yanlısı görmek için kör olmak lazım. Hdp rol yapıyor göremiyor musunuz bunu.
yıl 2012 Selehattin demirtaş:öcalanın heykelini dikeceğiz
7 haziran seçimlerinden sonra hdp milletvekili:''Bu ülkeden defolup gideceksiniz''
HDP'li Vekil Abdullah Zeydan ; PKK Sizi Tükürüğüyle Boğar
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ,:"Biz sırtımızI ypj'ye ypg'ye pyd'ye yaslıyoruz"
Hdp ve Selhattin Demirtaş Kobanı için sokağa inin dedi sokakta katliam yapıldı 50 sivil öldürüldü.
bunun gibi nicesi var bunlar barış sürecini zedeleyen insanları provake eden söylemler değil mi? Hani bunlar çözüm istiyordu diyorsun hdp mecliste olmazsa pkk azar daha yeni rekor oy olarak 81 milletvekiliyle meclise girmediler mi ne değiştir barış mı geldi? - +1 yıl
Ne yani sırtını katliyamlar yapan polisemi dayasin dersim zilan roboski katliami yapan askeremi adasin moderator?
- +1 yıl
Heykeli diksin ne var bunda bu ülkede darbe yapan kanin heykelo varsa aponun neden olmasin? Evet para çalan yolsuzluk yapan insan öldüren iktidar defolup gidecek. Pkk tükürüguyle bogar demesi hoş değil ( bu bir özeleştiri. ). Eğer demirtas sokaga cikin demeseydi kobani düşüyordu.
- +1 yıl
sen bilmeyebilirsin ama bir parti bağımsız olur ve sırtını halktan başka bir güce dayamaz. O kadar adamı olmuşsun ki bunu bile yadırgamıyorsun.
öcalan bu ülkede binlerce kişinin ölümünden sorumlu katildir yargılanmış hükmü verilmiştir kenan evrende onun kadar adidir ve ikisinin de heykeli olmamalıdır zaten zaman içinde onun ismini taşıyan yerler kaldırılmalıdır.
ne güzel iş demirtaş sokağa çıkın demeseydi kobani düşüyordu. yani 50 sivil sorun değil. Küçücük bir yer için 50 sivil kayıp göze batmıyor ya yarın ordu diyarbakır meydanında 5 bin sivili öldürür ve eğer bunları engellemeseydik diyarbakır düşüyordu derse adamlar haklı demeyi unutmayın.
Kanı bozuk olduklarından
10 Yorumla
+1 yılEbesini sikeym hdp nin de pkk nin da
10 Yorumla- Gündem konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılhdp pkk dır
54 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi partilisin
- +1 yıl
@Şirinbebekk parti tutmam, en iyi hizmet vereni seçerim, MHP ye ve AKP ye sempatim var
- +1 yıl
Ben chpden sogudum hdpyle kanka oldu resmen bende senin gibi düsünüyom bidaki seçimlerde ama mhpde fazla ırkçı akp daha iyi
- +1 yıl
@Şirinbebekk aynen ;) canım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem